Zdravím
* Nick postavy: Dublock
* Main spec + class, lvl: Retri Paladin 80lvl
* Profese: JWC,MIN
* Zkušenosti s postavou: Prošel jsem třemi servry. Na offiku jsem nikdy nehrál a ani o tom neuvažuju. Hra mi bere dost času a nechci aby mi vysávala i peněženku.
* Played: Anathorka: 77 dní...s předchozímy servery +- 220.
* Link postavy na armory:Armory nefuguje. GS mám v retri 5125. Vím,že to o hráči příliš nevypovídá,ale je to určitý základ na kterém se dá stavět a je už potom jen na skillu hráče jak toho umí využít.
* Zdielas s niekym acc: Ne
Alti: Nemám a nikdy mít nebudu. Nechci svůj čas štěpit ještě do dalších postav. Jsem pracující člověk a nemám čas abych se dostatečně věnoval ještě další postavě.
Info o mě:
* Věk: 21
* Kontakt - E-mail / ICQ :Dublock@seznam.cz
* Zájmy (nejen wow:)),Fotbal,Válečná literatura,politika.
* Jak dlouho hrajete WoW: S wowkem se dělím o svůj volný čas už skoro 4 roky. Hraju pouze Retri Paladina. Na předešlém serveru kde jsem strávil 1,5 roku jsem dělal 7 měsíců Eventmastera.
* Jaký dny se vám hodí raidovat. Dělám 3 směnný provoz což znamená,že při odpolední jsem Po-Pa od 13:00-23:00 pryč. Jinak přes ranní a noční tu jsem od 15-21-23h. Víkendy Klidně Nonstop když bude třeba.
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?:Mám novější verzi Vt,ale není problém stáhnout 2.1.4.
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc? : Hraju WoW na plné grafické detaily 1920x1080 a ani při narvaném a hráči seskupeném Av nemám problémy s FPS nebo lat.
* Předchozí guildy: Horto Magiko....Odchází se mi těžko. Pevné jádro je tvořeno hráči se kterýma hraju od začátku. Guildu jsem střídavě vedl na předchozím serveru a na Anathorce jsem jí měl Na 5 měsíčním ressuscitačním kurzu,protože Guilda spěla k zániku. Chci předem upozornit,že pokud mě přijmete tak mě klidně můžete vidět jak jdu snima HC nebo něco podobného. Samozdřejmě tak aby se mi to nekrylo s akcemi v této guildě a abych jí nijak neomezil.
* Znáte někoho od nás ? : Ne,psal jsem si s pár lidma podle kterých jsem usoudil,že jste inteligentní a slušná guilda.
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? Změna,nové zkušenosti.