| Iselor - Retri paladin NEPRIJATY | |
|
+6Nystina Toretto Kreuston Ixfy phea Iselor 10 posters |
Autor | Správa |
---|
Iselor
Poèet pøíspìvkù : 1 Join date : 27.10.2010
| Predmet: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY St október 27, 2010 6:41 pm | |
| Postava: Iselor * Main spec + class, lvl: Retri paladin, lvl 80 * Profese: Engeneering/Mining * Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. Na offiku som nehral. Začal som hrať na anthorii, ked tu bol patch 2.4. Od lvlu 20-70 som bol v guilde Prophecy of Bloodrage, vtedy jedna z najlepších guild na servery; neskôr som leavol kvôli namysleným ľudom. Išiel som za kámošmi do guildy Dark Knights, ked sa Dark Knights rozpadlo, išiel som do Independent, kde som progresoval SWP (1-2. v dmg metri). Na Wotlku po vzniku staronovej guildy Dark Knight som prešiel znova tam a ked sa opätovne rozpadla som šiel speť do Ind. Vtedy som s pve trocha prestal, ale ked bol treba dmg na ToC10 alebo ToC25, tak som vždy šiel. * Played: 170 days This level 49 days * Zdielas s niekym acc ? Nie.
Alti: 80lvl mág a priest; nehrám na nich moc. 70lvl Shaman; ked je čas expím.
Info o mě:
* Věk: 15 rokov * Kontakt - E-mail / ICQ: Mobil: 0915252568 Skype: iselord/Iselor * Zájmy (nejen wow:)): Piatok piť ako každý, ale ked budem potrebný na raid, ten má pravdaže prednosť a dalej hrám basketball. * Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: Wow hrám 4 roky, možno viac a ostatné som napísal vyššie... * Jaký dny se vám hodí raidovat ?: každý deň od cca 16-22hodiny * Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? VT mám samozrejme a mikrofon mám tiež, ale budem museť preinštalovať Windows aby šiel. * Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? Pc mám dostačujúci. * Předchozí guildy (a důvody odchodu): Info o guildách som napísal vyššie, dôvod odchodu z Ind. bol ten, že sa rozpadla, dôvody rozpadu myslím že nemusím písať. * Znáte někoho od nás ?: Okrem ľudí z bývalej Ind. Vás moc nepoznám..., možno Reedooma ked hral za warriora Bejček zo starej Ind. a určite aj viacerých z videnia ingame. * Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ?: Prvý dôvod je ten, že k Vám šli kámoši a druhý, je ten, že chcem znova začať aktívne s PvE a vy ste na vrcholi Anthorie... | |
|
| |
phea
Poèet pøíspìvkù : 40 Join date : 05.09.2010
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY St október 27, 2010 8:29 pm | |
| | |
|
| |
Ixfy
Poèet pøíspìvkù : 160 Join date : 13.07.2010 Age : 34
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY St október 27, 2010 8:33 pm | |
| no nwm podla gearu retrika chceme ale len TOP PVE GEAR | |
|
| |
Kreuston
Poèet pøíspìvkù : 39 Join date : 19.08.2010 Age : 35 Location : Sered
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY St október 27, 2010 8:35 pm | |
| armory ukazuje iba pvp gear takze to chce inspect ingame, retri treba ale nie za kazdu cenu kohokolvek:)
Naposledy upravil Kreuston dňa St október 27, 2010 8:37 pm, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Toretto
Poèet pøíspìvkù : 29 Join date : 03.09.2010 Age : 39
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY St október 27, 2010 8:36 pm | |
| vsetko zalezi od tvojho eq. | |
|
| |
Nystina
Poèet pøíspìvkù : 8 Join date : 04.10.2010
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY St október 27, 2010 11:19 pm | |
| Hrava basketball urcite musi byt skil:) | |
|
| |
Necro
Poèet pøíspìvkù : 55 Join date : 26.07.2010 Age : 35 Location : Snina, Slovakia
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY Št október 28, 2010 9:20 am | |
| nieje Retri ako Retri, Kellei si ta cekne a ma posledne slovo | |
|
| |
Silversis
Poèet pøíspìvkù : 57 Join date : 12.03.2010 Location : Přerov
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY Št október 28, 2010 11:11 am | |
| uvidi se jestli by te vzal kellei ted se hlasi dost retri palachu tak nevim nevim,musi si te test on | |
|
| |
Michaleus
Poèet pøíspìvkù : 20 Join date : 20.09.2010
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY Pi október 29, 2010 2:45 pm | |
| Myslím, že re3 palachů už je celkem dost...
Za mě NE !
| |
|
| |
Nystina
Poèet pøíspìvkù : 8 Join date : 04.10.2010
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY So október 30, 2010 2:12 am | |
| Michaleus teraz som sa pobavil:D:D:D mame asi 2-3 retri paladinov v guilde(podla mna,ak ich je viac tak prepacte) ale v raide som dlho nevidel retri palacha iba holy a protec | |
|
| |
Michaleus
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY So október 30, 2010 10:28 am | |
| Kenneth, Michaleus, Snowadin, Talinnith, Bullys - pokud vím to je 5.
A to si ještě nejsem jistej, jestli jsem si vzpomněl na všechny.
Navíc se mi nelíbí profka, Engineering je spíš na PvP. Když jsem se díval na armory, pokaždý jsem tam viděl pouze PvP eq a když jsem si ho dal do přátel, za tu dobu co napsal přihlášku jsem ho ještě neviděl online, abych ošéfoval jeho gear...
| |
|
| |
Michaleus
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY So október 30, 2010 5:22 pm | |
| Tak, konečně jsem ho zastihl ingame.
Při dotazu, jestli můžu zkouknout jeho PvE gear mi linknul pouze jeho 3 PvE itemy a napsal, že ostatní má jen PvP. Vše zakončil větou, že už musí jít na arénky.... | |
|
| |
Kellei
Poèet pøíspìvkù : 13 Join date : 20.07.2010
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY So október 30, 2010 6:09 pm | |
| absencia pve gearu... PROTI | |
|
| |
Ixfy
Poèet pøíspìvkù : 160 Join date : 13.07.2010 Age : 34
| Predmet: Re: Iselor - Retri paladin NEPRIJATY So október 30, 2010 6:10 pm | |
| | |