Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
brot/mm hunter [neprijaty] I_vote_lcapbrot/mm hunter [neprijaty] I_voting_barbrot/mm hunter [neprijaty] I_vote_rcap 
Shrunke (143)
brot/mm hunter [neprijaty] I_vote_lcapbrot/mm hunter [neprijaty] I_voting_barbrot/mm hunter [neprijaty] I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

brot/mm hunter [neprijaty]

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
BROT
Anonymný

brot/mm hunter [neprijaty] Empty
OdoslaťPredmet: brot/mm hunter [neprijaty]   brot/mm hunter [neprijaty] I_icon_minitimeSt jún 23, 2010 11:31 pm

Skusenosti s huntrom mam niekedy som ho hral len ako pvp na instant serveri neskor som vyexpil postavu na anthorii a zacal hrat pve.Cely nax 10/25 som bol a poznam na kazdeho bossa taktiky ,bol som aj ud 10/25 aj hardmode[taktiky viem]

alti: 73lwl dk-meno:dele

na wowarmory neukazue eq ale mam 4266 gear score v pve eq, mam full t7.5 a neco z ud

-vek:14
-kontakt:sadlonr@zoznam.sk,na icq velmi nesom skor na skype:Richi1o9
-zaujmi[okrem wow ]:karate,skateboarding
-raidovat mozem vsetky dni ,ale najviac sa mi hodi sobota,nedela poobede
-ventrilo aj mikrofon mam
-prave som v guilde:independent-chystam sa odist pretoze sa mi ich system velmi nepaci
-v guilde som uz bol od lwlu 77 este v starej wrath is cruel ,hral som vtedy aj na instante pvp takze som velmi nehral na anthorii a nemal som skusenosti s pve ani eq tak mi napisal crustie aby som leavol inak ma kickne ,takze som leavol
-kedze som u vas uz bol dost clenov poznam ,taurenwariora-poznam osobne cca 5rokov,s iumpov som chodil 2v2 ale prestali sme
-je tu tazke najst dobru guildy a ked aj je nejaka dobra vecsinou sa v nej najdu nejaky prijebany MANIACI,u vas som uz bol a zdate sa mi vpohode -poznam vela ludi ktory su u vas a guildu si velmi chvalia ,dufam ze mi date este jednu sancu
Návrat hore Goto down
Curson/Regicida

Curson/Regicida

Poèet pøíspìvkù : 79

OdoslaťPredmet: Re: brot/mm hunter [neprijaty]   brot/mm hunter [neprijaty] I_icon_minitimeŠt jún 24, 2010 12:29 am

mno ja sem v podstate za byl si u nas a nejakej zasadni problem co si pamatuju tam nebyl.....a k tem maniacum Very Happy....ty se najdou vsude a u nas jich neni jen par cyclops
Návrat hore Goto down
Miikoo
Class Leader of Warlocks
Miikoo

Poèet pøíspìvkù : 76

OdoslaťPredmet: Re: brot/mm hunter [neprijaty]   brot/mm hunter [neprijaty] I_icon_minitimeŠt jún 24, 2010 6:24 am

velmi pekna prihlaska.. som najebany sice, ale skoro si ma rozplakal ;D za huntrov mame v celku kvalitnych a trosku zivej vody medzi daktorych urcite nezaskodi. GL
Návrat hore Goto down
https://cosmetic-wipes.forumczech.com
Teex

Poèet pøíspìvkù : 49

OdoslaťPredmet: Re: brot/mm hunter [neprijaty]   brot/mm hunter [neprijaty] I_icon_minitimeŠt jún 24, 2010 3:25 pm

Ja by som to nechal na Crustiem, zobrat Ta mozme problem je v tom, ze u nas su 4 hunti co chodia UD 25 takze konkurencia je velka budes to mat tazke sa presadit...
Návrat hore Goto down
Crustie
Class Leader of Hunters
Crustie

Poèet pøíspìvkù : 74

OdoslaťPredmet: Re: brot/mm hunter [neprijaty]   brot/mm hunter [neprijaty] I_icon_minitimeŠt jún 24, 2010 3:28 pm

uz po niekolky krat Ti musim napisat neprijaty.Na to ze som ta poziadal aby si leavol som mal dobry dovod + hunter status je u nas full, a ak niekedy naberem este huntra,tak iba s top gearom.
Nepaci sa mi tvoj eq co som videl naposledy,gemy strasne,talenty ubohe,...
S huntra si nic nepochytil ani ked si tu bol a mal si moznost (forum guide,w v hre).Raidom si moc nedaval.....Takze verdikt je jasny...musel by si ma dacim priemne (dost prijemne) prekvapit aby som zmenil nazor...je mi luto
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: brot/mm hunter [neprijaty]   brot/mm hunter [neprijaty] I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

brot/mm hunter [neprijaty]
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Teutanus:Hunter MM NEPRIJATY
» Wortexi MM Hunter NEPRIJATY
» Kidomaru PvE Marmsmanship Hunter 80lvl. NEPRIJATY
» Zultarius-MM HUNTER
» Kiiv 80 MM hunter PRIJATY

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: