* Nick postavy, Koros
* Main spec + class, lvl : Retri paladin lvl 80
* Profese ench, jwc
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. T
hral som cca rok na ofiku, ale kedze som nevedel ocenit hru bez lagov a bez padov presiel som na antoriu.
Progresy: Kedze som bol MT v Horde Legion tak som mal odtankovane vsetko od SSC az po SWP.
* Link postavy na armory:
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=21636&page=char&s=18Alti
mam DK lvl 72(ale nehram zan)
Info o mě:
* Věk, coskoro 17
* Kontakt - E-mail / ICQ : neskor radsej Facebook
* Zájmy (nejen wow:)), Piatky s alkoholom+dievcata
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde? Tak wow hram 4 roky a niake skusenosti sopm nabral
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Tak prisposobim sa ale najlepsei by bolo cez sobotu nedelu
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? Ano mam VT aj mikrak
* Předchozí guildy (a důvody odchodu)
ak nieco v skratke o guilde : Tak moja prva guilda u Hordy bola Horde Legion v ktorej som na TBC posobil ako Hlavny tank, v tejto guilde som bol priblizne bol rok, no potom som presiel hrat na alikov,kde som posobil v guilde Loch Modan Yacht Club(( bol tam velmi zly koletiv a guild master nebol tiez v poriadku)) a pred cca 2-3 nmesiacmi som zacal hrat znova za hordu a opat v Horde Legion, no tento raz som leavol pretoze mi tam nevyhovovali novy ludia, ktori nemali respekt pred nikym a taktiez nas GuM sa dost zmenil. Preto sme s par ludmi odisli((3 generali+plukovnici)). Z tychto guild som sa naucil zodpovednosti na raidoch + ovladam DKP, EPGP system, taktiky naxx10/25 + uld 10/25 podla antorie.
* Znáte někoho od nás ? : Nie
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Po upusteni HL si hladam lepsiu guildu
Sorry ak som to pomiesal ale mam toho dost