Postava: Meduza
* Nick postavy, Meduza
* Main spec + class, lvl som shadow priest 7-8k dps
* Profese ench a eng full
* Zkušenosti s postavou - Hral som na offiku, server draktull, hral som tam roguna zacinal som ked bol este len lvl 60 progresoval som tam MC mal som tam asi 5x t1 bolo to uz davno nepametam si v akej guilde... potom som mal prestavku a zacal som hrat na free serveroch wow hram asi 4 roky mozno aj via kto si to ma pametat xD na anthorke hram od cias karazanu..tize karazan BT swp naxx....toc 10 togc 10 toc 25 atd som dost skuseny....
hrac bol som uz v tejto guilde nnemam proti nikomu nic viem leavol som no to len kvoli axisovi...preto som leavol aj ind prisile docw a nemal som na viber nemam ho rad...rad vam pomozem na raidoch, niektory ma aj poznate.. nie vzdy ma clovek naj naladu ked pride s prace domou...ak budete narazat na to .
a to sa budem snazit zmenit najviac ako sa bude dat zalezi mi na tom aby som sa dostal do tejto guildy pretoze isla tam moja togc 10 cela grupa skoro... aspon by ste ma mohli vyskusat ak budete mat nieco proti kludne kick.. ale za skusku nic nedate ..dik za precitko
* Played Total time played: 151 days, 20 hours, 40 minutes, 10 seconds
Time played this level: 76 days, 4 hours, 54 minutes, 4
* Link postavy na armory:
http://anthoria.wowarmory.sk/char/meduza#char* Zdielas s niekym acc ? nie
Alti paladin ale moc zanho nehravam
1. Info o altech dakedy pvp
Info o mě:
* Věk, 24
* Kontakt - E-mail / ICQ : icq nemam no mail to nedam radsej ale tu mate na mna telefon 0904 051 478
* Zájmy (nejen wow:)), wow xDD no sportujem futbal hram slovensku hadzanu v krcme...
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde 4 roky offik a antohia free servery...
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : pondelok az nedela
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? vt ma m mikrak ties.
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ?
PC mam good fps ties na raidoch nemam problem
* Předchozí guildy (a důvody odchodu) rospad guildy
* Znáte někoho od nás ? : par ludi sa najde...
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : pretoze tam isla noja grupa togc 10 a myslim si ze ta guilda ide pomali a isto na vrchol medzi tie naj guildy a chcel by som byt pritom, a este je tu aspon niaka ta disciplina ako cl si vyberaju svojich ludi su zanich zodpovedny v nasej guilde to nebolo...dakujem dufam ze mi date sancu.