Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_vote_lcapShowdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_voting_barShowdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_vote_lcapShowdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_voting_barShowdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Showdaz
Anonymný

Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY   Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_icon_minitimePo september 20, 2010 6:08 pm

Showdaz
Disco/Holy Blood Elf, 80lvl
(Holy build mam vymysleny vlastny. Viacmenej na instantne healy, kvoli par pripadom kde sa treba vela hybat:P, verim ze bude fungovat)
Tailor 430+, Herb 450
Na anthorii hravam uz nieco cez rok, najviac za priesta. Offi som zatial nevyskusal.
Played 23dni
Acc mam sam.

Alti

Julaf Tauren DK 68lvl
Alchemy 450 Trans Master

Info o mě:

20 rokov
player19@orangemail.sk
Hrávam basketbal uz vela rokov, takze cez tyzden par treningov vecer.
Ako som uz spominal, Priesta uz vyse roka, iba anthorka, bola aj mensia pauza. DK som expil kvoli Alchemy.
Zatial nemam urcene presne treningy tuto sezonu, mali by sme mat 3 do tyzdna, zvysne dni od tej 6 az 7 vecer + vikendy ak nemam zapas tak aj cely den, ak mam zapas tak vecer Smile
S VT neni problem.
Mam dost vykonny pc, s jeho vykonom problemy niesu.

Nebol som zatial v ziadnej vyznamnejsej guilde, ale mam tu par kamosov vdaka ktorym poznam UD aj toc taktiky, zaco som im vdacny.
Od vas nepoznam nikoho, ale mate vyborne meno a pocul som ze vam par ludi z vedenia poodchadzalo ku ali, tak som si povedal, preco neskusit.
Návrat hore Goto down
Necro

Necro

Poèet pøíspìvkù : 55

OdoslaťPredmet: Re: Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY   Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_icon_minitimePo september 20, 2010 6:25 pm

oskusajte si ho :.-D
Návrat hore Goto down
http://www.newera.hy.cz
phea

phea

Poèet pøíspìvkù : 40

OdoslaťPredmet: Re: Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY   Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_icon_minitimePo september 20, 2010 6:33 pm

no nwm bo priestov je da sa povedat dost teraz cize keby ta aj zebereme pocitaj stym ze sa mozno sem tam nedostanes na 25ky...skoda ze nemas shadow off spec aspon..napis mi ece v hre(pheamed)..podla eq sa rozhodne ci ta zobereme naskusku
Návrat hore Goto down
phea

phea

Poèet pøíspìvkù : 40

OdoslaťPredmet: Re: Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY   Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_icon_minitimePo september 20, 2010 8:07 pm

[font=Comic Sans Ms] ok ciže kedže teraz je priestov dosť aktívnych a da sa povedat všetko heal a nemas sh off spec tak Neprijatý
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY   Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_icon_minitimePo september 20, 2010 8:45 pm

ok NEPRIJATY LOCKED
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY   Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Showdaz Disco Blood Elf Priest NEPRIJATY
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Flipsyde 80 Blood DK NEPRIJATY
» Kheled lvl 80 Blood elf mage. NEPRIJATY
» meduza shadow priest NEPRIJATY
» Thommy - Holy Priest NEPRIJATY
» coofee shadow priest TROLL!! NEPRIJATY

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: