Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Wortexi MM Hunter NEPRIJATY I_vote_lcapWortexi MM Hunter NEPRIJATY I_voting_barWortexi MM Hunter NEPRIJATY I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Wortexi MM Hunter NEPRIJATY I_vote_lcapWortexi MM Hunter NEPRIJATY I_voting_barWortexi MM Hunter NEPRIJATY I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Wortexi MM Hunter NEPRIJATY

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
WoRtinko

Poèet pøíspìvkù : 1

Wortexi MM Hunter NEPRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: Wortexi MM Hunter NEPRIJATY   Wortexi MM Hunter NEPRIJATY I_icon_minitimeŠt september 23, 2010 5:05 pm

Postava:

Nick postavy: Wortexi

Main spec.: MM(DPS) hunter lvl 80

profky: mining a JWC

za huntra hram celkom dlho skusenosti su

Played: noo ako kedy chodim do posilky ale na raidy vopred dohodnute ak mate group calendar si najdem cas vzdy

link na armory: http://anthoria.wowarmory.sk/char/wortexi#char mam pocit ze zle ukazuje GS:)

ACC mam na PC ktory pouzivam len ja tak sa nedelim ani o ACC s druhimi ani o miesto na PC

Alti: 1 alt a to je lvl 55 DK a ktori je len vytvoreny a este som snim nebol ani v hre:)

Info o mne:

vek: 17

kontakt email jaykem@azet.sk PS: nick od toho tipca jayk3m co je na youtube nekopirujem:))

WOW hram 4-5 rokov na defenderi,twinstar a mirra 3 server za classi DK80lvl, MAG70lvl, Rogue80lvl, shaman80lvl, hunter80lvl (rogue, shaman, hunter su na anthorii)

noo tak raidovat sa mi da v podstate vzdy k veceru najdlhsie do tej pol 12 cca totis kazdy den skoro rano stavam ale este sa mi to moze all zmenit tak casom asi aj dlhsie

ano pozuvam ventrilo aj mikrofon a nerobi mi ziadny probelm byt na nom napojeny v kazdom raide

moj PC zvladne raidi ak nie notas je vzdy volny:D:D

moja minula guild a dovod odchodu Smile bol som v gladiators of the hord a odisiel som stade lebo je to cisto PVP guild a pvp uz mam dost.

poznam od vas hraca menom absintcho je to kamos s triedy

a chcem ist k vam preto lebo sa mi zda ze ste skvela guild mate znamin ludi v guilde a spominani absintcho mi to aj odporucil:)
Návrat hore Goto down
Teex

Poèet pøíspìvkù : 49

OdoslaťPredmet: Re: Wortexi MM Hunter NEPRIJATY   Wortexi MM Hunter NEPRIJATY I_icon_minitimeŠt september 23, 2010 7:31 pm

Tak gear za conquesty + pvp veci a za daily nieco + z hccka, to znamena, ze si raid ani nebol, staty mas otrasne maly crit a maly Attack power, akoze nechcem vidiet co socketujes, musis na tom geare zamakat ak chces nieco v pve dokazat, zatial som proti, ak mi nedokazes, ze sa Ta oplati nabrat...
Návrat hore Goto down
Teex

Poèet pøíspìvkù : 49

OdoslaťPredmet: Re: Wortexi MM Hunter NEPRIJATY   Wortexi MM Hunter NEPRIJATY I_icon_minitimeŠt september 23, 2010 8:05 pm

Po inspecte in game, sme sa dohodli, ze bude makat na geare lebo pvp/pve itemy bez poriadnych gemov a enchantov to proste na TOC nestaci, takze neprijaty.
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Wortexi MM Hunter NEPRIJATY   Wortexi MM Hunter NEPRIJATY I_icon_minitimeŠt september 23, 2010 8:10 pm

NEPRIJATY LOCKED
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Wortexi MM Hunter NEPRIJATY   Wortexi MM Hunter NEPRIJATY I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Wortexi MM Hunter NEPRIJATY
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Teutanus:Hunter MM NEPRIJATY
» brot/mm hunter [neprijaty]
» Kidomaru PvE Marmsmanship Hunter 80lvl. NEPRIJATY
» Ergo - Hunter
» Kidomaru, MM hunter, 80 lvl

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: