Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_vote_lcapWeathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_voting_barWeathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_vote_lcapWeathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_voting_barWeathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY

Goto down 
+3
Necro
phea
Weathers
7 posters
AutorSpráva
Weathers

Weathers

Poèet pøíspìvkù : 7

Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 4:12 am

Postava:

* Nick postavy: Weathers
* Main spec, class, lvl: Assasion Rogue 80lvl (byl bych schopny jit i do combat specu)
* Profese: Engineering, Mining
* Zkušenosti s postavou: Na offiku jsem nehrál. Hráju jen tady na Anthorii cca 2 roky.
* Played 75 dní 19 hodin 12 minut
* Link postavy na armory: http://anthoria.wowarmory.sk/char/weathers#char (budu tam mit, ale asi PVP eq takže popřípadě inspect ingame).
* ACC s nikým nesdílím.

Alti

1. Info o altech
71lvl priest Yourlife
71lvl dk Deathflame
a lowky

Info o mě:

* Je mi 17 let. Moje zájmy jsou různé sporty, sportovní vozy a mnohé další.
* World of Warcraft hraji asi 2 roky na serveru Anthoria za Rogue.
* Raidovat se mi hodí každý den, pokud nebudu zrovna někde na cestách.
* Ventrilo 2.1.4 a mikrofon mám a používám.
* Moje PC na 100% zvládne náročnost raidů a stejne většinou pokud umřu tak si za to můžu sám.

*Kontakt:
E-mail: Vejmelka.V@seznam.cz

* Předchozí guildy (a důvody odchodu) Shadow of Legion - rozpad, Cosmetic wipes - kick z guildy prý za neaktivitu i přes to že jsem se omlouval že tu delší dobu nebudu, přotože mi odešla grafická karta a musel jsem ji nechat reklamovat.
* Z CW znám skoro všechny, až na ty co tam jsou krátce.
* Do Cosmetic Wipes chci jít, protože je zde bezva kolektiv, dobrá organizace raidů.

PS: Momentálně mám omezený přístup k PC, protože mi grafická karta ještě nedorazila a gramatických chyb se moc nevšímejte, čeština není moje silná stránka :-(.
Návrat hore Goto down
phea

phea

Poèet pøíspìvkù : 40

OdoslaťPredmet: Re: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 8:52 am

som urcite za kedze si nemal cas a viem otom ze si to hovoril cize aj ten kick nwm preco takto to vraniak vyriesil
Návrat hore Goto down
Necro

Necro

Poèet pøíspìvkù : 55

OdoslaťPredmet: Re: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 10:05 am

ja som ZA, jeden rogun by sa este zisiel no
Návrat hore Goto down
http://www.newera.hy.cz
Silversis

Silversis

Poèet pøíspìvkù : 57

OdoslaťPredmet: Re: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 11:06 am

taky bych byl pro aby ses vzal nekteri vedeli ze nebudes hrat nevim jak vraniak ale to uz je jedno
Návrat hore Goto down
Teex

Poèet pøíspìvkù : 49

OdoslaťPredmet: Re: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 1:39 pm

napis si ingame o invite, bol si v CW dlhsie ako vacsina ludi co je momentalne v nom mas pravo byt v nom nadalej, nemusel si pisat ani prihalsku, demencia niektorych ludi nepozna hranice
Návrat hore Goto down
Weathers

Weathers

OdoslaťPredmet: Re: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 2:14 pm

predevcirem kdyz jsem se logl a uvidel jsem ze nemam guildu tak jsem hned psal na lfg aby mi nekdo z CW napsal a ozval se mi Aqo ze me kicknul vraniak za PVE neaktivitu pak jsemse ptal jeho ten mi rekl ze mu Ixffy rekl ze kdo nebyl v PVE dlouho online tak ho ma kicknout a nakonec od Ixffyho jsem se dozvedel ze mel vyhazet lidi co si mysli ze se do Togc25 nedostanou. Takhle to nejak bylo tak nez abych se ptal lidi pojednom tak jsem hodil prihlasku aby se vyjadrili i ostatni lidi
Návrat hore Goto down
Teex

Poèet pøíspìvkù : 49

OdoslaťPredmet: Re: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 2:28 pm

Nasa guilda neni len o TOGC 25, proste clovek u nas moze byt a chodit ake kolvek dungy aj tak za chvilu bude ICC a na TOC sa pomaly zabudne ako aj na UD sa zabudlo a Naxx takze prakticky je to jedno
Návrat hore Goto down
Weathers

Weathers

OdoslaťPredmet: Re: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 2:35 pm

taky si myslim
Návrat hore Goto down
Kreuston

Kreuston

Poèet pøíspìvkù : 39

OdoslaťPredmet: Re: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 2:48 pm

vraniak to zobral nejko strasne zostra, ked vyhodil aj teba aj razzu, jednoznacne osm za to aby si sa vratil. (Skoda ze razza sa uz asi nevrati) Teex ma pravdu mame aj clenov ktori nemaju gear na ToGC a su tu, takze np.
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 4:51 pm

PRIJATY LOCKED
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY   Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Weathers 80lvl Assasion rogue PRIJATY
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Arxt, Assasination rogue, 80lvl
» resanka assasin rogue PRIJATY
» Suxxor 80lvl Unholy DK PRIJATY
» Dublock,Retri Paladin 80lvl. PRIJATY
» Chaosx Undeath Warlock 80lvl PRIJATY

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: