| aX1s EnhS | |
|
+8Aqophis Silversis Cholerus Rouq Shrunke zizizaza Ixfy aX1s 12 posters |
Autor | Správa |
---|
aX1s
Poèet pøíspìvkù : 13 Join date : 17.08.2010 Age : 33 Location : Čaňa
| Predmet: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 11:29 am | |
| 1. Aké je tvoje meno postavy, spec, class, race a level? aX1s, enhancement, shaman, tauren,802. Koľko máš rokov a odkiaľ si? Mám 19 a som z Čaňe(KE) 3. Zdieľaš svoj acc s dalším človekem, alebo hraješ na účtu sám?Je to tvôj account alebo tradnutý? NIe nezdieľam, je to môj pôvodný acc 4. Ako často hraješ? Raid začíná o 18-19:00 a trvá do 23-24:00 + sobota a nedeľa od 15:00 ... môžeš v túto dobu byť online a bez problémov sa zúčastniť raidu ? Hrajem čo to dá ak nemám nič v pláne, nemám problémy byť na raidoch v dané dni a hodiny (maximalne posilka alebo piatkova socializacia5. Môžu tvoje vedlejšie záujmy zapríčinit neúčasť na raide alebo akokoľvek ju obmedziť? Sem tam sa každému stane nejaká nečakaná udalosť ale iba zriedka. 6. Zhodnoť svôj equip, čo hodláš zmeniť atd. (+ odkaz na armory)? Máš aj nejakých altov? Ak ano zhodnoť aj ich. Momentálne asi naj čo viem na shamana získať http://anthoria.wowarmory.sk/axis#char plus nejaky ten ele equip low Altov ani jeden7. Popíš svoju historiu v predošlých guildách, prečo si ju (ich) opustil, s čím si bol nespokojný atď. Properchy of Bloodrage - bol som nespokojný s prístupom k pve. BraveHearts - bolo tam sice fajn spoznal som novyhch ludi a kusok som si aj poupravil mienku no leftol som preto leb ov ind nastal rozchod a vznik tzv ex guildy ultimate co ma prinutilo vratit sa do ind Independent -tak tam som sa snazil ako sa dalo uz dlhsiu dobu sme nedali poriadny raid strasne ma stve pristup ludi a to a uz nemam sil ich stale poucat uz chcem byt raz aj ja ten co proste pride spravi si svoju robotu a ide off bez toho aby musel pozera na cely raid uz nedokazem viest tento kriz na svojom chrbte 8. Chceme po ľuďoch aby na VT komunikovali s ostatními na raidoch, preto vyžadujeme mikrofon a VT 2.1.4. Dokážeš sa podľa toho zariadiť ? No problem 9. Prečo se hlásiš práve k nám? Čím budeš prínosom? Čo naopak očakávaš od nás? Chcem ist momentalne preto ako som uz vyssie uvidedol da sa povedat ze moj spec vela ludi na anthorke nehra a neviem preco cize a ako co som tak pozeral asi to stym mojim gearom potiahnem dost vysoko ked bude raid vyvazeny co sa tyka buffov10. Poznáš niekoho v guilde? mozno neviem nejde armory ale afkera z pred dalabanky poznate:D 11. Aké máš skúsenosti s dungnami, si pvpčkar? Mám aj pvp equip ale skôr sa venujem pve, mám skúsenosti s dungnami, nemám problémy naučiť sa taktiky na bossov a podobne. PvE only na pvp nemam naladu a nieje ni partak v 2v2 a skor sa oplati mi ist 3v3 ale to by sa strasne dlho tu muselo civcit taktiky a proste pve som len12. Máš pc na to aby si mohol snami raidovať, isté efekty v hre ti dokážu spôsobiť lagy, vzvláda to tvoj pc?(Napíš čo za pc máš) Pc mám nové bez problémov len v skratke AMD Athlon X2 4000+ 2x2.1Ghz, 4 gbram, GF 8600GTS 256--->Toto je prihlaska ktoru som ja vytvoril pre ind teraz idem kusok doplnit:) o tie vase poziadavky vek 19 kontakt hmm phone dam niektorym ludom icq 383565171 a email mate z registracie played 194d na 80tke 73d profky neuzitocne only for my personal boost:) KUSOK o mne tak prv nevyhody som typ cloveka ktoremu sa nepaci ked niekto nieco flaka sem tam nerak ked nejaka lama wipne raid snazim sa byt top v dps tak nech sa snazia aj ostatny preto aj ked nnehram ine postavy isto so sa za tie roky nieco priucil denne studujem mmo-champions.com plus ic hforum a tam talenty dps cyclus a rad menim uicky tiez esteticky:D plus som velmi agresivny na to ked niekto rozobera moju minulost a pri tom sa do toho obuva a nevie polovicu veci co sa dialo ak tak da sa to aj normalne ale stale sa najde vynimka ktora bude podj.bovat a bol by som rad kebyze date sem aj dovod preco proti diksa preco za
