| Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY | |
|
+7sheala phea Shrunke Ixfy Aqophis Teex Foxhudson 11 posters |
Autor | Správa |
---|
Foxhudson
Poèet pøíspìvkù : 4 Join date : 26.09.2010
| Predmet: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 12:40 am | |
| * Nick postavy, Foxhudson 80 lvl (balance 2300Sp 37%critik 4500GS)-( Feral bear Form tank 43cca K HP 573 Def 4430 GS ) * Main spec + class, lvl * Profese (skinig ,LW,Fishing,Fa,Coocing weamon skill ) vše na FULL LW 93% planu z World of warcrat (adon recept radar ) 5970 achiv * Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. skušenosti mám celem fajn * Played asi 83 dni z halvy tetkom nevím * Link postavy na armory: * Zdielas s niekym acc ? ne nastestí ne Alti 1. Info o altech --Foxhick ,saman 80 lvl pvp (na relax) -- Ie Huntrer 79 (ze zejedavosti jak kals funguje) --Tutnament Wariror 34 (skracovani dlouhe chvíle nic nedelani ) Info o mě: * Věk, 28let * Kontakt - E-mail / ICQ : tabulka@centrum.cz* Zájmy (nejen wow:)), Cysis ,Aliens VS Predator 3 on line * Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde asi 5let servry (Czechdream,Drahyho servr,Propetslaier,kalgul ) * Jaký dny se vám hodí raidovat ? : V ramci pracovni doby * Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? jj mám 2.1.4. + mikrak * Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? 4jadrak 3,6ghz Asus , 8gyga ram , 4 tera HDD v raidu modu ,g 9800 GTX -limitovana edice, LCD 25 AOC , net www.Dupeto.cz optikal kable 20 mb/s Crysis Full detail ,Unreal Turnament 2008 Full detail * Předchozí guildy (a důvody odchodu) Warlord, a Tne Iminu neco přesne nazev nevím (z hlavy) z duvodu Nuda nezajem o achivy připrava na CATU jim vubec nic neříka. * Znáte někoho od nás ? : jo razora a Ifxyho trožku z nekterejch raidu * Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : chlavne achivy a příprava na CAT priorita | |
|
| |
Teex
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 11.03.2010 Age : 38 Location : Hontianske Moravce
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 1:05 am | |
| No balance druida nemame takze to by bolo super ako ja som ZA | |
|
| |
Aqophis
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 29.05.2010 Age : 35 Location : TV/KE SR
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 4:03 am | |
| nick som uz niekde pocul,prihlaska dobra a balanc drood sa hodi ZA | |
|
| |
Ixfy
Poèet pøíspìvkù : 160 Join date : 13.07.2010 Age : 34
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 9:06 am | |
| jak balance tak aj feral TANK sa hodi ZA | |
|
| |
Shrunke Class Leader of Druids
Poèet pøíspìvkù : 143 Join date : 10.03.2010 Age : 33 Location : Ba
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 9:20 am | |
| ( sorry CW ze sa vyjadrim ) by ma fakt zaujimalo kde si nabral 573 defens za druida priemerny druid tank ma 440 ( optimalne ) a 573 ( leather defense veci neexistuju cize to ma druid z necky ringou a backu ) tiez neviem preco si 33 nad defcupom ked druid ma def cup z talentou ... tvl to mas secky gemy na defense ? a by som sa pozrel aj na 37% crit ... mam 800 crit rating a vo forme mam 32%(unbuffed) a mam 5200 GS v balance ... ( neprehanas trosku cisla ? ) ps: sry omyl pri proclom idole ( skoro perma ) mam 37% ( s idolom mam 997 crit ratingu )
Naposledy upravil Shrunke dňa Ne september 26, 2010 12:44 pm, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
phea
Poèet pøíspìvkù : 40 Join date : 05.09.2010
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 12:35 pm | |
| nj s tym def je to kokotina ale sak pozrite ho v hre balancer by sa hodil urcite | |
|
| |
sheala
Poèet pøíspìvkù : 29 Join date : 11.03.2010
