Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
meduza shadow priest NEPRIJATY I_vote_lcapmeduza shadow priest NEPRIJATY I_voting_barmeduza shadow priest NEPRIJATY I_vote_rcap 
Shrunke (143)
meduza shadow priest NEPRIJATY I_vote_lcapmeduza shadow priest NEPRIJATY I_voting_barmeduza shadow priest NEPRIJATY I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

meduza shadow priest NEPRIJATY

Goto down 
+2
Ixfy
meduza
6 posters
AutorSpráva
meduza

Poèet pøíspìvkù : 2

meduza shadow priest NEPRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: meduza shadow priest NEPRIJATY   meduza shadow priest NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 8:50 pm

Postava: Meduza

* Nick postavy, Meduza
* Main spec + class, lvl som shadow priest 7-8k dps
* Profese ench a eng full
* Zkušenosti s postavou - Hral som na offiku, server draktull, hral som tam roguna zacinal som ked bol este len lvl 60 progresoval som tam MC mal som tam asi 5x t1 bolo to uz davno nepametam si v akej guilde... potom som mal prestavku a zacal som hrat na free serveroch wow hram asi 4 roky mozno aj via kto si to ma pametat xD na anthorke hram od cias karazanu..tize karazan BT swp naxx....toc 10 togc 10 toc 25 atd som dost skuseny....
hrac bol som uz v tejto guilde nnemam proti nikomu nic viem leavol som no to len kvoli axisovi...preto som leavol aj ind prisile docw a nemal som na viber nemam ho rad...rad vam pomozem na raidoch, niektory ma aj poznate.. nie vzdy ma clovek naj naladu ked pride s prace domou...ak budete narazat na to .
a to sa budem snazit zmenit najviac ako sa bude dat zalezi mi na tom aby som sa dostal do tejto guildy pretoze isla tam moja togc 10 cela grupa skoro... aspon by ste ma mohli vyskusat ak budete mat nieco proti kludne kick.. ale za skusku nic nedate ..dik za precitko

* Played Total time played: 151 days, 20 hours, 40 minutes, 10 seconds
Time played this level: 76 days, 4 hours, 54 minutes, 4
* Link postavy na armory: http://anthoria.wowarmory.sk/char/meduza#char
* Zdielas s niekym acc ? nie

Alti paladin ale moc zanho nehravam

1. Info o altech dakedy pvp

Info o mě:

* Věk, 24
* Kontakt - E-mail / ICQ : icq nemam no mail to nedam radsej ale tu mate na mna telefon 0904 051 478
* Zájmy (nejen wow:)), wow xDD no sportujem futbal hram slovensku hadzanu v krcme...
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde 4 roky offik a antohia free servery...
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : pondelok az nedela
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? vt ma m mikrak ties.
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ?
PC mam good fps ties na raidoch nemam problem
* Předchozí guildy (a důvody odchodu) rospad guildy
* Znáte někoho od nás ? : par ludi sa najde...
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : pretoze tam isla noja grupa togc 10 a myslim si ze ta guilda ide pomali a isto na vrchol medzi tie naj guildy a chcel by som byt pritom, a este je tu aspon niaka ta disciplina ako cl si vyberaju svojich ludi su zanich zodpovedny v nasej guilde to nebolo...dakujem dufam ze mi date sancu.
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: meduza shadow priest NEPRIJATY   meduza shadow priest NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 9:00 pm

ja som ZA zatial s tym ze TOGC 25 by si striedal keby tu nebol 1 z Dzejkob Irya a Anak
Návrat hore Goto down
Silversis

Silversis

Poèet pøíspìvkù : 57

OdoslaťPredmet: Re: meduza shadow priest NEPRIJATY   meduza shadow priest NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 9:03 pm

pryhlaska pekna eq taky dobry ale pokud si pamatuji uz si 1 tu byl a mel si tu sanci zustat ale leavnul si nekteri nevedeli ani proc a sel si smer independent takze invitovat z5 lidi kteri leavnuly nebo se kickly to neni dobre takze za me proti
Návrat hore Goto down
Kreuston

Kreuston

Poèet pøíspìvkù : 39

OdoslaťPredmet: Re: meduza shadow priest NEPRIJATY   meduza shadow priest NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 9:09 pm

mame 4 alebo 5 aktivnych pristov, v 25kach su vzy minimalne 2 a to velmi slusni, nevidim dovod brat dalsieho.
a silver ma totalnu pravdu.
Návrat hore Goto down
Teex

Poèet pøíspìvkù : 49

OdoslaťPredmet: Re: meduza shadow priest NEPRIJATY   meduza shadow priest NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 9:09 pm

Prihlaska pekna, ale uz si u nas maly moment bol hned si aj leavol bez vysvetlenia, takych ludi nemam rad co si migruju od guildy do guildy len kvoli gearu a progressu
Návrat hore Goto down
meduza

Poèet pøíspìvkù : 2

OdoslaťPredmet: Re: meduza shadow priest NEPRIJATY   meduza shadow priest NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 9:10 pm

Silversis napísal:
pryhlaska pekna eq taky dobry ale pokud si pamatuji uz si 1 tu byl a mel si tu sanci zustat ale leavnul si nekteri nevedeli ani proc a sel si smer independent takze invitovat z5 lidi kteri leavnuly nebo se kickly to neni dobre takze za me proti

do prihlaski som napisal preco som leavnul mohol by si mi dat sancu...
Návrat hore Goto down
Aqophis

Aqophis

Poèet pøíspìvkù : 33

OdoslaťPredmet: Re: meduza shadow priest NEPRIJATY   meduza shadow priest NEPRIJATY I_icon_minitimeUt október 26, 2010 11:02 pm

za mna PROTI cakam co povie CL
Návrat hore Goto down
Teex

Poèet pøíspìvkù : 49

OdoslaťPredmet: Re: meduza shadow priest NEPRIJATY   meduza shadow priest NEPRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 1:34 am

Vyriesil si to za nas kedze si si dal prihlasku do SFU, myslim, ze ani tam Ta nevezmu este Ti ostava GOE tak GL Ti prajem pri progresse Ignissa na 12 healov
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: meduza shadow priest NEPRIJATY   meduza shadow priest NEPRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 7:59 am

nj s tym SFU si to vyriesil NEPRIJATY LOCKED
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: meduza shadow priest NEPRIJATY   meduza shadow priest NEPRIJATY I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

meduza shadow priest NEPRIJATY
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» coofee shadow priest TROLL!! NEPRIJATY
» sianna, shadow priest 80lvl NEPRIJATY
» Shadow Priest 80
» sianna, shadow priest
» Thommy - Holy Priest NEPRIJATY

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: