Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
prijatie/neprijaty [prijat] I_vote_lcapprijatie/neprijaty [prijat] I_voting_barprijatie/neprijaty [prijat] I_vote_rcap 
Shrunke (143)
prijatie/neprijaty [prijat] I_vote_lcapprijatie/neprijaty [prijat] I_voting_barprijatie/neprijaty [prijat] I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

prijatie/neprijaty [prijat]

Goto down 
+3
Iumpa Tu Odelschwanck
ahamanik
Curson/Regicida
7 posters
AutorSpráva
sell
Anonymný

prijatie/neprijaty [prijat] Empty
OdoslaťPredmet: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitimePo máj 10, 2010 10:59 pm

NICK: SEELL
Retri/holy/prot paladin najlepsi eq retri a potom holy+prot
retri gear score 3900 prot+holy score 3750+
Mining/BS
za paladina hram uz peknu chvilu hraval som na deffendery+anthorke
Poznam vsetky taktiky NA NAXXRAMAS aj ULDUAR bol som v guildach takych znamych: BRAVE HEARTHS+INDEPENDENT a chvilu aj HIDDEN som bol
PvE chidm cca s 2 vecami HATEFULL ale to len preto ze som moc nemal moznosti vyrollovat sholdre+HEDU ale to sa 1 naxxom napravi
VEk: 16
E-mail: RONKO777@azet.sk
ZAUJMY: SPORT a podobne
HRAM wow asi 4 roky ale mal som tam tak rok prestavku
JA som vlastne ZA vsetky dni CEZ tyzden OD tej 18:00 A cez vykendy STALE
Pouzivam VT aj mikrofon
Predchozi guildy som pisal uz na zaciatku
DOVOD odchodu: BRAVE HEARTHS nevyhovovali mi raidovne dni cize 0 bodov eq INDEPENDENT boli tam ludia ktory mi zneprijemnovali UCAST v guilde
HIDDEN bolo chvilkove som tam sel za ucelom equipu a ze su tam fajn ludia ale zistil som pravy opak.
A do GUILDY COSMETIC WIPES chcem ist pre to lebo chcem dosiahnut s guildov PEKNE vysledky vela uspechov a hlavne NAJST fajn ludi TO JE ASI VSETKO O MNE

S pozdravom: ------- SEELL---------
Návrat hore Goto down
Curson/Regicida

Curson/Regicida

Poèet pøíspìvkù : 79

OdoslaťPredmet: Re: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitimePo máj 10, 2010 11:52 pm

na armory sem te zastihl akorat v pvp gearu....takze nevim jak si na tom, ale retri je jen jeden main.....2. by se as hodil......Sofo nad tebou vyda rozsudek Smile
Návrat hore Goto down
ahamanik

ahamanik

Poèet pøíspìvkù : 75

OdoslaťPredmet: Re: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitimePo máj 10, 2010 11:56 pm

nevim , myslim ze by se nam hodil i prot.... ae kdyz uz retri , tak mame jen jednoho njemenovaneho Very Happy a ten DPS moc velky neda a neustale jen mrtvej...
Návrat hore Goto down
Iumpa Tu Odelschwanck

Iumpa Tu Odelschwanck

Poèet pøíspìvkù : 34

OdoslaťPredmet: Re: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitimeUt máj 11, 2010 8:20 am

Ja sem za ,ale znam ty vase kecy ze dva retri v jednom raidu nechcete atd
Návrat hore Goto down
Curson/Regicida

Curson/Regicida

Poèet pøíspìvkù : 79

OdoslaťPredmet: Re: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitimeUt máj 11, 2010 9:00 am

Iumpa Tu Odelschwanck napísal:
Ja sem za ,ale znam ty vase kecy ze dva retri v jednom raidu nechcete atd
no 2 retri v raidu je ztrata dps Very Happy
Návrat hore Goto down
Shrunke
Class Leader of Druids
Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 143

OdoslaťPredmet: Re: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitimeUt máj 11, 2010 3:27 pm

2 retri v raide ???? OMFG WTF NIE
ale! chcem do raidu jedneho protadina ... keby si siel za prota mainspec ... posefoval trosku naxx 10/25... ud 10 neskor tak bych bral .... uz ma nebavi male BoS ked mi vzdy polke fightu skonci .... takze moj nazor ... ( nevidel som gear .. ani talenty ... to ma netrapi to ta nauci sofo + naxx 10 25 )
pod prot a som za.... retri bohuzial proti ... ( retri je 0 dps --> maximalne tak skapes ako alectran )
Návrat hore Goto down
Koalista

Koalista

Poèet pøíspìvkù : 18

OdoslaťPredmet: Re: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitimeUt máj 11, 2010 3:49 pm

Retri=Proti
Holy=Proti
Prot=ZA at už je Shrunke spokojený Very Happy
Návrat hore Goto down
Alectran/KAKArie/BooMkin

Alectran/KAKArie/BooMkin

Poèet pøíspìvkù : 16

OdoslaťPredmet: Re: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitimeUt máj 11, 2010 4:13 pm

Retri ma bugle dmg spelly od prechodu na 3.3.2 takze neda vic jak 4K v raidu ani kdyby se posral,Jinak protadina nam treba takze ZA
Návrat hore Goto down
ahamanik

ahamanik

Poèet pøíspìvkù : 75

OdoslaťPredmet: Re: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitimeUt máj 11, 2010 6:30 pm

retri je dobry akorat v activity a v death .... Very Happy
prot by se nam hodil i jako tank i kuli GBOS (:
Návrat hore Goto down
Sofodin

Sofodin

Poèet pøíspìvkù : 37

OdoslaťPredmet: Re: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitimeUt máj 11, 2010 10:40 pm

No ako protection by som ta zobral na skusku aj ked ten eq je dost low takze cakam od teba aktivitu co sa tyka raidovania. Napis si in-game o invite.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: prijatie/neprijaty [prijat]   prijatie/neprijaty [prijat] I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

prijatie/neprijaty [prijat]
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» I am a troll - StingoO_o
» Blackkill - DK 80 lvl [prijat]
» Arcane mage [prijat]
» Dk Frost-Tank Unholy-DPS [prijat]
» Slavigrom, Ele/Resto shaman [Prijat]

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: