Postava:
* Nick postavy Apokaliptos
* Main spec + class, lvl Resto druid 80
* Profese JWC mining (full)
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. Druida hraju 2,5roku a na offu jsem nehral
Alti shadowfear
1. Info o altech
warlock desto 80 equip naxx 10+25+pvp
Info o mě:
* Věk 15
* Kontakt - E-mail / ICQ :
Jirka-Slovak@seznam.cz/589239649
* Zájmy (nejen wow:)), Muzika kamosi alkohol(psst) :-) a samozrejme WOW
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde:hraji 3,5 roku s pauzama mensima tak mesic vic ne na anthorii s 3mesicni pauzou 2,5roku
MAIN:mam druida ten zazil jeste TBC a driud je moje cislo jedna :-)
ALT: lock toho mam chvilku asi 2tydny zdedil jsem po kamosovi z realu co sel na offik
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : sobota nedele
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? to je zaklad ne? samozrejme jsem spolecensky ucenlivi a zabavny :-) a hlavne skill
* Předchozí guildy (a důvody odchodu)Protector kalimdoru
a ted Hidden jseme se spojili ale je to tu sama lama nemaji moc equip neumi taktiky a nekomunikujou na VT pridou jen poslouchat a to jen kdyz se raiduje
* Znáte někoho od nás ? : znam Antisosaka ale ten prisel nedavno,no jinak netusim.
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? Co vidim kazdy z cosmetiku ma equip=skill a hlavne kvuli ulduaru u nas davame 10 ale 25 neni tolik normalne schopnych lidi behaji tam jak pí**vé neumi taktiky ani skill tot asi vse. ok budu cekap na nejakou odpoved in-game mail ICQ nebo ja nevim co xD zatim cf budu se tesit.