Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
prihláška [prijaty] I_vote_lcapprihláška [prijaty] I_voting_barprihláška [prijaty] I_vote_rcap 
Shrunke (143)
prihláška [prijaty] I_vote_lcapprihláška [prijaty] I_voting_barprihláška [prijaty] I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

prihláška [prijaty]

Goto down 
+3
Missflower (goroseregon)
Yatem
Curson/Regicida
7 posters
AutorSpráva
Arcmagee
Anonymný

prihláška [prijaty] Empty
OdoslaťPredmet: prihláška [prijaty]   prihláška [prijaty] I_icon_minitimeŠt máj 06, 2010 9:48 am

POSTAVA

Nick: Arcmage

Class: mage, pve arcane pvp frost, lvl 80

Profesie: Mining, Skining

Skúsenosťi: za mága hrám cca 3 roky(na anhtorii asi rok) na ofi serveroch som nehral, taktiky poznam z naxxramasu, trocha aj ulduar ale prave vtedy ako ho otvorili sa guilda v ktorej momentálne ešte pôsobím začala rozpadať takže som si ho moc neužil Smile.
Ale ak sa vysvetlí taktika nemám problém, niesom typ človeka ktory wipuje raid Smile.

Link na armory:

Alti: Paladin(holy) lvl 80
DK lvl 75

Vek: 17

Kontakt:

Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy?
ako som už spomínal wow hram asi 3 roky, hral som na viacerích serveroch aj na funkach a nakoniec som sa „usadil“ na anthorii.

Jaký dny se vám hodí raidovat ?
Raidovanie my nevihovuje hlavne v piatok. Ani sobota neni boh vie co ale vedel by som sa prisposobiť. S ostatními dnami nemam probém.

Ventrilo: VT mam mikrak tiež.

Předchozí guildy: Momentalne ešte pôsobim v guilde New era ale keď že sa guilda pomali rozpadá hladam si nove pôsobisko.

Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ?
Už dávnejšie ma oslovil jeden z vašich ludí či nechcem vstupiť do vašej guildy, čo som počul ste fajn guilda a teraz by som si to rád vyskúsal na vlastnej koži.

Takže teraz je to len na vás, dúfam že sa rozhodneťe pre moje prijatie.
Návrat hore Goto down
Curson/Regicida

Curson/Regicida

Poèet pøíspìvkù : 79

OdoslaťPredmet: Re: prihláška [prijaty]   prihláška [prijaty] I_icon_minitimeŠt máj 06, 2010 11:59 am

byl bych aj pro , ale jediny co ma ted prehled o stavu magu je yatem Basketball
Návrat hore Goto down
Yatem

Yatem

Poèet pøíspìvkù : 33

OdoslaťPredmet: Re: prihláška [prijaty]   prihláška [prijaty] I_icon_minitimeŠt máj 06, 2010 1:08 pm

mno tak magov sme teraz nabrali dost ale mas v poho gear a jeden naviac nam neublizi napis mi ingame
Návrat hore Goto down
Missflower (goroseregon)

Missflower (goroseregon)

Poèet pøíspìvkù : 37

OdoslaťPredmet: Re: prihláška [prijaty]   prihláška [prijaty] I_icon_minitimeŠt máj 06, 2010 1:51 pm

... magu jsme nabrali sice dost ale jeden horsi jak druhej ... dps na nanic . mam pocit ze tohle nebude moc zmena PROTI
Návrat hore Goto down
ahamanik

ahamanik

Poèet pøíspìvkù : 75

OdoslaťPredmet: Re: prihláška [prijaty]   prihláška [prijaty] I_icon_minitimeŠt máj 06, 2010 8:51 pm

Tak magu sme ted nabrali dost no , ae EQ nevypada tak zle , oproti tem ostatnim myslim ze je to celkem pekny...
Návrat hore Goto down
Alectran/KAKArie/BooMkin

Alectran/KAKArie/BooMkin

Poèet pøíspìvkù : 16

OdoslaťPredmet: Re: prihláška [prijaty]   prihláška [prijaty] I_icon_minitimeŠt máj 06, 2010 11:45 pm

treba poskladame dalsi 25....
Návrat hore Goto down
Shrunke
Class Leader of Druids
Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 143

OdoslaťPredmet: Re: prihláška [prijaty]   prihláška [prijaty] I_icon_minitimePi máj 07, 2010 8:55 am

neviem co vsetci spamujete ... proste vyjadril sa CL ... od toho okamihu by si mal ( dokonca moze to urobit aj sam ) locknut topic ... je jeho vec, on si zodpoveda za to ci pre neho bude na raide flek.

ps: ako vyjadrit sa mozete ale nemyslim ze toto ovplyvni yatema .... skor si s nim pokecajte na VT ne tu piste do topicu ktory precita aj tak len raz ked sa vyjadruje sam Very Happy

LOCK --> PRIJATY
Návrat hore Goto down
Miikoo
Class Leader of Warlocks
Miikoo

Poèet pøíspìvkù : 76

OdoslaťPredmet: Re: prihláška [prijaty]   prihláška [prijaty] I_icon_minitimeSo máj 08, 2010 11:20 pm

az teraz lock
Návrat hore Goto down
https://cosmetic-wipes.forumczech.com
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: prihláška [prijaty]   prihláška [prijaty] I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

prihláška [prijaty]
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska - Ige
» Prihlaska
» Ix Prihlaska
» Přihláška
» Prihlaska[Neprijat]

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: