Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Ix Prihlaska I_vote_lcapIx Prihlaska I_voting_barIx Prihlaska I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Ix Prihlaska

Goto down 
+3
Lifeless
Crustie
Hekr
7 posters
AutorSpráva
Hekr

Hekr

Poèet pøíspìvkù : 1

Ix Prihlaska Empty
OdoslaťPredmet: Ix Prihlaska   Ix Prihlaska I_icon_minitimePi júl 02, 2010 2:16 pm

* Nick postavy : Ix

* Main spec + class, lvl : Arcane Mage,level 80

* Profese : ench 460 Teylor 440+

* Zkušenosti s postavou : Maga mam cca 1.5 roku hram zanej only PvE protoze me nic jinyho nebavy...Na jinych realmech sem nehral protoze jak sem zacinal hrat wow (uz naky patek z5) tak sem s kamaradama zacal primo na Anthorii.

* Link postavy na armory: Arrmory nefunguje ale staci se ve hre domluvit na nejaky cas a muzete v klidu podivat.. Smile

Alti : Resto druid prevazne PvP (Hekr) LW 450 JVC 430+ Ale PvE equip taktez..

* Věk : 17 let

* Kontakt : ICQ - 487560572 Mail : smiiza@seznam.cz

* Zájmy (nejen wow:)) : Venuju se svy holce,Jinak BMX,in line brusle...A wow samozrejme Smile

* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde : Tak wow hraje asi 3.5 roku postavy mam Maga 80,Druida 80,a momentalne xpim Warra 44..Hram jen na anthorii..

* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Me?vecerni hodiny..Od 16:00 sem vetsinou volnej.. Smile takze kdyz to nebude rano tak mi to nebude delat problem Smile

* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? VT nebo TS je mito jedno mam oboji a nedela mi problem tam byt...Smile Akorat s mikrofomen v PC se mi robilo neco a kdyz mluvim tak to akorat piska...V blizke dobre budu reinstalovavat win a davat novou tak by to nemel byt problem.. Ale poslouchat muzu a taktiky vsechno vim takze podle me to neni naky zavazny problem...

* Předchozí guildy (a důvody odchodu) : Tak byl sem dlouhou dobu v guilde Bellum (PvE) ale ta se tedka rozpadla kvuly odchodu officeru na mistyk...Tak sem levnul protoze 2 mesice se tam nic neslo ani HC nic... Sad

* Znáte někoho od nás ? : Bohuzel neznam..

* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Protoze podle me jste guilda ktera je rozumna a tusim ze raidovani tam bude stale... Smile
Návrat hore Goto down
Crustie
Class Leader of Hunters
Crustie

Poèet pøíspìvkù : 74

Ix Prihlaska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ix Prihlaska   Ix Prihlaska I_icon_minitimePi júl 02, 2010 4:48 pm

Pekna prihlaska to sa musi nechat,neviem ako to teraz mame z kúzelníkmi Very Happy ale mne sa to pozdava preco nie..
Návrat hore Goto down
Lifeless

Lifeless

Poèet pøíspìvkù : 21

Ix Prihlaska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ix Prihlaska   Ix Prihlaska I_icon_minitimePi júl 02, 2010 5:07 pm

ZA
Návrat hore Goto down
Koalista

Koalista

Poèet pøíspìvkù : 18

Ix Prihlaska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ix Prihlaska   Ix Prihlaska I_icon_minitimePi júl 02, 2010 5:26 pm

Hekra znám z bg,v poho člověk,jsem pro,mágy máme tři aktivní co chodí raidy a jeden se vždycky hodí kdyby Yatem někde v koutku papal čokoládový jogurtík a zapoměl na raid Laughing
Návrat hore Goto down
Yatem

Yatem

Poèet pøíspìvkù : 33

Ix Prihlaska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ix Prihlaska   Ix Prihlaska I_icon_minitimePi júl 02, 2010 5:51 pm

koala skap ... arcane sa hodi kedze mame len 1 aktivneho a je leto takze niekto urcite aj odpadne takze mi napis v hre
Návrat hore Goto down
Alderan

Alderan

Poèet pøíspìvkù : 13

Ix Prihlaska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ix Prihlaska   Ix Prihlaska I_icon_minitimePi júl 02, 2010 6:58 pm

jsem docela prekvapeny ze hrajes arcane, preci jen ve frostfire udelas mnohem vic dps... ale pokud si za nej zvykly a tocis na figurce tak 4k dps nevidel bych problem Smile)

PRO .-)
Návrat hore Goto down
Yatem

Yatem

Poèet pøíspìvkù : 33

Ix Prihlaska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ix Prihlaska   Ix Prihlaska I_icon_minitimePi júl 02, 2010 8:44 pm

som rad ze je arcane aspon ja nemusim Smile
Návrat hore Goto down
Cholerus
Guild Master
Cholerus

Poèet pøíspìvkù : 21

Ix Prihlaska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ix Prihlaska   Ix Prihlaska I_icon_minitimePi júl 02, 2010 8:55 pm

přijat
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Ix Prihlaska Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ix Prihlaska   Ix Prihlaska I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ix Prihlaska
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska - Ige
» Prihlaska
» Přihláška
» prihláška [prijaty]
» Prihlaska[Neprijat]

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: