Postava:
* Detvuska
* Paladin / protection , 80 lvl
* min450 / jwc 450
* Zkušenosti s postavou - vždy jen freeserver dříve mystiq ted již dva a půl roku anthoria.
* Played : 18 dní.
* Link postavy na armory: GS kolem 4,2 naxx10/25 a uldar 10/25 + emblemy guilda se rozpadla v dobe otevreni uldaru byl jsem jen 5 bossu ale to snad nebude problém
* Zdielas s niekym acc ? NE.
Alti :
1. Info o altech :
* Detvor
* Hunter / MM, 80lvl
* skin.450/lw. 445
* Played: 40 dni
Info o mě:
* Věk : 21
* Přezdívka: Detva,
* Kontakt - E-mail / ICQ :
detva@seznam.cz na žádost dam mobil
* Zájmy (nejen wow:)), práce ,kámoši, kalení, hulení, drum and bass.
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde. Hraju už něco přes 4 roky. (anthoria: hunter 2,5 roky ,paladin(protection) 1 rok, mystiq: warrior 2 roky, lock 6 mesicu.)
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Podle práce makam na nerovnoměrně uvázek každej měsíc jinak, ale hraju i v práci takže času bejvá dost.
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? Mikrofon mám snad je ještě funkční nebyl ted dlouho potřeba - Ts i Ventrilo mám jen v praci nemuzu pouzivat mikrak
.
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? Určitě ne.
* Předchozí guildy (a důvody odchodu)Brave Hearts minule leto se G rozpadla a pro jsem odesel do The Bellum, odešla na jiný server od te doby jsme nehral cca 3 mesice.
* Znáte někoho od nás ? : Torenar, junglewoman, a ostaní z bývalých the Bellum.
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Chtěl bych zase začít chodit raidy a znovu si užít krasy PVE plus par známých z Bellum