Postava:
Nick postavy: Luvana
Main spec: Unholy DK lvl 80
Profese: Minning, BS
Zkušenosti s postavou: Za DK hraju od 2. poloviny roku 2009, vsechny HC bez problemu stejne jako Naxx 10/25, ulduar zatim nebyla prilezitost nejak bliz poznat
Link postavy na armory:
- jestli se neobjevi link tak na armory je to jedina Luvana
- equip je docela low prevazne proto. ze v byvale G se nejelo podle rollu jak se dycky reklo ale ciste podle toho jak se GuM vyspal popr. kdo mu jak moc lezl do ... a jelikoz to neni muj styl tak jsem se s tim musel holt smirit...
- v batohu mam tam i tank eq v rezerve kdyby nekde bylo treba, ale k tankovani jsem nemel moc prilezitosti jen par HC a obcas OT na naxx 10
Alti
1. Info o altech - Quinsy, 67 lvl Hunter - stary asi 2 tydny je to jen na rekreacni expeni ale planuju ho poradne vytunit pokud bude cas
Info o mě:
Věk: 20 let
Kontakt - E-mail / ICQ : 308455203
Zájmy (nejen wow:)): momentalne priprava na zkousky (bohuzel), jinak auta, zeny, hudba a Discovery channel
Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: takze s wow jsem zacal uz jako maly kluk par let z5, postav bylo mnoho vetsinou priest, vzdy dotazen na max lvl a se solidnim gearem. Nazvy serveru si uz nepamatuju, protoze jsem to casto menil. Ale ted jsem na anthorii uz spokojeny a neplanuju dalsi prechody na jine servery.
Jaký dny se vám hodí raidovat ? : no nejlepsi by byl ctvrtek od 16-18 hodiny do neomezena... popr. soboty, obcas i patek by nedelal problem
Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? byvala G to nevyzadovala ovsem nainstalovane mam vse a mikrofon mam taky
Předchozí guildy (a důvody odchodu): Dark Knights - jak uz sem psal nespravedlive lootovani, caste nadavky clenum guildy od GuMa ...
Znáte někoho od nás ? : osobne ne, ve hre si nejsem jisty ale myslim ze ne
Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Protoze doufam ze konecne najdu G, ktera neni zalozena na lezeni nekomu do zadku a jsou tam slusni lidi a vekovy prumer je nad 10 let (aspon to usuzuju podle predchozich prihlasek)