Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_vote_lcapSobiesky MM Hunter PRIJATY I_voting_barSobiesky MM Hunter PRIJATY I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_vote_lcapSobiesky MM Hunter PRIJATY I_voting_barSobiesky MM Hunter PRIJATY I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Sobiesky MM Hunter PRIJATY

Goto down 
+3
Furystalker
Toretto
Necro
7 posters
AutorSpráva
Sbiesky
Anonymný

Sobiesky MM Hunter PRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: Sobiesky MM Hunter PRIJATY   Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_icon_minitimeŠt september 30, 2010 11:59 pm

Nick: Sobiesky
* Main spec + class, lvl: MM Hunter 80lvl
* Profese: Eng(full) ,Mining(full), First Aid(full), Cooking (full)
* Zkušenosti s postavou: Za Hunta hrávam už asi 1,5 roka
* Link postavy na armory
GS mám síce nízke(4300),ale to z dôvodu že som bol cez prázdniny v zahraničí a keď som sa vrátil Tocko chodili už iba vyvolený ľudia z quildy,to bol hlavný dôvod odchodu z GoE
Z Tocka mam slabé skúsenosti: 25man: Northrend Beasts (down), Lord Jaraxxus (down), Twin Val'kyr(down), UD mam prejdený
* Zdielas s niekym acc ? : nie

Alti

Anarchista 37lvl Warlock
Destro-lock
* Profesie: Jwc/Min (low skill)

Info o mě:

* Vek: 25 rokov / študent vysokej školy
* Kontakt - E-mail: kebic1@centrum.sk icq - 387826954
* Zájmy (nejen wow:)),:PC hry (najmä stratégie), turistika, alkohol, filmy, Hudba -Classic Rock a Metal
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde:Na anthorii hrám krátky čas (cca 3 mesiace), ale WoW hrám už okolo 3,5 roka,predchádzajúce servery:Spojka, Tranzer, Condornet,, na predchádzajúcom servery spojka som hral okrem hunta aj za Druida(80lvl), Wara(80lvl),Lock a Pala(70lvl) všetky postavy boli čisto Pve, Pvp vôbec nehrám
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? :kedykoľvek okrem piatku večer
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?:Samozrejme ale mikrák mam pokazený( pokiaľ by to mal byť problém dá sa to vyriešiť)
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ?: S PC nemám problém
* Předchozí guildy (a důvody odchodu):Legends - nevidel som v nej budúcnosť
The llumintion - veľa dobrých hráčov odišlo a už sa nedali poskladať 25man raidy, preto som prešiel do GoE
God of Evil- okrem dôvodu ktorý som už vyššie spomenul,ignorácia zo strany vedenia,konflikt s vedením, quilda je plná idiotov(česť výnimkám)
* Znáte někoho od nás ? :zatiaľ nie,ale rád spoznávam nových hráčov
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? :Som Pve hráč a počul som že ste kvalitná Pve guilda a presne takú hľadám. Za hunta už hrám vyše roka a myslím si že už mam nejaký ten skill a brain,preto by som mohol byť prínosom pre vašu quildu

Čakám na vyjadrenie vedenia s pozdravom Sobiesky.
Návrat hore Goto down
Sobiesky
Anonymný

OdoslaťPredmet: doplnam link na aromory,pri prihlaske my to nejak uslo   Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_icon_minitimePi október 01, 2010 12:41 am

Návrat hore Goto down
Necro

Necro

Poèet pøíspìvkù : 55

OdoslaťPredmet: Re: Sobiesky MM Hunter PRIJATY   Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_icon_minitimePi október 01, 2010 10:15 am

1. mne pride Enginering ako PVP profka ale budis.
2. 4300gs nieje bohvieco, ale na druhu stranu 2 mesiace si nehral.
Ked ti to velmi nevadi zeby si bol par raidov na striedacke tak som ZA

No vsetko rozhodne konecny test Class leadra na napr training dummy + tvoje talenty + eq.

P.S.: Dufam, ze niesi jeden z tych, co si rozposle prihlasky do all pve guild a caka ktora mu odpovie skor. Bud ides na istotu alebo vobec.

TOTO NENI GOE (posledna zachrana pre odpadlikov) afro
Návrat hore Goto down
http://www.newera.hy.cz
Toretto

Toretto

Poèet pøíspìvkù : 29

OdoslaťPredmet: Re: Sobiesky MM Hunter PRIJATY   Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_icon_minitimePi október 01, 2010 11:59 am

som ZA aspon na skusku. sice mas nizke GS ale eq si myslim neni u nas problem. fury a teex uz veci z toc 10 neberu, jedine drowna bude treba trosku equipnut. enha samana nemame takze dvoch huntov equipneme velmi rychlo.

na togc ak pojdes tak jedine na striedacku, s tym musis ratat.

dalsie plus aspon u mna je tvoj vek, zaciatocne skusenosti z toc 25.

konecne slovo budu mat teex a ixffy. inak taka dajme tomu dvojmesacna skusobka ako budes aktivny, raidy (aj ked iba striedacka). za triumphy si kupis velmi pekne veci takze GS by ti malo rychlo stupnut.

Návrat hore Goto down
Furystalker

Furystalker

Poèet pøíspìvkù : 11

OdoslaťPredmet: Re: Sobiesky MM Hunter PRIJATY   Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_icon_minitimePi október 01, 2010 12:19 pm

Mne problém nevidím že by do naších rad hunt eśte jeden došiel... tiež by som bol ZA
toc10 by sa eśte poskladala popipade niekde by si sa zaradil, na toc10HC ešte rdy asi nebudeš, na toc25... no tu sa bude skladať ďalšia 25ka...
Návrat hore Goto down
Michaleus

Michaleus

Poèet pøíspìvkù : 20

OdoslaťPredmet: Re: Sobiesky MM Hunter PRIJATY   Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_icon_minitimePi október 01, 2010 3:23 pm

Jsem ZA.

+ Hunter
+ Čisto PvE
+ Zkušenosti
Návrat hore Goto down
Silversis

Silversis

Poèet pøíspìvkù : 57

OdoslaťPredmet: Re: Sobiesky MM Hunter PRIJATY   Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_icon_minitimePi október 01, 2010 7:58 pm

Toretto napísal:
som ZA aspon na skusku. sice mas nizke GS ale eq si myslim neni u nas problem. fury a teex uz veci z toc 10 neberu, jedine drowna bude treba trosku equipnut. enha samana nemame takze dvoch huntov equipneme velmi rychlo.

na togc ak pojdes tak jedine na striedacku, s tym musis ratat.

dalsie plus aspon u mna je tvoj vek, zaciatocne skusenosti z toc 25.

konecne slovo budu mat teex a ixffy. inak taka dajme tomu dvojmesacna skusobka ako budes aktivny, raidy (aj ked iba striedacka). za triumphy si kupis velmi pekne veci takze GS by ti malo rychlo stupnut.

mas sice pravdu ale 1 shamana enha tu mame novejsiho Sejna a ten nema taky toc 10 eq ale ja bych byl taky za na zkousku
Návrat hore Goto down
Kreuston

Kreuston

Poèet pøíspìvkù : 39

OdoslaťPredmet: Re: Sobiesky MM Hunter PRIJATY   Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_icon_minitimePi október 01, 2010 9:31 pm

konecne hunter s rozumnou prihlaskou dobry dojem, pripada mi ako normalny clovek, ten gear noooo dajme tomu slak ho traf, moje posledne raidy co som bol ide skoro kazdy hunt item na altov alebo disenchant takze preco nie
ZA
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Sobiesky MM Hunter PRIJATY   Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_icon_minitimeNe október 03, 2010 3:59 pm

PRIJATY LOCKED
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Sobiesky MM Hunter PRIJATY   Sobiesky MM Hunter PRIJATY I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Sobiesky MM Hunter PRIJATY
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kiiv 80 MM hunter PRIJATY
» Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie]
» Ergo - Hunter
» Kidomaru, MM hunter, 80 lvl
» Bulletstorm - MM Hunter

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: