Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_vote_lcapRookie, destro lock 80 PRIJATY I_voting_barRookie, destro lock 80 PRIJATY I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_vote_lcapRookie, destro lock 80 PRIJATY I_voting_barRookie, destro lock 80 PRIJATY I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Rookie, destro lock 80 PRIJATY

Goto down 
+3
Torenar
Ixfy
Rookie
7 posters
AutorSpráva
Rookie

Poèet pøíspìvkù : 3

Rookie, destro lock 80 PRIJATY Empty
OdoslaťPredmet: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 8:01 pm

Postava:

* Nick postavy,: Rookiee
* Main spec + class, lvl: Destro lock
* Profese: Full Enchanting aj Jewelcrafting
* Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. No za locka hram nwm dokopy asi pol roka na Anthorii. Hraval som na roznych instantoch hlavne na Eternaly stale len warlocka ale asi dokopy hram locka 3/4 roka. Hravam aj pvp aj pve mam celkom dobry equip na pve okolo 5,2k gs ale mam to aj zkombinovane s pvp itemamy. Dps vem vytocit okolo 5k-7k podla raidu a bossa.
* Played: 41 days celkovo a na 80 mam 22 days
* Link postavy na armory: http://anthoria.wowarmory.sk/char/Rookiee#char casto si menim equip z pvp na pve tak nwm ktory uvidite Very Happy.
Progresy: TOGC 25 po Valkyry aj TOGC 10, to TOGC 25 som bol s vami ked sa isiel najlepsi vyber z guildy Independent a CW.
* Zdielas s niekym acc ? nie

Alti: mam par 80 lvlou altov ale malo za nich hram, moja prijorita je lock

1. Info o altech

Info o mě:

* Věk, 16
* Kontakt - E-mail / ICQ : fox535@azet.sk
* Zájmy (nejen wow:)), Futbal, profesionalna liga
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: 3/4 roka stale locka, Teraz hram na Anthorii
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : Piatok, Sobota, Nedela do nejakej 16:00
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? ano vsetko mam
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? Pc mam v pohode

* Předchozí guildy (a důvody odchodu): Independet, dovod odchodu-rozpad guildy
* Znáte někoho od nás ? : Dost vela ludi a hlavne mam u vas partaka z 2v2 Very Happy on ma tak trocha nahovoril k vam
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Ste jedna z naj guild na servery Very Happy, A este jedna vec bol som ku vam prijaty asi pred 3 dnamy osobne Ixffym ale nesiel som len koli tomu ze som si potreboval vybavit odchod vtedy este z funkcnej guildy Independent.
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 8:32 pm

nie sry si mi napisal ze nejdes lebo ze sa ti nechce znova zacinat s DKP od 0 a nie ze riesit veci PROTI
Návrat hore Goto down
Rookie

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 9:44 pm

keby som bol taky zly nechcel by si ma prijat vtedy bez prihlasky
Návrat hore Goto down
Torenar

Poèet pøíspìvkù : 10

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 10:57 pm

Je to muj arena partak, typek do pohody, myslim ze talenty atd se daji vyresit behem 30 minut a eq nema zase tak spatny.. jsem PRO
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 11:12 pm

dobral sa Ramapage minule bolo na raide 6 lockov to je az az nemal by si nikde miesto
Návrat hore Goto down
Nystina

Nystina

Poèet pøíspìvkù : 8

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 11:14 pm

Lockov je dost v guilde a dost kvalitnych(hlavne Nystina)
Návrat hore Goto down
Kreuston

Kreuston

Poèet pøíspìvkù : 39

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeSt október 27, 2010 11:30 pm

nystina mierne ojebava:D ale lockov je naozaj uz trocha viac jak je zdrave, takze sorry
Návrat hore Goto down
Necro

Necro

Poèet pøíspìvkù : 55

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeŠt október 28, 2010 9:31 am

1. s 0 DKP by si zacal tak ci tak
2. uz je to na CL koho zoberu a koho nie
3. areny s Torenarom mozes chodit aj ked si mimo guildy
4. 5+ lockov na raide je uz hadam dost

male plus mas u mna ze ako z mala ludi sem pises link na armory.

Ked si Ixffymu napisal to co si napisal a po troch dnoch si zmenil nazor, hold smola (Ramapage ta predbehol)

stanovisko:
Proti (dalsi CLOTH hrac na loot, to hadam nie )
Za (Torenarovi dôverujem, lama urcite nie si)
..............................................................................
NEUTRAL
Je to na nasom CL lockov jak sa rozhodne
Návrat hore Goto down
http://www.newera.hy.cz
Silversis

Silversis

Poèet pøíspìvkù : 57

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeŠt október 28, 2010 11:09 am

ja bych byl pro,kdyz je to kamos torenara a partak a urcite se znaji dobre, nevim jaky si dobry lock ale na TOGC 25 by ses asi nedostal mozna na toc normal atd. snad jo
Návrat hore Goto down
Rookie

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeŠt október 28, 2010 7:41 pm

dakujem ja niesom tip hraca ktory by sa silou mocou cel dostat na raid ja cem hlavne nejaku dobru guildu aj ked mate ela lockov aj keby som nesiel raid mne to nevadi len cem ist k vam aj hlavne koli torenarovy
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitimeŠt október 28, 2010 8:04 pm

PRIJATY LOCKED
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Rookie, destro lock 80 PRIJATY   Rookie, destro lock 80 PRIJATY I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Rookie, destro lock 80 PRIJATY
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Zizizaza Destro lock 80 lvl
» Darkguard / destro lock
» DivineAsHell Destro lock (80)
» Daryl - Destro Lock [neprijaty]
» Mamutoid - demo/destro lock

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: