Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Necrovision 80 mage I_vote_lcapNecrovision 80 mage I_voting_barNecrovision 80 mage I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Necrovision 80 mage I_vote_lcapNecrovision 80 mage I_voting_barNecrovision 80 mage I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Necrovision 80 mage

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Necro

Necro

Poèet pøíspìvkù : 55

Necrovision 80 mage Empty
OdoslaťPredmet: Necrovision 80 mage   Necrovision 80 mage I_icon_minitimePo júl 26, 2010 10:53 pm

Zdravim, tak tu je moja prihlaska nech to je košer:

Postava:
Necrovison
Arcane/Fire mage 80lvl /podla potreby/
Tailor 450 Jewel 435+
Maga hrajem od 20.12.2007 vyhradne na Anthorke, len PVE
link armory: nefunguje /ked tak ingame/

Alti:
Kikonator
Resto/Ele shaman 80
Lether 450 Skinn 450
Podla potreby aj Heal sa zide
link armory: nefunguje /ingame only/

Drut
Blood Deathknigh 69lvl twink
Eng 440 Min 450
only for fun

Info o mne:
Meno: Robo santa
Vek: 21 rokov
Kontakt: ICQ: 272-664-768 or r.demcak@centrum.sk or Facebook
Zaujmy: tvorba hudby, gafiky, pc software, hardware, icehockey :-D
Tak hrajem vyse 2 rokov, zatial len na Anthorii + dake funka
Raidovne dni: podla potreby, prisposobim sa, ale najlepsie po 17.00
Ventilo pouzivam + microfon tiez, TS tiez neni problem

Predchadzajuce guildy: tak zacinal som v Horde Camp, neskor z casti Supercraa vzniknuta New Era / vyse roka to slo nadherne, potom sa ludia rozisli, real life, tohto roku som presiel po rozpade do The Bellum s pocitom nadejnej pve guildy, avsak po mesiaci prestali ludia chodit, doteraz neviem preco, aion a podobne.
Znate nekoho od nas: Yatema, Spiritsk/spolubyvajuci/ toenar, hekr, a zopar ludi z lfg raidov a podobne.

Preco chcem ist k Vam? na Anthorke ostalo strasne malo PVE guild, doslova sa tu na pve kasle, tak som si na doporucenie vybral Vas, do Interdementu ma nedostanete, Brave hearts a SFU nemusim / osobne dovody/ AW? mam tam brata, ziadna slava, myslim ze ostatne guildy nestoja za rec. Preto som si vybral Vas, vychutnat si pocit z kvalitnych raidov a nie takych, kde po prvom wipe polovica leavne :-D.
Thats all.

Dakujem

Návrat hore Goto down
http://www.newera.hy.cz
Lifeless

Lifeless

Poèet pøíspìvkù : 21

OdoslaťPredmet: Re: Necrovision 80 mage   Necrovision 80 mage I_icon_minitimeUt júl 27, 2010 1:10 am

no cosi sa mi mari nejake raidy s tebou, a myslim ze to nebolo zle, urcite ZA
Návrat hore Goto down
Yatem

Yatem

Poèet pøíspìvkù : 33

OdoslaťPredmet: Re: Necrovision 80 mage   Necrovision 80 mage I_icon_minitimeUt júl 27, 2010 2:18 pm

kuknite si ho niekdo schopny ingame ja som indisponovany Very Happy inak ZA
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Necrovision 80 mage   Necrovision 80 mage I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Necrovision 80 mage
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Alderan - mage [prijaty]
» Elindra ,MAGE [neprijaty]
» Arcane Mage [prijaty]
» Kormen Mage [prijaty]
» Arcane mage [prijat]

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: