Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Hoof  druid PRIJATY I_vote_lcapHoof  druid PRIJATY I_voting_barHoof  druid PRIJATY I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Hoof  druid PRIJATY I_vote_lcapHoof  druid PRIJATY I_voting_barHoof  druid PRIJATY I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Hoof druid PRIJATY

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
Hoof
Anonymný

Hoof  druid PRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: Hoof druid PRIJATY   Hoof  druid PRIJATY I_icon_minitimeSo október 02, 2010 9:21 pm

Postava:

* Nick postavy, Hoof
* Main spec + class, lvl 80 druid
* Profese LW / Skining
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. Drakthul, Burning Crusader
* Played
* Link postavy na armory:
* Zdielas s niekym acc ? ne

Alti Paladin 80lv JW/ BS, Shaman 80lvl Herb/ Alchemy, DK 80lv Min/ Herb. Warlock 79lvl Enchant/ Tailor

1. Info o altech

Info o mě:

* Věk, 46 let
* Kontakt - E-mail / ICQ : 370069249
* Zájmy (nejen wow:)), zahradka, vodni dymka, leharko
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde. Zacinal jsem na free CzechDream, pak jsem sel na ofii Drakthul, pak z5 na CD a pak jsme sli parta sem na Anthorii, pozdeji guilda New Begining doted
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : je mi to uplne jedno, nekdy o vikendu nebyvam doma, chata atd..
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? ano mam oboje
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? neni problem

* Předchozí guildy (a důvody odchodu) New Begining.. guilda v rozpadu
* Znáte někoho od nás ? : Zenon, Kolipo, Xpose, Pheamed a dalsi
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : No, vzhledem k memu veku, nejsem ten , ktery by si nejak narokoval misto v raidu, klidne ho prenecham mladsim, a perspektivnejsim, jsem ten ktery nezkazi zadnou srandu a hledam dobry kolektiv kde je hlavne sranda, nesnasim hadky, jsem pohodar.
Návrat hore Goto down
phea

phea

Poèet pøíspìvkù : 40

OdoslaťPredmet: Re: Hoof druid PRIJATY   Hoof  druid PRIJATY I_icon_minitimeSo október 02, 2010 9:39 pm

ja som ZA kedze ho poznam ece s nb je to v poho clovek +eq aj ked dlhsi nehral myslim ze nazbiera ryxlo...takze urcite Za
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Hoof druid PRIJATY   Hoof  druid PRIJATY I_icon_minitimeSo október 02, 2010 9:45 pm

pokial ta chalosi poznaju a bol by si ochotny FERAL DPS tak ZA
Návrat hore Goto down
Aqophis

Aqophis

Poèet pøíspìvkù : 33

OdoslaťPredmet: Re: Hoof druid PRIJATY   Hoof  druid PRIJATY I_icon_minitimeSo október 02, 2010 10:11 pm

sa mi paci tvoj dovod preco k nam chces ist... sympatak,ja som ZA
Návrat hore Goto down
Toretto

Toretto

Poèet pøíspìvkù : 29

OdoslaťPredmet: Re: Hoof druid PRIJATY   Hoof  druid PRIJATY I_icon_minitimeNe október 03, 2010 10:31 am

jj strasny pohodak vyzera byt. tiez som ZA.
Návrat hore Goto down
Kellei

Kellei

Poèet pøíspìvkù : 13

OdoslaťPredmet: Re: Hoof druid PRIJATY   Hoof  druid PRIJATY I_icon_minitimeNe október 03, 2010 11:48 am

podla mna neni problem.... ZA
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Hoof druid PRIJATY   Hoof  druid PRIJATY I_icon_minitimeNe október 03, 2010 12:00 pm

PRIJATY /w me ingame o inv LOCKED
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Hoof druid PRIJATY   Hoof  druid PRIJATY I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Hoof druid PRIJATY
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Naruk 80 Druid [prijaty]
» Balares-druid PRIJATY
» Yoshima - balance druid PRIJATY
» apokaliptos resto druid 80 [prijaty]
» Seqvoj lvl 80 resto druid PRIJATY

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: