Na uvod Vas chcem pozdravit (nie je to v sablone,ale patri sa to)
Nick postavy: Spiritmonger
* Main spec + class, lvl : Resto Druid 80 (off Feral tank)
* Profese : INS (450 este zopar a je full) , HERB( planujem zmenit)
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress.: zZa druida hram par mesiacov, inak wowko asi rok a pol, dva roky, offi som nehral len co pocuvam, mozno raz odolam
* Played : 17 dni
* Link postavy na armory: armory ako viete neide, ale v resto GS 4602, v tanku 4200 inak som k dispozicii ingame
* Zdielas s niekym acc ? : Neda sa povedat ze zdielam, obcas si chodi kamos nieco nafarmit na altov s mojim vedomim
Alti
1. Info o altech : Wisper 80 BE Hunter JWC + ENG
rozne male smeti, twinkovia a pod ;-)
Info o mě:
* Věk : 21 som uz mal
* Kontakt - E-mail / ICQ : ICQ :
markoramius@centrum.sk* Zájmy (nejen wow:)): sport ( futbal, hokej..whatever..) hudba, PC
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: WoW hrajem asi rok a pol dva, len na anthorke, postavy snad vsetky okrem warriora, poriadne priest, hunter, paladin
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : hociktory den, hlavne vecer prakticky do rana..inak pocas dna je to zavisle na programe, treningoch skole etc...
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? : ano oboje
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? : na 25 raid obcas zakasle v graficky narocnych situaciach
* Předchozí guildy (a důvody odchodu): GoE - nezhody s vedenim, dementny system bolo toho viac a uz sa to nedalo..
* Znáte někoho od nás ? : z instancii a sveta po nicku, ale zeby sme chodili na pivo asi ani nie, resp neviem o tom
hold anonymita na webe
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : kvalitna guilda opravdena vselicim dobrym aj menej dobrym, hlavne skill ludia..znie celkom lakavo minimalne na obojstrannu skusku
Z mojej strany tolko, ostatne zodpoviem tu/ingame.