| resanka assasin rogue PRIJATY | |
|
|
Autor | Správa |
---|
resanka Anonymný
| Predmet: resanka assasin rogue PRIJATY Po september 20, 2010 11:10 pm | |
| Postava
* Resanka aasasin rogue * eng+mining gs:4500 * Skúsenosti s postavou- necely rok cca Alti nie su
Info o tebe * Vek 24 * Záujmov je vela * Ako dlho hráte WoW, aké postavy- 1 rok rogue * V aké dni sa ti hodí raidovat ? som na VS tak mozem v podstate vzdy ked sa vyhlasi raid * Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? vsetko mam
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu) hekma ghar-rozpadla sa, jesus has a soulstone-odisiel som koli nizkej aktivite guildy, horto magiko-kick, lebo som cez prazniny nehral a god of evil tam som bol 2 tyzdne * Poznáš niekoho od nás ? akurat tak z videnia vo wow * Prečo chceš ísť práve do CW-chcem chodit raidy, taktiky viem na naxx a ud |
|
| |
Aqophis
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 29.05.2010 Age : 35 Location : TV/KE SR
| Predmet: Re: resanka assasin rogue PRIJATY Ut september 21, 2010 2:04 am | |
| poznam z LFG,ale podla GS neviem o eq prakticky nic a znalost taktik na naxx a UD u nas velmi nevyuzijes za mna neutral | |
|
| |
Necro
Poèet pøíspìvkù : 55 Join date : 26.07.2010 Age : 35 Location : Snina, Slovakia
| Predmet: Re: resanka assasin rogue PRIJATY Ut september 21, 2010 8:49 am | |
| ja si myslim ze rogun uz mame habadej, uz by to chcelo pekne uzatvarat nabor class ako mage, roguna, shaman, hunter | |
|
| |
Necro
Poèet pøíspìvkù : 55 Join date : 26.07.2010 Age : 35 Location : Snina, Slovakia
| Predmet: Re: resanka assasin rogue PRIJATY Ut september 21, 2010 11:36 am | |
| vraniak, regidica, weather.. myslim ze tieto 3 stacia az az, kedze momentalne su 3x 10 meny, 1y rogun na kazdy 10 men je dostacujuce
nechcu byt neslusny ale zase nemas pravdu mame jen 2 roguny na zkousku byl bych pro | |
|
| |
Teex
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 11.03.2010 Age : 38 Location : Hontianske Moravce
| Predmet: Re: resanka assasin rogue PRIJATY Ut september 21, 2010 11:47 am | |
| Regicida odisiel takze roguny nemame, ako neviem aky mas gear ale mozno by si sa hodil aspon na skusku, nechsa vyjdria este dalsi | |
|
| |
Michaleus
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 20.09.2010
| Predmet: Re: resanka assasin rogue PRIJATY Ut september 21, 2010 1:46 pm | |
| Gear na wowarmory nevypada az tak spatne. Ten jeden modry trinket se da celkem v poho zmenit. Jak uz tu bylo psano, rogun je opravdu malo, takze ja sem ZA. | |
|
| |
Silversis
Poèet pøíspìvkù : 57 Join date : 12.03.2010 Location : Přerov
| Predmet: Re: resanka assasin rogue PRIJATY Ut september 21, 2010 4:05 pm | |
| na zkouzku bych byl pro ukaze se co v tobe bude | |
|
| |
Ixfy
Poèet pøíspìvkù : 160 Join date : 13.07.2010 Age : 34
| Predmet: Re: resanka assasin rogue PRIJATY Ut september 21, 2010 5:13 pm | |
| | |