* Nick postavy,:Nystina,Realne meno je Andrej
* Main spec + class:Warlock talenti idem Demon/Destro build neni problem prehodit na ine
* Profese:Herbalistika(450) Alchemi(435)
* Zkušenosti s postavou:Skusenosti mam ale stale sa je co ucit
* Played:36 dni celkovo,18 dni na 80 lvlu
* Link postavy na armory:Ingame,to armory stoji za ****
* Zdielas s niekym acc ?:Nie
Alti
1. Info o altech:Som lenivy a nechce sa mi to expit:-))
Info o mě:
* Věk,16 rokov
* Kontakt - E-mail / ICQ :Ingame vam dam kontakt
* Zájmy (nejen wow:)):Rad sa zabavam na koncertoch,vonku s Kamartmi alebo niekde v krcme na Pive popripade caju ked je zima:-)))
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde:2 roky cca,hral som paladina u Ali,za Locka hram od Juna?
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? :Hoc kedy ak niesu povinosti najlepsie cez viken
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?:pouzivam vsetko hlavne mikrofon ak mam naladu:D
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ?:Stale sa treba na nieco vyhovarat:)
Pc mam aky mam nemam peniaze nato aby som si kupil novy a od rodicov nechcem pytat peniaze na novy,rad by som si ho kupil za svoje:D
* Předchozí guildy (a důvody odchodu):Horto Magiko-Super guilda zo super ludmi,dovod preco chcem prec lebo odislo odtial zopar ludi co tam boli zaklad v tom PvE a nabrali sa tam niaky novy ludia ktory su Ehm Ehm nekomentuje
* Znáte někoho od nás ? : Dublock z predoslej guild ale to iba z raidov osobne sme si spolu nepisali nikdy
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? :Chcem skusit ToGC a zaroven sa pozret jak to uvas funguje v raidoch,treba skusat nieco nove a posuvat svoje hranice dalej:-)