Skusenosti s huntrom mam niekedy som ho hral len ako pvp na instant serveri neskor som vyexpil postavu na anthorii a zacal hrat pve.Cely nax 10/25 som bol a poznam na kazdeho bossa taktiky ,bol som aj ud 10/25 aj hardmode[taktiky viem]
alti: 73lwl dk-meno:dele
na wowarmory neukazue eq ale mam 4266 gear score v pve eq, mam full t7.5 a neco z ud
-vek:14
-kontakt:sadlonr@zoznam.sk,na icq velmi nesom skor na skype:Richi1o9
-zaujmi[okrem wow ]:karate,skateboarding
-raidovat mozem vsetky dni ,ale najviac sa mi hodi sobota,nedela poobede
-ventrilo aj mikrofon mam
-prave som v guilde:independent-chystam sa odist pretoze sa mi ich system velmi nepaci
-v guilde som uz bol od lwlu 77 este v starej wrath is cruel ,hral som vtedy aj na instante pvp takze som velmi nehral na anthorii a nemal som skusenosti s pve ani eq tak mi napisal crustie aby som leavol inak ma kickne ,takze som leavol
-kedze som u vas uz bol dost clenov poznam ,taurenwariora-poznam osobne cca 5rokov,s iumpov som chodil 2v2 ale prestali sme
-je tu tazke najst dobru guildy a ked aj je nejaka dobra vecsinou sa v nej najdu nejaky prijebany MANIACI,u vas som uz bol a zdate sa mi vpohode -poznam vela ludi ktory su u vas a guildu si velmi chvalia ,dufam ze mi date este jednu sancu