Postava:
* Nick postavy: Wervin
* Main spec + class, lvl: Assassination Rogue level 80
* Profese: Jewelcrafting (450) + mining (450)
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress: Na oficiálním serveru jsem nehrál, jen na blizzlike serverech
* Played: 39 dní a 15 hodin
* Link postavy na armory:
* Zdielas s niekym acc?: Nesdílím
Alti
1. Info o altech
1.) Werv - Resto druid level 80: dále ještě warlock (24. level), mage (22. level) a paladin (42. level) - fungují spíše jako banky
Info o mě:
* Věk: 22 let
* Kontakt - E-mail / ICQ: ICQ 234-848-237
* Zájmy (nejen wow:)): přítelkyně, rpg hry, dračí doupě, hospody, čajovny
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: WoW hraju už asi 5 nebo 6 let na blizzlike serverech, začínal jsem s paladinem, ale nejdéle hraju asi druida. Hrál jsem na Czechdreamu, VsetínCity, Mystiq.org a teď na Anthorii
* Jaký dny se vám hodí raidovat ?: pátek, sobota, neděle
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?: ano
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc?: no, zrovna nový počítač to není, ale zatím jsem s ním neměl žádný vážný problém
* Předchozí guildy (a důvody odchodu): DeadDream (přešli jsme všichni pod jinou guildu), The Lost Tribe (většina lidí odešla na offi, část se přidala k alianci, nemožnost hrát cokoli jiného než pvp)
* Znáte někoho od nás?: těžko říct, ale určitě by se někdo našel
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes?: poznám nové lidi a snad si skočím i trochu toho pve se zkušenou partou