Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
prihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_vote_lcapprihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_voting_barprihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_vote_rcap 
Shrunke (143)
prihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_vote_lcapprihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_voting_barprihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

prihlaska tinxo shaman [neprijaty]

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Tinxo
Anonymný

prihlaska tinxo shaman [neprijaty] Empty
OdoslaťPredmet: prihlaska tinxo shaman [neprijaty]   prihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_icon_minitimeSo máj 15, 2010 9:29 pm

Postava:

* Nick postavy, Tinxo
* Main spec + class, lvl 80 ele/resto
* Profese lw/ins 450
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. offi je pre socky ja sa vozim na bavoraku
* Link postavy na armory:

neslintajte

Alti

1. Info o altech

Lock 72 na profky
dk 80 tank/dmg 213 eq

Info o mě:

* Věk, 20
* Kontakt - E-mail / ICQ : potom vam dam
* Zájmy (nejen wow:)), moja caja, pivko, kamarati, futbal
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde strasne vela musi vam stacit ze dlho, od patchu 1.2 s kratkymi prestavkami
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : vikend najlepsie, ale najdem si cas hocikedy
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? vsetko aj webku ak chcete

* Předchozí guildy (a důvody odchodu) aw ind, skor chcem skusit nieco nove ako vyhovarat sa na zlu guildu
* Znáte někoho od nás ? : nie
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : vizaruje zvas podobna charizma asko z chucka norrisa
Návrat hore Goto down
Alectran/KAKArie/BooMkin

Alectran/KAKArie/BooMkin

Poèet pøíspìvkù : 16

OdoslaťPredmet: Re: prihlaska tinxo shaman [neprijaty]   prihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_icon_minitimeNe máj 16, 2010 10:24 am

Kdyby si si dal Main Spec resto tk si myslim ze by nebyl problém ale stejnak-prihlaska solidni tak za mne ZA.
Návrat hore Goto down
Koalista

Koalista

Poèet pøíspìvkù : 18

OdoslaťPredmet: Re: prihlaska tinxo shaman [neprijaty]   prihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_icon_minitimeNe máj 16, 2010 10:31 am

PRO
hlavně proto že má Voice of Reason Laughing další co může srat andiho Very Happy
Návrat hore Goto down
Andiron

Poèet pøíspìvkù : 3

OdoslaťPredmet: Re: prihlaska tinxo shaman [neprijaty]   prihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_icon_minitimeNe máj 16, 2010 10:42 am

No tak ja sem taky pro hezky gear moc hezky navic slusny rating a co me dostava je ten krasnej voice of reason takze sem pro Smile napis si ingame ahamanikovi
Návrat hore Goto down
ahamanik

ahamanik

Poèet pøíspìvkù : 75

OdoslaťPredmet: Re: prihlaska tinxo shaman [neprijaty]   prihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_icon_minitimeNe máj 16, 2010 11:10 am

PRIJAT EQ slusny ELE i RESTO , btw: Andiron na VT nadaval ze je to dalsi shaman s voice of reason , on ho totiz este nema Very Happy ... tak mi pak napis ingame o inv...
Návrat hore Goto down
Crustie
Class Leader of Hunters
Crustie

Poèet pøíspìvkù : 74

OdoslaťPredmet: Re: prihlaska tinxo shaman [neprijaty]   prihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_icon_minitimePo máj 17, 2010 4:22 pm

vsetci co len trochu chodia bg ta urcite dobre poznaju.....tvoje chovanie a vystupovanie nas popravde neocarilo a skoncil si v ignore liste u mnohych z nas....je mi jedno aky mas gear atd....za mna je to NIE
Návrat hore Goto down
ahamanik

ahamanik

Poèet pøíspìvkù : 75

OdoslaťPredmet: Re: prihlaska tinxo shaman [neprijaty]   prihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_icon_minitimePo máj 17, 2010 4:42 pm

sory, ja moc PVP nechodim , a s timto hracem se nemel nikdy problem ae je videt ze dost lidi v guilde s tebou nevychazi kvuli chovani , nebo s tebou maji jiny problem ... takze je mi lito ae bohuzel..... NEPRIJAT
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: prihlaska tinxo shaman [neprijaty]   prihlaska tinxo shaman [neprijaty] I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

prihlaska tinxo shaman [neprijaty]
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska-fostmage [neprijaty ]
» prihlaska do guildy NEPRIJATY
» Prihláška Eledan,Mage,Arcane NEPRIJATY
» Prihlaska - holy priest/ prot pala Hitmanqo [neprijaty]
» Prihlaska - Ige

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: