Zdravím členy Cosmetic Wipes.
* Nick postavy - Michaleus
* Main spec + class, lvl - Retribution - DMG, off spec - heal, popřípadě tank, lvl 80
* Profese - Minning a Blacksmithing - oboje full
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress - Na official realmech sem nehrál, zkušenosti mám pouze z Anthorie. Naxx 10/25 + ULD 10/25 full clear, to znamená, že taktiky znám.
Alti
1. Info o altech
Michalees - 22lvl -Troll Hunter
Michaleos - 63lvl - Death knight
Info o mě:
* Věk - 16 let
* Kontakt - E-mail / ICQ :
miskin003@seznam.cz* Zájmy (nejen wow): Sport (fotbal, cyklistika), kamarádi a studium
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: WoW hraji asi rok a půl. Během tohoto času se věnuji pouze mému paladinovi.
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Nejvíce se mi to hodí o víkendech, ovšem o všedních dnech bych si také čas najít měl.
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? Ano, používám.
* Předchozí guildy (a důvody odchodu): Last Legions - rozpad, poté Knight of the death - neaktivita ostatních členů, dále Jesus had a Soulstone - rozpory v guildě
* Znáte někoho od nás ? : S několika členy sem se potkal pči HC runech, ovšem blíže nikoho.
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Chtěl bych konečně chodit pravidelně raidy. Nechci trávit čas nad neustálým wipováním. Také bych se moc rád přidal do dobrého kolektivu hráčů. Pevně věřím, že to nejdu u vás.
Díky.
S pozdravem Michaleus