Naposledy upravil aX1s dňa Ut august 17, 2010 11:40 am, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Ixfy
Poèet pøíspìvkù : 160 Join date : 13.07.2010 Age : 34
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 11:37 am | |
| | |
|
| |
zizizaza
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 21.06.2010
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 11:45 am | |
| Ja som ZA (btw bývam nedaleko čani) | |
|
| |
aX1s
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 11:47 am | |
| - zizizaza napísal:
- Ja som ZA (btw bývam nedaleko čani)
TJ? VRAv pojdeme s kafom na pivo:D | |
|
| |
zizizaza
Poèet pøíspìvkù : 6 Join date : 21.06.2010
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 11:52 am | |
| - aX1s napísal:
- zizizaza napísal:
TJ? VRAv pojdeme s kafom na pivo:D pivo ? kupime flašku pálenky a sa niekde zjebeme ! | |
|
| |
aX1s
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 11:53 am | |
| - zizizaza napísal:
- aX1s napísal:
- zizizaza napísal:
TJ? VRAv pojdeme s kafom na pivo:D pivo ? kupime flašku pálenky a sa niekde zjebeme ! energy:D | |
|
| |
Shrunke Class Leader of Druids
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 10.03.2010 Age : 33 Location : Ba
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 12:00 pm | |
| hmmm ja uz sa davnejsie bavil s ludmi ohladom teba pretoze dost ludi sa smerje z wrath striku ... ja sam na svojom enha skusil ze proc maelstormu je bugged takze do SP sa oplati ... prihlaska je vyplnena pekne ako pisal skusim nepozerat na minulost, nemam s nou skusenosti a nebudem pocuvat ked sa sam nepresvedcim nevidim dovod proti, aspon na skusku som za | |
|
| |
aX1s
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 12:02 pm | |
| - Shrunke napísal:
- hmmm ja uz sa davnejsie bavil s ludmi ohladom teba pretoze dost ludi sa smerje z wrath striku ... ja sam na svojom enha skusil ze proc maelstormu je bugged takze do SP sa oplati ... prihlaska je vyplnena pekne
ako pisal skusim nepozerat na minulost, nemam s nou skusenosti a nebudem pocuvat ked sa sam nepresvedcim nevidim dovod proti, aspon na skusku som za otazka v com buged? | |
|
| |
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 12:08 pm | |
| pozeral som si viac videi z offi a podobne a procuje to ako tu ... lenze pri haste a raid buffoch ked mas na zbraniach speed 0.9 nie tu kde mas ledva 400 haste a ide to prakticky instantne ... ( co sa pve tyka ) btw k prihlaske ... pockaj si na ahamanika ... a ten ti povie ako CL shamanov pripadne /w ingame ak tam bude | |
|
| |
aX1s
| |
| |
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 12:14 pm | |
| nn mame to testnute fakt je to troska OP jak to nema byt a to s tym ze na jeden 5kovy stack das aj 2 spelly ... je to fajn no ale manas bude plakat s dalsim enha uz bude odsudeny na healing :D | |
|
| |
Rouq
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 21.04.2010 Age : 34
