nick : 80 marcosi shaman(enhancement) , alt - mahas (77lock) demonology
Profese : marcosi - mining 450 , enginering 447 , mahas enchanting 270 , tailoring 280
hral som na ofiku za kamošovho wara na drakthule 80 meno sovator fakt dobrý tank ... a ešte za svoje low postavy do 60
Info o mě: 16rokov muž ,
mám rád kolektív
alti - mam ich vela ale píšem iba nad 50lvl
email -
marcus194@azet.skicq 366-082-717
facebook marek litvák
Zájmy (nejen wow:)), jazdenie downhillu , chlastačky , chaty, priatelia , holky , stanovačky , akcie , posilka , plávanie , hokej , sledovanie tv - hokej serialy , simpsonovci , futurama
Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde - uuuuuuuuuuuf tak toto je hodne naldho
ja hrám wow asi 3 roky s 1ročnou prestávkou ked to spočítam.... hral som najprv na sargerase , potom na ofiku , potom na funkách , potom na anthorii , zasa funka , zasa anthoria
:D a t d .. .hrat viem za každú postavu viac ako priemer
lvly.. asi všetky do 80
Jaký dny se vám hodí raidovat ? : je mi to úplne jedno
ale cez výkendy som tu iba ak na raidy..
VT mam aj viem s nim robit aj mikrak mam
* Předchozí guildy (a důvody odchodu) bolo ich hodne ale pišem iba od 80- hekma ghar - rozpadla sa , soldiers of fortune bolo nás 10
teraz hell - opustil som lebo sa rozpadol raid 25 naxx ostalo nás tam 5 a ja som leavol lebo to nemalo cenu a zastupca gm mi dal zato demote na novica a tak som sa nasral a leavol
Znáte někoho od nás ? : silversis - chodime arenky 2v2 , bolisme v guilde hekma ghar , robí mi sockety
a proste kamoš vo wowku
Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? odporúčanie , počul som že nemáte žiadneho cement shamana a to ma láka a vidím samých skill hráčov
a teším sa na kolektív ( ak ma prijmete)