Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Lagijax demonology buff lock I_vote_lcapLagijax demonology buff lock I_voting_barLagijax demonology buff lock I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Lagijax demonology buff lock I_vote_lcapLagijax demonology buff lock I_voting_barLagijax demonology buff lock I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Lagijax demonology buff lock

Goto down 
+2
Ixfy
Lagijax
6 posters
AutorSpráva
Lagijax

Lagijax

Poèet pøíspìvkù : 9

Lagijax demonology buff lock Empty
OdoslaťPredmet: Lagijax demonology buff lock   Lagijax demonology buff lock I_icon_minitimeŠt august 12, 2010 8:17 pm

Hlavní postava: Lagijax 80 lvl undead demonology warlock
Profese: full ENG (+ Jeevees) a full JWC
Total time played: Anthoria 49 dní +, zkušenosti s PVE i PVP, Dungeony znám do otevření Hodira na anthorii

Alt: Koco 80 lvl undead holy/shadow priest
Profese: 375+ enchanting
Total time played: relativně nová postava, za kterou jsem se jakž takž naučil hrát a hraju za ní pve, když je to potřeba

Další alti: je jich poměrně dost, ale za žádného pravidelně nehraju

Linky na wowarmory: dovolil jsem si je opomenout, jelikož armory momentálně přestavují, ale ke lock gearu stačí podotknout to, že mám gear adekvátní mé poslední aktivitě na serveru (T7 + slušný eq). Lidi, kteří mě znají, mohou potvrdit.

Info o mě:
Jmenuji se Martin Bárta, jsem z Ústí nad Labem a je mi 19 let. Co se týče kontaktů, tak upřednostňuji icq (288236711), ale jsem k zastižení i na mailu (lagijax@centrum.cz), případně na x-fire (youcan). Mezi moje zájmy patří především progaming, zábava s přáteli, potápění a další. World of warcraft hraju v podstatě od té doby, co je na světě a od nepaměti se věnuju warlockovi. Objevil jsem se na mnohých blizz serverech (mystiq,....) i fun. K době, kdy bych se chtěl věnovat PVE můžu říct jen to, že mi nevadí žádné datum, protože mám poměrně dost času a nevadí mi raidovat i dlouho do noci. Co se týče komunikace, tak používání ventrila, či jiného komunikačního programu spíše upřednostňuji teamspeak, ale ventrila se neštítím a bez mikrofonu bych se ani v progamingu moc neuživil x)

Last guild:
Původně jsem na anthorii pobýval nějakou dobu v Závislácích, ze kterých se stalo The Bellum. Tam jsem se později dostal jak slepej k houslím na post GuM. Důvod odchodu je jednoduchý- nikdo tam už nezbyl. Z CW znám dobré jádro z bellum, jmenovitě to jsou Torenar, Hekr, Mauzee, Therradon a do CW bych se rád dostal asi kvůli těmhle lidem, kvalitnímu PVE a dobrému jménu guildy.

To bude asi vše x)

Naposledy upravil Lagijax dňa Pi august 13, 2010 1:43 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Lagijax demonology buff lock   Lagijax demonology buff lock I_icon_minitimeŠt august 12, 2010 10:42 pm

DEMO LOCK je CHUTOVKA ZA
Návrat hore Goto down
Lagijax

Lagijax

Poèet pøíspìvkù : 9

OdoslaťPredmet: Re: Lagijax demonology buff lock   Lagijax demonology buff lock I_icon_minitimeŠt august 12, 2010 10:57 pm

Ixfy napísal:
DEMO LOCK je CHUTOVKA ZA
Nedalo mi to a prostě musím reagovat xD chuťovka to rozhodně JE, ale demo locků je na anthorce málo a ještě ke všemu demo locků, kteří to uměj je asi tolik, jako alíků v og
Návrat hore Goto down
Auuri

Auuri

Poèet pøíspìvkù : 3

OdoslaťPredmet: Re: Lagijax demonology buff lock   Lagijax demonology buff lock I_icon_minitimeŠt august 12, 2010 11:32 pm

Aaa Ústečák, berte ho! Very Happy
Návrat hore Goto down
Lifeless

Lifeless

Poèet pøíspìvkù : 21

OdoslaťPredmet: Re: Lagijax demonology buff lock   Lagijax demonology buff lock I_icon_minitimePi august 13, 2010 7:40 am

pekna prihlaska Smile +demonology ZA
Návrat hore Goto down
Necro

Necro

Poèet pøíspìvkù : 55

OdoslaťPredmet: Re: Lagijax demonology buff lock   Lagijax demonology buff lock I_icon_minitimePi august 13, 2010 9:48 am

hh tak a mozme si spravit vlastne kutiky v guilde. Prvy kutik New Beggining, Druhy kutik The Bellum, Treti kutik Cosmetic Wipes

Best pve ludia z The Bellum+New Beggining+Cosmetic Wipes = Imba Bimba PVE Hardcore guild affraid

samozrejme ze ZA
Návrat hore Goto down
http://www.newera.hy.cz
Miikoo
Class Leader of Warlocks
Miikoo

Poèet pøíspìvkù : 76

OdoslaťPredmet: Re: Lagijax demonology buff lock   Lagijax demonology buff lock I_icon_minitimeSo august 14, 2010 1:05 pm

prijaty locked
Návrat hore Goto down
https://cosmetic-wipes.forumczech.com
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Lagijax demonology buff lock   Lagijax demonology buff lock I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Lagijax demonology buff lock
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Darkguard / destro lock
» Icepis, Demonology (PvE) / Affliction (PvP) Warlock, lvl 80,
» Rookie, destro lock 80 PRIJATY
» DivineAsHell Destro lock (80)
» Zizizaza Destro lock 80 lvl

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: