Necro
Poèet pøíspìvkù : 55 Join date : 26.07.2010 Age : 35 Location : Snina, Slovakia
| Predmet: Arcane PVE spec Ut september 21, 2010 11:22 am | |
| ARCANE (TTW+Slow)57/3/11TalentyZaklad spociva mat target neustale v Slowe, pricom sa spoliehame na zvyseny DMG z Torment the Weak 12 % Major glyph: Molten Armor, Mana Gem, Arcane Missiles Minor glyph: Arcane Intellect, Slow Fall, Fire Ward Rotacia: Slow -->3 az 4 stack Arcane Blast --> Arcane Missiles alebo Arcane Barrage podla zapnuteho/vypnuteho Missile Barrage. ARCANE (No TTW+Slow)57/3/11TalentyAlternativa bez pouzitia Slow efektu. Major glyph: Molten Armor, Mana Gem, Arcane Missiles Minor glyph: Arcane Intellect, Slow Fall, Fire Ward Rotacia: Rovnaka ako v prvom builde. | |
|
Aqophis
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 29.05.2010 Age : 35 Location : TV/KE SR
| Predmet: Re: Arcane PVE spec Pi október 08, 2010 4:27 am | |
| popravde,neviem ako to funguje na anthorke,ale do slowed/snared effektu by sa mali pocitat aj rozne dotky od inych class,tym padom na bossovi netreba drzat slow. aspon z toho som vychadzal pri robeni svojho buildu.mylim sa? | |
|
Necro
Poèet pøíspìvkù : 55 Join date : 26.07.2010 Age : 35 Location : Snina, Slovakia
| Predmet: Re: Arcane PVE spec Pi október 08, 2010 10:22 am | |
| nvm ono sa to blbo zistuje ktore snared effekty idu na ktorom bossvi a ktore nie, napr poisony a effekty od hunta, viem ze slow fixli tak aspon nieco ide na 100%, ten jeden bodik v talentoch nezabije, a obcas to zachrani zivot :-D Z vlastnych pozorovani sa mi zda ze pri nahodenom slowe davam vacsi dmg, zase na druhu stranu sa mi nepozdava ze to znizuje cast targetu, i ked vraveli ze je to fixed. | |
|
Curson/Regicida
Poèet pøíspìvkù : 79 Join date : 11.03.2010 Age : 34 Location : Prague
| Predmet: Re: Arcane PVE spec Pi október 08, 2010 11:33 am | |
| - Necro napísal:
- nvm ono sa to blbo zistuje ktore snared effekty idu na ktorom bossvi a ktore nie, napr poisony a effekty od hunta, viem ze slow fixli tak aspon nieco ide na 100%, ten jeden bodik v talentoch nezabije, a obcas to zachrani zivot :-D
Z vlastnych pozorovani sa mi zda ze pri nahodenom slowe davam vacsi dmg, zase na druhu stranu sa mi nepozdava ze to znizuje cast targetu, i ked vraveli ze je to fixed. ma to fungovat tak ze to ma snizovat cast tebe sameho, tedy castera na ukor toho ze ma target movement slow | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Arcane PVE spec | |
| |
|