Postava:
* Nick postavy ---> Kreuston
* Main spec + class, lvl --->warrior, primarny spec protection GS 4.5k
offspec fury , slabsi gear (4.2k GS)
* Profese ---> BS & JWC , bonusove sockety a gemy do nich, oboje na 450
* Zkušenosti s postavou ---> mam odtankovane prakticky vsetko co je teraz na anthorii otvorene okrem ToC 25men na co momentalna guilda nema ludi, ci som dobry tank ja o sebe tvrdit nebudem to musia povedat o mne ini, potom to bude pravda.
Ako zapor sa mozno niekomu moze vidiet ze nehram PvP.... nuz nebavi ma to a asi ani nikdy nebude
Alti:
Gorenolth ---> mage, 80, eq uld 10/25 profesie ench/tailor, oboje na 450, momentalne sa mu velmi nevenujem
GorenolthDK ---> DK 70 cisto na profesie, nepodstatna postava
Yelena ---> paladin 27 expim ked mam zrovna chut mozno niekedy v dalekej buducnosti z toho bude heal
Info o mě:
* Věk ---> 21
* Kontakt - E-mail / ICQ :
daniel.ujlacky@gmail.com, ICQ 192-329-952 ale som na nom malokedy keby bolo nieco treba tak mail. Je to pracovny mail takze ho prezeram kazdy vecer
* Zájmy (nejen wow:)) ---> milujem motorky takze sem tam na par dni zmiznem ked ma chyti nalada na vozenie sa, inak uz len rekreacne stolny tenis
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde ---> wow hram odhadom tak 3 roky len na anthorii tie postavy co som sem napisal vyssie
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? ---> nemam presne urcene, vacsinou mam cas poobede alebo v noci od 16:00 az 17:00 takmer vzdy obcas skor obcas neskor. Chodim na vysku takze sa to bude odvijat aj od toho jak sa mi podari spravit si rozvrh a samozrejme som v hre pomenej pocas skuskoveho.
Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon ---> v terajsej guilde pouzivame teamspeak ale neni problem jeden komunikacny program jak druhy.
* Předchozí guildy (a důvody odchodu) --->
Harab serafel - mala guilda v podstate len take rekreacne hranie uz je to nejaka doba
New beginning - uz dlhsiu doby ide PvE dole vodou, GuM je prakticky inactive, ludia zacali odchadzat, z toho niektori prave sem. Z nudze sa zacali prijimat divni ludia ktori mi uz nejaku dobu obyvaju ignore list takze leave je jasny. Ale hlavny dovod je upadok PvE
* Znáte někoho od nás ? ---> Zvacsa len par ludi co odsli z NB , Pheamed, Cruel , Shido, Zenonn, mozno dalsi neviem kto vsetko presiel prave sem, parkrat som pokecal s rouqom ale to bolo skor v ramci nejakych HC takze neverim ze by si ma pamatal
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? ---> Hladam kvalitne PvE, kde mam sancu sa uplatnit ako tank a vraj tu kvalitne je tak preco nie:)