Postava:
* Nick postavy,: Rookiee
* Main spec + class, lvl: Destro lock
* Profese: Full Enchanting aj Jewelcrafting
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. No za locka hram nwm dokopy asi pol roka na Anthorii. Hraval som na roznych instantoch hlavne na Eternaly stale len warlocka ale asi dokopy hram locka 3/4 roka. Hravam aj pvp aj pve mam celkom dobry equip na pve okolo 5,2k gs ale mam to aj zkombinovane s pvp itemamy. Dps vem vytocit okolo 5k-7k podla raidu a bossa.
* Played: 41 days celkovo a na 80 mam 22 days
* Link postavy na armory:
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Rookiee#char casto si menim equip z pvp na pve tak nwm ktory uvidite
.
Progresy: TOGC 25 po Valkyry aj TOGC 10, to TOGC 25 som bol s vami ked sa isiel najlepsi vyber z guildy Independent a CW.
* Zdielas s niekym acc ? nie
Alti: mam par 80 lvlou altov ale malo za nich hram, moja prijorita je lock
1. Info o altech
Info o mě:
* Věk, 16
* Kontakt - E-mail / ICQ :
fox535@azet.sk* Zájmy (nejen wow:)), Futbal, profesionalna liga
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: 3/4 roka stale locka, Teraz hram na Anthorii
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Piatok, Sobota, Nedela do nejakej 16:00
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? ano vsetko mam
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? Pc mam v pohode
* Předchozí guildy (a důvody odchodu): Independet, dovod odchodu-rozpad guildy
* Znáte někoho od nás ? : Dost vela ludi a hlavne mam u vas partaka z 2v2
on ma tak trocha nahovoril k vam
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Ste jedna z naj guild na servery
, A este jedna vec bol som ku vam prijaty asi pred 3 dnamy osobne Ixffym ale nesiel som len koli tomu ze som si potreboval vybavit odchod vtedy este z funkcnej guildy Independent.