Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
prihlaska do guildy NEPRIJATY I_vote_lcapprihlaska do guildy NEPRIJATY I_voting_barprihlaska do guildy NEPRIJATY I_vote_rcap 
Shrunke (143)
prihlaska do guildy NEPRIJATY I_vote_lcapprihlaska do guildy NEPRIJATY I_voting_barprihlaska do guildy NEPRIJATY I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

prihlaska do guildy NEPRIJATY

Goto down 
AutorSpráva
Anomali
Anonymný

prihlaska do guildy NEPRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: prihlaska do guildy NEPRIJATY   prihlaska do guildy NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 19, 2010 2:22 pm

Zdravim Smile

Anomali
Warlock Destro + Demono 80lvl
Tailoring Full, Enchanting 455/460
Nehral som nikde len tu na anthorke za paladina ktoreho som nedokoncil lebo ma prestal bavit Very Happy a inac mam len toho locka, mal som neake low guildy predtym a momentalne som v Independent, kedze maju svoje raidy a progresuju dungy len so svojimi kamosmi tak som sa rohodol ze guildu leftnem lebo tam nemam co robit..

Anomali - na armory
acc je cisto moj Smile

Alti mam len toho nedokonceneho paladina + 30 druida na mounta
Pall 75 nick Azul druid 30 nick Burinac

O mne:
mam 19 rokov
email : corbi118@pokec.sk
zaujmy : rad hulim Very Happy chlastam Very Happy atd... Very Happy rad si zahram futbal Very Happy
wowko hram asi 2 roky +- a postavy len tieto som tam haluzim s kamosmy na instantoch ... ale to len sem tam Very Happy ked je dobry matros ^^
na raidy by som chodil stale kedy kolvek okrem weekendov najme piatku a soboty kedze som u holky ^^ a co sa nedele tyka od tej 17 som volny Very Happy a cez tyzden po skole cca 15 00, ano ventrilo pouzivam Smile, ano moj pc zvladne vsetky raidy.. ani WG nerobia problem Smile

dovod odchodu z guildy som opisal hore ... od vas nepoznam nikoho
a preco chcem ist kvam no proste mam chut sa zabat chodit raidy haluzit v pvp a pve ... hlavne by som si rad uzil spoko kolektiv Very Happy ( nie niesom homosexual ) Very Happy:D a myslim ze to bude secko tak dufam ze ma zoberiete a vopred dakujem Smile
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

prihlaska do guildy NEPRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: Re: prihlaska do guildy NEPRIJATY   prihlaska do guildy NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 19, 2010 10:17 pm

NEDOSTATOCNY gear na TOGC 25 a aj 10 NEPRIJATY
Návrat hore Goto down

prihlaska do guildy NEPRIJATY
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Prihlaska-fostmage [neprijaty ]
» prihlaska tinxo shaman [neprijaty]
» Prihláška Eledan,Mage,Arcane NEPRIJATY
» Prihlaska - holy priest/ prot pala Hitmanqo [neprijaty]
» TATO STRANKA UZ NENI OFICIALNY WEB GUILDY CW

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: