| Alderan - mage [prijaty] | |
|
+4Alderan Crustie Alectran/KAKArie/BooMkin Koalista 8 posters |
Autor | Správa |
---|
Alderan Anonymný
| Predmet: Alderan - mage [prijaty] Ut apríl 27, 2010 7:18 pm | |
| Zdravim,
O postave Hlasim se k vam s mym mainem Momentalne jsem PvE Arcane - s tim gearem co mam tocim tak 2500 dps Sice mam radsi pve fire ale s tim to dps bylo jen okolo 2k
Profese - mining + jwl
Na anthorii jsem zacal asi pred 2 roky prave s timto magem, odprogresoval jsem si T4 a T5 s Byvalou guildou Nox militia (pak jsem mel nejakou dobu pauzu), T6 + SPW s Brave Hearts (pak sem leavl - nesedeli mi lidi a flegmaticky RL)
O me Jmenuju se David, je mi 20 roku a bydlim v Ostrave. WoW hraju od cervna 2006, zacinal jsem na freecku Czechdream (warrior 60lvl) pak jsem presel na ofic Realm Sylavanas (progress T4), pak jsem zacal na Anthorii (tu ten mage viz. nahore), ale rozpadla se mi Nox guilda tak sem sel zase na ofic, tentokrat Aldery Priest na DT - s tim jsem si odchodil T5+T6 s SWP - otevreni NT / Clear naxx 25 os+2 ulduar. Pak se mi rozpadla ofi guilda tak sem zase zkysl na Freecku + jsem si daval pohov. Nekdy minuly rok jsem se zase vratil na ofa a rozehral jsem Aldrea Draeneiku Shamanku - s tou sem odchodil Ulduar a ToC progress. No a ted jsem zase tady (a budu pokud budu mit dobrou guildu)
co este dodat, alta nemam (ukradli mi moji Bednu) VT/TS/Skype neni problem.
Jsem normalni hrac co respektuje sve RL a nedela blbosti, na raidy chodim vcas a neslackuju, nemyslim si o sobe ze bych byl spatnym hracem ba naopak a s timto se taky hlasim k vam, ac nemam ani naxx gear dokazu s nim tocit pekne dps. Kdyz me vezmete nebudete litovat.
- Aldy - |
|
| |
Alderan Anonymný
| Predmet: Re: Alderan - mage [prijaty] Ut apríl 27, 2010 7:20 pm | |
| neukazalo se URL hmm... Alderan mage - armory - |
|
| |
Koalista
Poèet pøíspìvkù : 18 Join date : 10.03.2010 Age : 27
| Predmet: Re: Alderan - mage [prijaty] Ut apríl 27, 2010 9:24 pm | |
| nesnaž se armory máme nějak buglé | |
|
| |
Alectran/KAKArie/BooMkin
Poèet pøíspìvkù : 16 Join date : 13.03.2010
| Predmet: Re: Alderan - mage [prijaty] St apríl 28, 2010 7:41 am | |
| low EQ ale,jak pise toci s tim good DPS a kdyby mnel nakou tu t7 tak by to byla pecka myslim si ze u nas v G se na Naxx 10, lidi urcite najdou takze neni problem + ma dost zkusenosti a Mage nam treba.Za | |
|
| |
Crustie Class Leader of Hunters
Poèet pøíspìvkù : 74 Join date : 10.03.2010
| Predmet: Re: Alderan - mage [prijaty] St apríl 28, 2010 1:01 pm | |
| no.....tu fakt neviem ...na jednej strane slaby eq, a na druhej tie pekne reci .....no bol by som za....pod podmienkov ze by si sa netlacil hned do ulduaru atd a siel by si pekne postupne naxx10-25-ud-10-25....je to na tebe....equipovanie nam uz taky problem nerobi pretoze veci z naxxu 10/25 defacto nik nechce... | |
|
| |
Alderan
Poèet pøíspìvkù : 13 Join date : 27.04.2010 Age : 35 Location : OSTRAVA!!!
| Predmet: Re: Alderan - mage [prijaty] St apríl 28, 2010 1:04 pm | |
| nene nespechal bych a pokud skladate obcas naxx 10/25 tak nevidim zadny problem | |
|
| |
sheala
Poèet pøíspìvkù : 29 Join date : 11.03.2010
| Predmet: Re: Alderan - mage [prijaty] St apríl 28, 2010 1:55 pm | |
| ten eq teda fakt žádnej zázrak, ale zase lepší slabej mage než žádnej mage, že jo:). já bych byl i ZA, pokud si poběháš naxx 10 a pár HC. ale poslední slovo má yatem, takže GL:) | |
|
| |
ahamanik
Poèet pøíspìvkù : 75 Join date : 10.03.2010 Age : 33 Location : AG city
| Predmet: Re: Alderan - mage [prijaty] St apríl 28, 2010 3:20 pm | |
| EQ slaby no... ae nemyslim si ze by to byl nakej problem , ten naxx25 se chodi a uz tam stejne lezou lidi na sapha/kel , nekdo este na par jinej bosu... ae v podstate uz tam nikdo moc veci nechce..... takze nevim no , kdybys ukazal ze fakt umis udelat DPS tak bych byl aj pro.... | |
|
| |
Yatem
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 10.03.2010
| Predmet: Re: Alderan - mage [prijaty] St apríl 28, 2010 4:41 pm | |
| mno ten eq mna az tak hrozne netrapi ak si ho dokazes zohnat , vezmem ta na skusobnu dobu a uvidime co si zac a ako si dokazes pozhanat veci napis mi ingame | |
|
| |
Shrunke Class Leader of Druids
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 10.03.2010 Age : 33 Location : Ba
| Predmet: Re: Alderan - mage [prijaty] St apríl 28, 2010 8:50 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Alderan - mage [prijaty] | |
| |
|