Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Nino - Fury Warrior I_vote_lcapNino - Fury Warrior I_voting_barNino - Fury Warrior I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Nino - Fury Warrior I_vote_lcapNino - Fury Warrior I_voting_barNino - Fury Warrior I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Nino - Fury Warrior

Goto down 
+5
Lukino
addo
Aqophis
Miikoo
Nino
9 posters
AutorSpráva
Nino

Poèet pøíspìvkù : 1

Nino - Fury Warrior Empty
OdoslaťPredmet: Nino - Fury Warrior   Nino - Fury Warrior I_icon_minitimeŠt september 09, 2010 2:55 pm

Nick : Nino
Class: Warrior
Level : 80
Main spec. : Fury
Off spec. : Protection (slabší equip, musel by sa dobrať časom)
Gear Score : 4534
Played : 78 dni 7 dni a par hodin Smile
Profesie : Mining / Blacksmithing
Zdieľanie acc s inou osobou : Nie
Link na armory : http://anthoria.wowarmory.sk/char/Nino#char

Skúsenosti a realmy : Hrávam už od patchu 1.6.0. , mám za sebou realmy ako Conqueror, Tranzer, Czech Dream, Spojka, Antik a na Anthorii hrávam už teraz tretí rok. Prevažne som hrával Warriora resp. Roguea. Na ofi som nemal tú česť hrávať. Skúsenosti s PVE : dungy a raidy pre-TBC, dungy a raidy TBC, HC dungy WotLK + VoA,OS,Naxx 10/25, TOC 10 normal a uld 10 normal..na HM a HC ci 25 nemám problém sa taktiky doučiť.

Alti: Xsierr - Warlock 80
Nieanir - Rogue 80
(nehrávam ich vôbec, služia na 'farmiace účely')

Info o mne:

Vek : 21

Kontakt : ICQ - 263901022 , mail - xxNinoxx@centrum.sk

Záujmy (mimo WoW) : hudba, hra na gitaru, priatelia a rôzne športy

Čas : raidovať sa mi dá po večeroch, ak mi do toho nič nepríde, ak by aj tak sa vopred ospravedlním, piatky a soboty takmer vôbec

Ventrilo? : aktívne využívam TeamSpeak, s VT by nebol vôbec problém

PC a grafika : PC je nové zvláda mi to všetko hlavne 25 na full detailoch pri slušnom FPS 50+

Koho od vás poznám ? : Lukino

Predošlé guildy : Ancient Warriors - odišiel som kvôli prudko konfliktnému officerovi

God Of Evil - guilda sa pomaly rozpadá kvôli sebeckému prístupu GuMa a iných vyššie postavených ľudí okolo neho a ďalším dôvodom je rozdeľovanie lootu, keďže neboli DKP, tak loot rozdeľoval GuM podľa svojho uváženia a to ostatné si domyslíte. Smile

Prečo isť k vám ? : láka ma progress, raidy a všetko okolo, čo s tým súvisí.
- WoW beriem v prvom rade ako zábavku ale poriadok v raide musí byť ! Smile

S pozdravom Nino
Návrat hore Goto down
Miikoo
Class Leader of Warlocks
Miikoo

Poèet pøíspìvkù : 76

OdoslaťPredmet: Re: Nino - Fury Warrior   Nino - Fury Warrior I_icon_minitimeŠt september 09, 2010 3:59 pm

za, ak budes casom schopny aj ako tank :]
Návrat hore Goto down
https://cosmetic-wipes.forumczech.com
Aqophis

Aqophis

Poèet pøíspìvkù : 33

OdoslaťPredmet: Re: Nino - Fury Warrior   Nino - Fury Warrior I_icon_minitimeŠt september 09, 2010 3:59 pm

co ja viem,tak meelekov mame teraz dost,ale ten tankovaci offspec by sa mohol hodit,uvidime co povedia ostatny. za mna zatial za
Návrat hore Goto down
addo

addo

Poèet pøíspìvkù : 7

OdoslaťPredmet: Re: Nino - Fury Warrior   Nino - Fury Warrior I_icon_minitimeŠt september 09, 2010 4:02 pm

menim nazor len pre tu tretiu grupu , bolo by fajn keby je z mainov a nie altov :-) tak teda ZA Very Happy

Naposledy upravil addo dňa Št september 09, 2010 10:14 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Lukino

Poèet pøíspìvkù : 3

OdoslaťPredmet: Re: Nino - Fury Warrior   Nino - Fury Warrior I_icon_minitimeŠt september 09, 2010 5:56 pm

dlouholetý kamarád a kvalitní závislák Smile za mně určite PRO

a myslím že by bylo lepší brát do ToC 3. grupy Main chary než Alty
Návrat hore Goto down
Curson/Regicida

Curson/Regicida

Poèet pøíspìvkù : 79

OdoslaťPredmet: Re: Nino - Fury Warrior   Nino - Fury Warrior I_icon_minitimeŠt september 09, 2010 10:44 pm

pro kdybych mel psat duvody tak uz bych opakoval posty hore
Návrat hore Goto down
Lifeless

Lifeless

Poèet pøíspìvkù : 21

OdoslaťPredmet: Re: Nino - Fury Warrior   Nino - Fury Warrior I_icon_minitimePi september 10, 2010 1:54 am

ZA
Návrat hore Goto down
Silversis

Silversis

Poèet pøíspìvkù : 57

OdoslaťPredmet: Re: Nino - Fury Warrior   Nino - Fury Warrior I_icon_minitimePi september 10, 2010 1:45 pm

no tak fury wara mame aktivniho pouze 1 tak 2 by nebyl spatny ZA
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Nino - Fury Warrior   Nino - Fury Warrior I_icon_minitimeNe september 12, 2010 10:31 pm

ZA
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Nino - Fury Warrior   Nino - Fury Warrior I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Nino - Fury Warrior
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» tpo,fury warrior,80
» Gerss 80 LVL Fury Warrior [nepřijat]
» Kreuston. warrior 80, protection/fury
» Darkhermann Fury warrior 80 NEPRIJATY
» Tarfar - Fury warrior PRIJATY

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: