Nick: Sobiesky
* Main spec + class, lvl: MM Hunter 80lvl
* Profese: Eng(full) ,Mining(full), First Aid(full), Cooking (full)
* Zkušenosti s postavou: Za Hunta hrávam už asi 1,5 roka
* Link postavy na armory
GS mám síce nízke(4300),ale to z dôvodu že som bol cez prázdniny v zahraničí a keď som sa vrátil Tocko chodili už iba vyvolený ľudia z quildy,to bol hlavný dôvod odchodu z GoE
Z Tocka mam slabé skúsenosti: 25man: Northrend Beasts (down), Lord Jaraxxus (down), Twin Val'kyr(down), UD mam prejdený
* Zdielas s niekym acc ? : nie
Alti
Anarchista 37lvl Warlock
Destro-lock
* Profesie: Jwc/Min (low skill)
Info o mě:
* Vek: 25 rokov / študent vysokej školy
* Kontakt - E-mail:
kebic1@centrum.sk icq - 387826954
* Zájmy (nejen wow:)),:PC hry (najmä stratégie), turistika, alkohol, filmy, Hudba -Classic Rock a Metal
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde:Na anthorii hrám krátky čas (cca 3 mesiace), ale WoW hrám už okolo 3,5 roka,predchádzajúce servery:Spojka, Tranzer, Condornet,, na predchádzajúcom servery spojka som hral okrem hunta aj za Druida(80lvl), Wara(80lvl),Lock a Pala(70lvl) všetky postavy boli čisto Pve, Pvp vôbec nehrám
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? :kedykoľvek okrem piatku večer
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?:Samozrejme ale mikrák mam pokazený( pokiaľ by to mal byť problém dá sa to vyriešiť)
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ?: S PC nemám problém
* Předchozí guildy (a důvody odchodu):Legends - nevidel som v nej budúcnosť
The llumintion - veľa dobrých hráčov odišlo a už sa nedali poskladať 25man raidy, preto som prešiel do GoE
God of Evil- okrem dôvodu ktorý som už vyššie spomenul,ignorácia zo strany vedenia,konflikt s vedením, quilda je plná idiotov(česť výnimkám)
* Znáte někoho od nás ? :zatiaľ nie,ale rád spoznávam nových hráčov
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? :Som Pve hráč a počul som že ste kvalitná Pve guilda a presne takú hľadám. Za hunta už hrám vyše roka a myslím si že už mam nejaký ten skill a brain,preto by som mohol byť prínosom pre vašu quildu
Čakám na vyjadrenie vedenia s pozdravom Sobiesky.