Postava:
* Nick postavy,Darkhermann
* Main spec + class, lvl: Fury warrior(4620GS)......off je tank(jen 4350GS)
* Profese: BS, mining
* Zkušenosti s postavou: S tímto warriorem hraju necelé dva roky, mám s ním prošlé UD, naxx, ToC 10/25, onyxiu, znám taktiky u všech bossů
* Played: 59 dni 10 hodin
* Link postavy na armory:
http://anthoria.wowarmory.sk/char/Darkhermann#char* Zdielas s niekym acc ? NE
Alti
1. Info o altech
Agressive- Priest- PvP shadow (GS4830), PvE Holy(GS 3900)
Info o mě:
* Věk, 18
* Kontakt - E-mail / ICQ : facebook. Tomáš Halama
* Zájmy (nejen wow:)), Ve skutečnosti jsem úchylný prase se zálibou pití alkoholu, fotbalu, poslouchání zvrhlých, metalových, rockových, zakázaných písniček (štve mě, když se na youtubku objeví: Toto video není ve vaší zemi dostupné)
* Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde: Hrál jsem jen na jediném serveru, ANthoria.....necelý dva roky, jak bylo předtím zmíněno, postavy mám jen ty dvě co stojí za zmíňku+ další z nudy udělaný pod 40 lvl
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? :Spíš který nehodí: Do půl páty mám školu, ve čtvrtek a někdy v úterý mám fotbal, v sobotu jdu snad vždycky večer někam, v pátek jdu do hospody občas, ale jinak není problem se jeden den na trenink vykašlat a jít místo toho raid
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? Není problém
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? PC raidy zvládá......akorát kromě XT v UD, nevím proč, ale musím to dát na menší detaily abych neměl u něho takový lagy
* Předchozí guildy: GoE, Bellum, Six feet under
* Znáte někoho od nás ? : ne
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Jste dobrá PvE guilda a chtšl bych se zapojovat do raidů
PS: je to jenom o domluvě, pokud mě budete brát do raidů atd. tak nebude zas tak velký problém do max 2 tejdnů sehnat eq vhodný do ToGC