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 12:15 pm | |
| | |
|
| |
Ixfy
Poèet pøíspìvkù : 160 Join date : 13.07.2010 Age : 34
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 12:17 pm | |
| | |
|
| |
aX1s
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 12:22 pm | |
| | |
|
| |
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 12:25 pm | |
| omfg .... mate hrat ele 1 2 3 LAMA BURTIK a idete ci ? ale ne enha mi pomoze ja rad enha k feralikovi | |
|
| |
Cholerus Guild Master
Poèet pøíspìvkù : 21 Join date : 10.03.2010 Age : 34
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 2:51 pm | |
| Za mě je to PRO, konečné slovo ale nechám ahamaňasovi | |
|
| |
Silversis
Poèet pøíspìvkù : 57 Join date : 12.03.2010 Location : Přerov
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 2:58 pm | |
| | |
|
| |
Aqophis
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 29.05.2010 Age : 35 Location : TV/KE SR
| |
| |
ahamanik
Poèet pøíspìvkù : 75 Join date : 10.03.2010 Age : 33 Location : AG city
| Predmet: Re: aX1s EnhS Ut august 17, 2010 6:36 pm | |
| - Aqophis napísal:
- osoba znama a prave preto sa cudujem leavu z Ind. ,ale ak to chces naozaj skusit,som zvedavy o kolko miest podo mnou budes v recounte ZA
jasne ten tvuj bugged combustion ... ignite tick za 26K vid ... prijat , enh mame jen jednoho a to sem ja a na vetisne raidu sem este donucen healovat , ..ten mealstrom weapen je trochu bugged, obcas ti ty stacky zustanou,nekdy si nevsimnu ze mi zutaly tak dam ten bolt znova az treba na druhej global , mezitim bych to znova namlatil, kdyz procne WF , tak to namlatis na 1global (: a jakmile zapnes naky CD na haste tak na tom nezalezi estli zustavaj nebo ne , pac to stejne nestihas ...rukavice mam , protoze sem mel takovy shity proti ramenum, ten expertise neni tak spatnej (: ... k pomaly zbrani s SP sem se bouhuzel nedostal abych to mohl vyzkouset , jediny scim sem to testoval byl torch of holy fire(1. a tam sem stracel strasny DPS s WF,autoatackem,stormstrikem.... a ted uz zadny pomala neexistuje jen 1,8-2,2 a to bude nejspis naprd pac si s tim nejspis dojebes vic DPS nez das tema boostlima spellama
Naposledy upravil ahamanik dňa Ne september 05, 2010 6:39 pm, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Lifeless
Poèet pøíspìvkù : 21 Join date : 11.03.2010
| Predmet: Re: aX1s EnhS St august 18, 2010 2:20 am | |
| hmm som v rozpolozen -nenavidim ind -o tebe som tiez co to pocul +verim ze dokazes vytocit dobre dps neviem nepoznam ta osobne takze ta nemozem sudit take male Za, snad nesklames | |
|
| |
Crustie Class Leader of Hunters
Poèet pøíspìvkù : 74 Join date : 10.03.2010
| Predmet: Re: aX1s EnhS St august 18, 2010 3:43 am | |
| nemozem si pomoct musim sa vyjadrit - ked vezmem do uvahy ze prave ty si za Airstorma leavol guildu pri dakej vasej chlastacke - tiez som co to pocul - s toho co pises si nervak a ja neznasam nervakov ked vrieskaju do ventrila tak podla toho by som bol proti, ale ked uz je rozhodnute tak darmo plakat nad rozliatou endless ragekou...som zvedavy co z teba v tom PVE uvidime a dufam ze to bude za nieco stat takze neostava nic ine ako WELCOME, a kurva snaz sa | |
|
| |
Cholerus Guild Master
Poèet pøíspìvkù : 21 Join date : 10.03.2010 Age : 34
| |
| |
Miikoo Class Leader of Warlocks
Poèet pøíspìvkù : 76 Join date : 07.03.2010 Age : 37
| Predmet: Re: aX1s EnhS St august 18, 2010 6:47 pm | |
| nervakov vyriesime na ventrile "M"kom | |
|
| |