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 2:03 pm | |
| už by sis to mohl odpustit... začíná to být trapný | |
|
| |
Curson/Regicida
Poèet pøíspìvkù : 79 Join date : 11.03.2010 Age : 34 Location : Prague
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 4:13 pm | |
| - sheala napísal:
- už by sis to mohl odpustit... začíná to být trapný
to bylo na koho? :DD | |
|
| |
sheala
Poèet pøíspìvkù : 29 Join date : 11.03.2010
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 5:02 pm | |
| - Curson/Regicida napísal:
- sheala napísal:
- už by sis to mohl odpustit... začíná to být trapný
to bylo na koho? :DD na ixffyho, smazal mi tu 3 moje příspěvky:-) | |
|
| |
Kreuston
Poèet pøíspìvkù : 39 Join date : 19.08.2010 Age : 35 Location : Sered
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 5:39 pm | |
| no takze takto ... s altom som pri expeni prefrcal cez guildu warlords ked si tam hraval. Ine som tam necital jak tvoje vymysly o tom jak si co solujes a jak ti kde co droplo jak nikomu inemu a jak nevim co vsetko este .. Taky Ezop jak nikdo. Takze nejsom ochotny verit jak statom tak asi nicomu (jak uz bolo pisane minimalne to def by som chcel videt). Fakt mi to silne pripominalo tukana s tymi jeho picovinami o univerzalnom hracovi. Ale zase na druhej strane ako hraca som ta parkrat postretaval v HCckach a choval si sa uplne normalne aj si hru zvladal s prehladom, takze keby si si odpustil tie vylevy do Gchatu tak by si mi nevadil a som tak trosku malo za lebo balance sa teraz naozaj hodi. Takze nehc si to rozhodne CL.
Ese je asi taka 3% moznost ze si ta mylim lebo to bolo hodne davno to expenie co by bolo uplne idealne jak pre teba tak pre nas:) | |
|
| |
Toretto
Poèet pøíspìvkù : 29 Join date : 03.09.2010 Age : 39
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 7:00 pm | |
| ako bala v pohode, dalsi kombatress sa nikdy nestrati a ten tank eq nvm xpo pozri si ho a rozhodni sa. ten def sa mi nezda, prilis vysoky. xpo je to na tebe | |
|
| |
Xpose
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 09.08.2010
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 7:03 pm | |
| no za prve tie staty su akesi cudne ... ked s takym GS mas take staty ... ako vravel shrunke ... + bear veci ako def mi je naprd vedet dolezitejsiu vec si tam neudal Dodge % pochybujem ze mas naky vysoky dodge s 4450gs za druhe nic s tym nenarobim ale balancer chyba a tak som ZA skusku a achievementy a ci mas fishing cooking to nam neni treba vedet Dodatok: prihlas sa mi niekedy checknem ta ingame a ak bude setko ok tak ta invnem na tu skusku | |
|
| |
Foxhudson
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Foxhudson
| |
| |
Xpose
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 09.08.2010
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 8:30 pm | |
| ok ale aj tak defenz ti je naprd u druida + ten dodge v % si stale nenapisal ked uz pises | |
|
| |
Foxhudson
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 11:56 pm | |
| - Xpose napísal:
- ok ale aj tak defenz ti je naprd u druida + ten dodge v % si stale nenapisal ked uz pises
No hoši hlavne dejtev čas vědět jetly mám jít k vám nebo ne mám dane jeste 5 přihlaše do dalších gild a že me taky spamujou | |
|
| |
Teex
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 11.03.2010 Age : 38 Location : Hontianske Moravce
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Ne september 26, 2010 11:57 pm | |
| | |
|
| |
Ixfy
Poèet pøíspìvkù : 160 Join date : 13.07.2010 Age : 34
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY Po september 27, 2010 7:55 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY | |
| |
|
| |
| Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY | |
|