* Nick postavy : Ix
* Main spec + class, lvl : Arcane Mage,level 80
* Profese : ench 460 Teylor 440+
* Zkušenosti s postavou : Maga mam cca 1.5 roku hram zanej only PvE protoze me nic jinyho nebavy...Na jinych realmech sem nehral protoze jak sem zacinal hrat wow (uz naky patek z5) tak sem s kamaradama zacal primo na Anthorii.
* Link postavy na armory: Arrmory nefunguje ale staci se ve hre domluvit na nejaky cas a muzete v klidu podivat..
Alti : Resto druid prevazne PvP (Hekr) LW 450 JVC 430+ Ale PvE equip taktez..
* Věk : 17 let
* Kontakt : ICQ - 487560572 Mail :
smiiza@seznam.cz* Zájmy (nejen wow:)) : Venuju se svy holce,Jinak BMX,in line brusle...A wow samozrejme
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde : Tak wow hraje asi 3.5 roku postavy mam Maga 80,Druida 80,a momentalne xpim Warra 44..Hram jen na anthorii..
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Me?vecerni hodiny..Od 16:00 sem vetsinou volnej..
takze kdyz to nebude rano tak mi to nebude delat problem
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? VT nebo TS je mito jedno mam oboji a nedela mi problem tam byt...
Akorat s mikrofomen v PC se mi robilo neco a kdyz mluvim tak to akorat piska...V blizke dobre budu reinstalovavat win a davat novou tak by to nemel byt problem.. Ale poslouchat muzu a taktiky vsechno vim takze podle me to neni naky zavazny problem...
* Předchozí guildy (a důvody odchodu) : Tak byl sem dlouhou dobu v guilde Bellum (PvE) ale ta se tedka rozpadla kvuly odchodu officeru na mistyk...Tak sem levnul protoze 2 mesice se tam nic neslo ani HC nic...
* Znáte někoho od nás ? : Bohuzel neznam..
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Protoze podle me jste guilda ktera je rozumna a tusim ze raidovani tam bude stale...