Postava:
* Nick postavy: Flipsyde
* Main spec + class, lvl : Blood DK, 80lvl,
* Profese: JWC, Mining
* Zkušenosti s postavou - hrajem to odkedy to vyšlo začal som na oficiálnom servery "Agamaggan" kde som hral do doby kým nevyšlo TBC, potom asi pol roka pauza a začal som na free Narnias kde sme sa z guildov ToS rozhodli prejsť na Anthoriu a tak sme aj učinili.
* Played: 45 dni +
* Link postavy na armory: amory sa neoplatí aj tak nefunguje :-D
* Zdielas s niekym acc ? nikdy som nikomu nedal heslo ani tak nespravím v dnešnej dobe sa neda veriť nikomu.
Alti
1. Info o altech: niečo nepodstatné tam je, ale to nestojí za spomenutie.
Info o mě:
* Věk: 19
* Kontakt - E-mail / ICQ :
Snake145@azet.sk // 432955701
* Zájmy (nejen wow:)): hravam Futbal aktivne za Technicku univerzitu Košice
* Jak dlouho hrajete WoW, : ako dlho a kde som hrával som sa vyjadril. viď. hore
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? : najlepšie mi to vychádza cez týždeň podvečer, keďže cez víkendy som doma z internátu a chcem si odychnuť popr. sa aj niečo poučiť.
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? to je samozrejsť, bez toho to nejde
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ?: to určite nie
* Předchozí guildy (a důvody odchodu) ToS neskoršie spojenie s TBC, terajšie rozpadnutie ma k tomu viedlo
* Znáte někoho od nás ? : ľudí čo prešli k vám od TBC :-)
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Hlavným dôvodom je že chcem hrať s ľuďmi ktorých akotak poznám. a Váš progress je na peknej úrovni čo som počúval ľudí naookolo a taktiež bez guildy sa raidovať nedá.