Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Sealla, blood 80lvl I_vote_lcapSealla, blood 80lvl I_voting_barSealla, blood 80lvl I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Sealla, blood 80lvl I_vote_lcapSealla, blood 80lvl I_voting_barSealla, blood 80lvl I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Sealla, blood 80lvl

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Sealla
Anonymný

Sealla, blood 80lvl Empty
OdoslaťPredmet: Sealla, blood 80lvl   Sealla, blood 80lvl I_icon_minitimeŠt júl 15, 2010 8:17 pm

Postava:

* Nick postavy - Sealla
* Main spec + class, lvl - Blood DK - tank, 80lvl
* Profese - ench mining full
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. - za DK hrám asi rok , hrám len na anthorii viem taktiky naxx 10/25 uld 10/25 len po freyu...zvyšok som neprogresoval.
* Link postavy na armory: nefunguje...môžem poskytnúť inspect v hre

Alti

1. Info o altech - 69 priest nick Jarusinka, twink neskôr mám v plane vyepiť a raidovať Smile

Info o mě:

* Věk - 15
* Kontakt - E-mail / ICQ : dur1ke@azet.sk 240188160
* Zájmy (nejen wow:))- floorbal CS a celkovo v lete kúpalisko +korčulovanie :
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde - 3 roky , 2 roky za paladina na anthorii all spec, sem-tam na funkách + 1 rok za DK tankujem
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? :víkend
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?
ventrilo stiahnem + nastavím a mikrák mám
* Předchozí guildy (a důvody odchodu)The Bellum - rozpadla sa
* Znáte někoho od nás ? :Mauzee, Torenar, Hekr, Moldas
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? :mám záujem o PvE a chcem sa mu venovať a mám u vás kamarátov tak chcem byť s nimi v guilde
Návrat hore Goto down
Crustie
Class Leader of Hunters
Crustie

Poèet pøíspìvkù : 74

OdoslaťPredmet: Re: Sealla, blood 80lvl   Sealla, blood 80lvl I_icon_minitimePi júl 16, 2010 4:29 pm

chcelo by to ten inspect v hre ....kedze tu neni missflower tak ta musi mrknut ktosi co sa do toho vyzna Very Happy...inak prihlaska v klidku
este upresni Blood Tank ze ?
Návrat hore Goto down
Crustie
Class Leader of Hunters
Crustie

Poèet pøíspìvkù : 74

OdoslaťPredmet: Re: Sealla, blood 80lvl   Sealla, blood 80lvl I_icon_minitimePi júl 16, 2010 9:57 pm

som ZA...inspectol som si ho eq ma fajn a do talentov sa nevyznam..ale myslim ze aj tie su fajn
Návrat hore Goto down
Naija

Naija

Poèet pøíspìvkù : 7

OdoslaťPredmet: Re: Sealla, blood 80lvl   Sealla, blood 80lvl I_icon_minitimeSt júl 21, 2010 12:27 am

DK se osvedcily na Hodirovi xD
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Sealla, blood 80lvl   Sealla, blood 80lvl I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Sealla, blood 80lvl
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY
» Flipsyde 80 Blood DK NEPRIJATY
» Dk Tank/dmg 80lvl
» Kheled lvl 80 Blood elf mage. NEPRIJATY
» Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty]

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: