Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
DivineAsHell Destro lock (80) I_vote_lcapDivineAsHell Destro lock (80) I_voting_barDivineAsHell Destro lock (80) I_vote_rcap 
Shrunke (143)
DivineAsHell Destro lock (80) I_vote_lcapDivineAsHell Destro lock (80) I_voting_barDivineAsHell Destro lock (80) I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

DivineAsHell Destro lock (80)

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
DivineAs
Anonymný

DivineAsHell Destro lock (80) Empty
OdoslaťPredmet: DivineAsHell Destro lock (80)   DivineAsHell Destro lock (80) I_icon_minitimeUt apríl 20, 2010 11:12 pm

* Nick postavy : DivineAsHell
* Main spec + class, lvl:Destruction Warlock ...Neni problem hodit demo spec
* Profese : Mining Engineering
* Zkušenosti s postavou - Offik som nehral...No na anthorke mam prejdene vsetky 70+ dungy...Vacsinu 70- dungov a skoro vsetky 80 dungy az na par HC.

* Link postavy na armory:

Info o mě:

* Věk:21
* Kontakt - E-mail / ICQ :ssadecky@gmail.com
* Zájmy :ak je to nutne tak..Kapela / Grafika /design,
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde : Wow hram uz peknych par rokov...Od prveho wowka cez tbc az sem k wotlk..s dlhymi pauzami.
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : To je fuk...Vikendy zrejme najviac
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?:Samozrejme

* Předchozí guildy (a důvody odchodu):Bolo ich kopec...Moje dovody odchodov su tudiz take,ze neboli schopny skladat raidy...Ziadna aktivita a pod.
* Znáte někoho od nás ? :Ani ne.
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Hadam budete aktivnejsi...
Návrat hore Goto down
Shrunke
Class Leader of Druids
Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 143

OdoslaťPredmet: Re: DivineAsHell Destro lock (80)   DivineAsHell Destro lock (80) I_icon_minitimeSt apríl 21, 2010 7:42 am

http://profiles.wowarmory.sk/anthoria2/Divineashell;id=802646&page=char&s=18
armory

takze gear mas pvp, pozeral som bagle mas tam niake nahrady za to, v banke mas aj tu skaredu ( skinom ) headu z UD , talenty ... myslim ze pvp ... neviem ako sme na tom s lockmi ale zda sa mi ze ich je v skutku celkom dost, skor bych bol za demo locka kedze curson ma uz locka ako alta
Návrat hore Goto down
Miikoo
Class Leader of Warlocks
Miikoo

Poèet pøíspìvkù : 76

OdoslaťPredmet: Re: DivineAsHell Destro lock (80)   DivineAsHell Destro lock (80) I_icon_minitimeSt apríl 21, 2010 10:06 am

hmm..

minusy
- slaby equip
- slabe gemy
- absencia enchantov (tam kde vobec su)
- par velmi zvlastnych talentov [ani pvp , ani pve]

plusy
- demonology

zhrnul by som to asi tak, ze by som ta vzal ako main spec demonology, ale pod podmienkou zmeny takmer vsetkych gemov, dorobenie poriadnych enchantov - vratane son of hodir do ramien a stym ze budes za demo davat pekny dmg v raidoch [na ktore by si sa samozrejme dostal az po splneni hore uvedenych podmienok]. takze je to teraz na tebe, ci ti to stoji za to a ci mas chut ist do toho.
Návrat hore Goto down
https://cosmetic-wipes.forumczech.com
Curson/Regicida

Curson/Regicida

Poèet pøíspìvkù : 79

OdoslaťPredmet: Re: DivineAsHell Destro lock (80)   DivineAsHell Destro lock (80) I_icon_minitimeSt apríl 21, 2010 10:09 am

proti bohuzel, i kdyz nahodis ten pve co mas v banke tak ti zustane prilis mnoho pvp....v pripade ze bys byl ochotnej na main specu demo a ze by ses s tim eq co mmtalne mas asi nedostal do UD jsem pro na zkusebni dobu
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: DivineAsHell Destro lock (80)   DivineAsHell Destro lock (80) I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

DivineAsHell Destro lock (80)
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Zizizaza Destro lock 80 lvl
» Darkguard / destro lock
» Rookie, destro lock 80 PRIJATY
» Mamutoid - demo/destro lock
» Daryl - Destro Lock [neprijaty]

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: