Postava
*Nick postavy : Mamutoid
*Main spec + class, lvl : demo/destro warlock , 80 lvl
*Profese : mining,enginering
*Zkušenosti s postavou - tak warlocka hrám od kedy som na anthorií približne 2 roky cca predtym boli samozrejme aj ine realmy
progress togc25
*Played : 22dni 22 hod
*Link postavy na armory :
http://anthoria.wowarmory.sk/char/mamutoid#char*Zdielas s niekym acc : Nie
*Alti : mám začínajúceho 19lvl enha shaman ktore hrám ked sa nudím
*Info o mne :
*Věk : 18
*Kontakt - E-mail / ICQ : skype- mr.vrabec,
mr.vrabec@gmail.com icq moc nepoužívam
*Zájmy (nejen wow:)) : popri škole hrám súťažne floorbal
*Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde : dokopy je to asi 4 roky prve 2 roky na czechfun serveru (blizz 1x xp rate ) - warrior, skončili to wipom a potom už tieto posledné roky trávim na anthorií s týmto mojím warlockom
*Jaký dny se vám hodí raidovat ? : viem sa prispôsobiť raidom väčšinou len pondelok a v stredu mám tréningy tak vtedy to nieje moc ideálne ale viacmenej len stredu nemôžem lebo v pondelok mám skoro treningy tak večer je čas
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? Samozrejmosť nie len pri wowko ale aj pri iných hrách
* Zvladne tvoj PC raidy a ich graficku narocnost ? nebudes sa vyhovarat pri smrti low dps atd na pc ? Vôbec dostal som nový noťas a všetko na plno ide krásne okolo 50++ fps
* Předchozí guildy (a důvody odchodu) : predošle guildy The Illumination - dôvod odchodu nedávali vôbec togc10 togc 25, ďalej Brave Hearts - dôvod odchodu rozpad guildy
* Znáte někoho od nás ? : Viacmenej nie len z videnia pár ludi
Dúfam že spoznám
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Máte dobrý kolektív viete sa dohodnúť, pohode ludia
pekne clear dungeony
Ďakujem za čas ktorý ste si vyhradili na prečítanie mojej prihlášky a dúfam že sa bude páčiť a uvidíme sa Ingame