Ahojte...
Moja postava je : Dorw
80 level
Class : Druid
Talenty : Feral
Profesie mam Minning a skinning obidve full skilled...
Mám dostatočné skusenosti s postavou za druida som hrával na instant PVP serveroch a potom som prešiel na anthoriu... Dosť chodím PvP ale PvE sa nebránim...
Alti.... Alta mám... bohužial zatial nemám moc chut ho expit je to level 6 Undead Rogue menom ROFLIXUS...
Info o mne :
Vek : 17 rokov
Email :
roflixus@gmail.comICQ#: 198-082-342
Medzi moje záluby a zaujmy patrí wow,priatelia,moj pes...,veci okolo software na PC ..., Elektrotechnika ...
Wow hrám vyše 2 rokov... začínal som na jednom utlom fune arenakamikaze... kde som expil paladina... potom som prešiel na Instant PVP server kam ma pozval kamarát... tam som si založil druida a odvtedy to somnou ide... potom som prišiel na anthoriu...
Na raidy môžem prakticky cely tyzden... kazdy den v tyzdni som online aspon 3 hodiny denne... niesom zavislak... mam na wow dost kamosov aj zo skoly atd...
Ventrilo 2.1.X mám... mikrofon použivam... VT mam na notebooku cize mozem byt online skoro stale a nemusim kvoli vt ani minimalizovat hru...
doteraz som bol v guilde Servants of the death ... celkom v pohode guild aj dobry kolektiv ale kvoli malo hracom sa guilda zacina rozpadat...
Odvás s guildy nepoznám zatial asi nikoho... alebo o tom neviem...
ale môžem spoznať...
Chcem ist kvám lebo vela ludi na anthorke vás ako guildu velmi chválilo... a chcem sa hlavne zapajat do guild akciii a raidovat... behat naxxy , HC dungy , atd... co sa v byvalej guilde kvoli nedostatku hrácov nedalo...
Tak to bolo dačo o mne... ak sa chcete somnou spojit som neustale online na ICQ a skoro stale v hre... zatial sa majte... verim ze ak ma prijmete rychlo zapadnem do kolektivu... Bye