Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_vote_lcapKirylka Death Knight  NEPRIJATY I_voting_barKirylka Death Knight  NEPRIJATY I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_vote_lcapKirylka Death Knight  NEPRIJATY I_voting_barKirylka Death Knight  NEPRIJATY I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Kirylka Death Knight NEPRIJATY

Goto down 
+3
Teex
Ixfy
kirylka
7 posters
AutorSpráva
kirylka

Poèet pøíspìvkù : 3

Kirylka Death Knight  NEPRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimePo október 25, 2010 9:53 pm

Postava:

* Nick postavy:Kirylka
* Main spec + class, lvl: Death Knight 80 PVE 4740 GS UNHOLY ,Pvp 4840 GS BLOOD,
* Profese: Alchemy/Herbalizmus 450/450
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress:Takže nehrala som na žiadnych offic. serveroch Anthoria je moj prvy server... a asi največši uspech je že mam vlastne tohto Dk a že som sa zan naučila hrat .....
* Played: 40 day ...cca
* Link postavy na armory:http://anthoria.wowarmory.sk/char/kirylka#char
* Zdielas s niekym acc ? No zdielat nezdielam iba ked mi nema kto spravit dayli že som niekde po mimo tak poviem kamaratovi to je take obojstranne

Alti

1. Info o altech :19 pala-Holy twink(horda)61Lock destro (aliancia) -prešla som kvoli tomu aby som mohla davat mute aj na alickom chate..... /funkcia moderatora

Info o mě:

* Věk:15
* Kontakt - E-mail / ICQ : 439 346 069
* Zájmy (nejen wow:)), : Tanec,Hudba... priatelia...rodina
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde:Wow asi tak jeden rok aj niečo...warlock , Death knight,paladin
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? :riadila som sa vždy podla GC.. takže vyhovovalo mi to vždy som si našla čas
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon?ano
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? no tak počitač mam slaby ale vždy to zvlada na raidoch .. a priznam si chybu

* Předchozí guildy (a důvody odchodu)six feet under - nebrali ma raidy kvoli EQ... ale teraz som už naequipovaná takže neni problem
* Znáte někoho od nás ? : no večšinu čo som poznala prešlo k alianci
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Wink Rolling Eyes asi dobra guilda v PVEčku ... a hadam najdem nejake uplatnenie
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 10:13 am

sry nema GEAR na TOGC 25 mas nizky vek a nebola by si prinosom pre nasu guildu GL inde PROTI
Návrat hore Goto down
Teex

Poèet pøíspìvkù : 49

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 3:07 pm

Dievca v guilde nemame ja by som Ta bral vsak preco nie? Smile
Návrat hore Goto down
kirylka

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 3:34 pm

už nie kvoli tomu že som dievča.....
Návrat hore Goto down
Aqophis

Aqophis

Poèet pøíspìvkù : 33

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 4:08 pm

ja nevidim dovod preco nie... gear nemas zly,plate veci uz idu pomaly na diss,podla mna by mal rozhodnut nasso ako CL DK-cok
Návrat hore Goto down
Kreuston

Kreuston

Poèet pøíspìvkù : 39

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 4:16 pm

nasiel som subeznu prihlasku do GoE cize sa dalej nemame o com bavit PROTI
Návrat hore Goto down
Xpose

Xpose

Poèet pøíspìvkù : 14

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 4:24 pm

hmm ixffy a co to tvoje ze potrebujeme viac meelekov ? lol!
tez ako aqo povedal platovky uz nikto nebere pomaly tak sa da doequipnut
jako nech si nassik preverí ked tak ale som Za rendeer pac a pusu
Návrat hore Goto down
Teex

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 4:32 pm

Kreu ak si hlada dobru guildu tak logicky rozhadze viacero prihlasok to je normalne, vsak nech sa CL vyjadri
Návrat hore Goto down
kirylka

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 4:46 pm

dala som ju preto k nim lebo ked napisal ixffy že ma nezobere, tak už som v tom nejak nehladala priležitost sa k vám dostat Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
phea

phea

Poèet pøíspìvkù : 40

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 5:04 pm

nwm co furt mate stym goe jebat nanyx nech ma prihlasku aj v dies irie ci jak sa to vola ked je dobry(a) tak preco nie no uvidi sa Smile...a kedze zena v guilde neni to je len + Smile cize ZA Smile
Návrat hore Goto down
phea

phea

Poèet pøíspìvkù : 40

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 5:06 pm

skoda ze si dk no tyx je teraz vela
Návrat hore Goto down
Teex

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 5:34 pm

ja som urcite ZA na skusobku, nikomu neublyzis a dps DK mame len 2 aktivne takze este sa urcite zmestis
Návrat hore Goto down
Kreuston

Kreuston

Poèet pøíspìvkù : 39

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 6:29 pm

phea mne je uplne fuk kam ju ma proste ked sa niekde hlasim tak si dam prihlasku a vyckam co mi na to povedia a ked nie potom to riesim inde, aj keby mala neviem kde prihlasku dalsiu. Pokial prve proti zobrala ako neprijatie tak ok, zatial tu este naivne verim v demokraciu takze ak tych proti nebude vela tak je stale sanca:)

Dvojite prihlasky mi viadia skor preto ze niekoho zoberes, a za 2 dni zisti ze je zobrany inde a leave, alebo druha strana zisti ze je tu zamietnu a je v prdeli v ociach oboch guild:D
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 6:32 pm

NEPRIJATY LOCKED
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Kirylka Death Knight NEPRIJATY   Kirylka Death Knight  NEPRIJATY I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Kirylka Death Knight NEPRIJATY
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» witamin,Death Knight,lvl80[neprijat]
» Vraniak-[neprijaty]
» Prihlaska-fostmage [neprijaty ]
» Penalty - warr NEPRIJATY
» Srnec warr NEPRIJATY

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: