Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_vote_lcapVacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_voting_barVacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_vote_lcapVacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_voting_barVacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY

Goto down 
+3
Kreuston
Aqophis
Michaleus
7 posters
AutorSpráva
Vacice
Anonymný

Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY   Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_icon_minitimePo september 20, 2010 10:39 pm

Postava:

* Nick postavy:
Vacice
* Main spec + class, lvl:
DPS (v raidu cca. 4,5k buffed), warlock
* Profese:
tail/ench
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress:
začal jsem locka hrát dva dny předtím než se na anthorii přecházelo na TBC a od tě doby ho hraju...PVE umim, PVP nehraju
* Link postavy na armory:
* Zdielas s niekym acc ?
v žádném případě

Alti

1. Info o altech
hunt - 80lvl - 2,5k DPS...complet fialovy eq, mining/eng...pak nějaké lowky ale čistě for fun...všechno kolem 20lvl Very Happy

Info o mě:

* Věk:
23
* Kontakt - E-mail / ICQ :
trok.uruk@centrum.cz, 289158581
* Zájmy (nejen wow:)):
squash, knihy, bpjpvé sporty, ženské, bary Very Happy
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde:
asi pět let nebo jak je to dlouho Very Happy zkrtátka co na anthorii pustili TBC Very Happy, warlock, hunt..only anthoria
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? :
převážně z 90% v týdnu kromě pátku, dá se i sobota a neděle večer
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?
ano i DBM
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ?
ano

* Předchozí guildy (a důvody odchodu):
Immortals (rozpad), PoB (rozpad) For the Horde (hromadný odchod), Cosmetic Wipes (zkouškové období Very Happy). God of Evil (nynější ale nerozumím si s nimi co se časů raidů týče, takže se poohlížím jinde)
* Znáte někoho od nás ? :
jestli u vás pořád jsou lidi co tam byli cca. před rokem tak ano Very Happy
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? :
pve, raidy
Návrat hore Goto down
Michaleus

Michaleus

Poèet pøíspìvkù : 20

OdoslaťPredmet: Re: Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY   Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_icon_minitimePo september 20, 2010 10:53 pm

Podle wowarmory to vypada na spise prumerny eq. Ovsem myslim, ze kdybys odchodil hccka na head a chestu, tak by ses mohl uchytit. Pokud vim, tak v guilde moc locku nemame, takze ja bych mu sanci na zkousku dal.
ZA
Návrat hore Goto down
Aqophis

Aqophis

Poèet pøíspìvkù : 33

OdoslaťPredmet: Re: Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY   Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_icon_minitimeUt september 21, 2010 1:59 am

nj,demo/destro lock sa hodi,ale trochu nechapem to,ze si uz bol u CW. dostal si kick?
Návrat hore Goto down
Kreuston

Kreuston

Poèet pøíspìvkù : 39

OdoslaťPredmet: Re: Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY   Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_icon_minitimeUt september 21, 2010 2:34 am

tiez by ma zaujimalo dovod odchodu predtym a 4,5k dps buffed?? lockovia su tahaci dps toto mi pride trochu malo
Návrat hore Goto down
Necro

Necro

Poèet pøíspìvkù : 55

OdoslaťPredmet: Re: Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY   Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_icon_minitimeUt september 21, 2010 8:51 am

uz mi to prijde tak ze takyto ludia si davaju prihlasky do SFU,BH a my sme ako ich posledna moznost, asi 6 ludi som tak nasiel a dalej som nemal chut hladat, nie sme pre Vas zadne dvierka, proti
Návrat hore Goto down
http://www.newera.hy.cz
Vacice
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY   Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_icon_minitimeUt september 21, 2010 10:43 am

byl jsem v CW ale dostal jsem kick protože jsem měl zkouškový a asi měsíc jsme nebyl ve wow...
Návrat hore Goto down
Lukino

Poèet pøíspìvkù : 3

OdoslaťPredmet: Re: Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY   Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_icon_minitimeUt september 21, 2010 11:21 am

já sem měl taky zkouškové, dokonce delš než měsíc .) a neměl sem problem napsat si omluvenku na forum a nikdo mě nekickl a myslím že by stačil jeden dva whispy nebo mail vedení. Navíc Demo locka už na 25 máme a na 10 to podle mě není až taková výhra.

Za mě PROTI
Návrat hore Goto down
Teex

Poèet pøíspìvkù : 49

OdoslaťPredmet: Re: Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY   Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_icon_minitimeUt september 21, 2010 11:50 am

Gear priemer, DPS na locka podpriemer a uz si u nas bol, ale si sa neosvedcil takze sry
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY   Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_icon_minitimeUt september 21, 2010 3:54 pm

NEPRIJATY LOCKED
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY   Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vacice - demo/destro lock NEPRIJATY
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Mamutoid - demo/destro lock
» Daryl - Destro Lock [neprijaty]
» Zizizaza Destro lock 80 lvl
» Darkguard / destro lock
» DivineAsHell Destro lock (80)

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: