| Kirylka Death Knight NEPRIJATY | |
|
|
Autor | Správa |
---|
kirylka
Poèet pøíspìvkù : 3 Join date : 25.10.2010
| Predmet: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Po október 25, 2010 9:53 pm | |
| Postava: * Nick postavy:Kirylka * Main spec + class, lvl: Death Knight 80 PVE 4740 GS UNHOLY ,Pvp 4840 GS BLOOD, * Profese: Alchemy/Herbalizmus 450/450 * Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress:Takže nehrala som na žiadnych offic. serveroch Anthoria je moj prvy server... a asi največši uspech je že mam vlastne tohto Dk a že som sa zan naučila hrat ..... * Played: 40 day ...cca * Link postavy na armory:http://anthoria.wowarmory.sk/char/kirylka#char * Zdielas s niekym acc ? No zdielat nezdielam iba ked mi nema kto spravit dayli že som niekde po mimo tak poviem kamaratovi to je take obojstranne Alti 1. Info o altech :19 pala-Holy twink(horda)61Lock destro (aliancia) -prešla som kvoli tomu aby som mohla davat mute aj na alickom chate..... /funkcia moderatora Info o mě: * Věk:15 * Kontakt - E-mail / ICQ : 439 346 069 * Zájmy (nejen wow:)), : Tanec,Hudba... priatelia...rodina * Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde:Wow asi tak jeden rok aj niečo...warlock , Death knight,paladin * Jaký dny se vám hodí raidovat ? :riadila som sa vždy podla GC.. takže vyhovovalo mi to vždy som si našla čas * Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?ano * Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? no tak počitač mam slaby ale vždy to zvlada na raidoch .. a priznam si chybu * Předchozí guildy (a důvody odchodu)six feet under - nebrali ma raidy kvoli EQ... ale teraz som už naequipovaná takže neni problem * Znáte někoho od nás ? : no večšinu čo som poznala prešlo k alianci * Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : asi dobra guilda v PVEčku ... a hadam najdem nejake uplatnenie | |
|
| |
Ixfy
Poèet pøíspìvkù : 160 Join date : 13.07.2010 Age : 34
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 10:13 am | |
| sry nema GEAR na TOGC 25 mas nizky vek a nebola by si prinosom pre nasu guildu GL inde PROTI | |
|
| |
Teex
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 11.03.2010 Age : 38 Location : Hontianske Moravce
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 3:07 pm | |
| Dievca v guilde nemame ja by som Ta bral vsak preco nie? | |
|
| |
kirylka
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 3:34 pm | |
| už nie kvoli tomu že som dievča..... | |
|
| |
Aqophis
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 29.05.2010 Age : 35 Location : TV/KE SR
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 4:08 pm | |
| ja nevidim dovod preco nie... gear nemas zly,plate veci uz idu pomaly na diss,podla mna by mal rozhodnut nasso ako CL DK-cok | |
|
| |
Kreuston
Poèet pøíspìvkù : 39 Join date : 19.08.2010 Age : 35 Location : Sered
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 4:16 pm | |
| nasiel som subeznu prihlasku do GoE cize sa dalej nemame o com bavit PROTI | |
|
| |
Xpose
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 09.08.2010
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 4:24 pm | |
| hmm ixffy a co to tvoje ze potrebujeme viac meelekov ? tez ako aqo povedal platovky uz nikto nebere pomaly tak sa da doequipnut jako nech si nassik preverí ked tak ale som Za pac a pusu | |
|
| |
Teex
Poèet pøíspìvkù : 49 Join date : 11.03.2010 Age : 38 Location : Hontianske Moravce
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 4:32 pm | |
| Kreu ak si hlada dobru guildu tak logicky rozhadze viacero prihlasok to je normalne, vsak nech sa CL vyjadri | |
|
| |
kirylka
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 4:46 pm | |
| dala som ju preto k nim lebo ked napisal ixffy že ma nezobere, tak už som v tom nejak nehladala priležitost sa k vám dostat | |
|
| |
phea
Poèet pøíspìvkù : 40 Join date : 05.09.2010
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 5:04 pm | |
| nwm co furt mate stym goe jebat nanyx nech ma prihlasku aj v dies irie ci jak sa to vola ked je dobry(a) tak preco nie no uvidi sa ...a kedze zena v guilde neni to je len + cize ZA | |
|
| |
phea
Poèet pøíspìvkù : 40 Join date : 05.09.2010
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 5:06 pm | |
| skoda ze si dk no tyx je teraz vela | |
|
| |
Teex
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 5:34 pm | |
| ja som urcite ZA na skusobku, nikomu neublyzis a dps DK mame len 2 aktivne takze este sa urcite zmestis | |
|
| |
Kreuston
Poèet pøíspìvkù : 39 Join date : 19.08.2010 Age : 35 Location : Sered
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 6:29 pm | |
| phea mne je uplne fuk kam ju ma proste ked sa niekde hlasim tak si dam prihlasku a vyckam co mi na to povedia a ked nie potom to riesim inde, aj keby mala neviem kde prihlasku dalsiu. Pokial prve proti zobrala ako neprijatie tak ok, zatial tu este naivne verim v demokraciu takze ak tych proti nebude vela tak je stale sanca:)
Dvojite prihlasky mi viadia skor preto ze niekoho zoberes, a za 2 dni zisti ze je zobrany inde a leave, alebo druha strana zisti ze je tu zamietnu a je v prdeli v ociach oboch guild:D | |
|
| |
Ixfy
Poèet pøíspìvkù : 160 Join date : 13.07.2010 Age : 34
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY Ut október 26, 2010 6:32 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY | |
| |
|