Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Dorw 80 Feral Druid [ neprijat ] I_vote_lcapDorw 80 Feral Druid [ neprijat ] I_voting_barDorw 80 Feral Druid [ neprijat ] I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Dorw 80 Feral Druid [ neprijat ] I_vote_lcapDorw 80 Feral Druid [ neprijat ] I_voting_barDorw 80 Feral Druid [ neprijat ] I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Dorw 80 Feral Druid [ neprijat ]

Goto down 
AutorSpráva
Dorw
Anonymný

Dorw 80 Feral Druid [ neprijat ] Empty
OdoslaťPredmet: Dorw 80 Feral Druid [ neprijat ]   Dorw 80 Feral Druid [ neprijat ] I_icon_minitimeSt marec 10, 2010 7:35 pm

Ahojte...Wink

Moja postava je : Dorw
80 level
Class : Druid
Talenty : Feral
Profesie mam Minning a skinning obidve full skilled...

Mám dostatočné skusenosti s postavou za druida som hrával na instant PVP serveroch a potom som prešiel na anthoriu... Dosť chodím PvP ale PvE sa nebránim... Wink

Alti.... Alta mám... bohužial zatial nemám moc chut ho expit je to level 6 Undead Rogue menom ROFLIXUS...

Info o mne :
Vek : 17 rokov
Email : roflixus@gmail.com
ICQ#: 198-082-342

Medzi moje záluby a zaujmy patrí wow,priatelia,moj pes...,veci okolo software na PC ..., Elektrotechnika ...

Wow hrám vyše 2 rokov... začínal som na jednom utlom fune arenakamikaze... kde som expil paladina... potom som prešiel na Instant PVP server kam ma pozval kamarát... tam som si založil druida a odvtedy to somnou ide... potom som prišiel na anthoriu...

Na raidy môžem prakticky cely tyzden... kazdy den v tyzdni som online aspon 3 hodiny denne... niesom zavislak... mam na wow dost kamosov aj zo skoly atd...

Ventrilo 2.1.X mám... mikrofon použivam... VT mam na notebooku cize mozem byt online skoro stale a nemusim kvoli vt ani minimalizovat hru...

doteraz som bol v guilde Servants of the death ... celkom v pohode guild aj dobry kolektiv ale kvoli malo hracom sa guilda zacina rozpadat...

Odvás s guildy nepoznám zatial asi nikoho... alebo o tom neviem...Wink ale môžem spoznať...

Chcem ist kvám lebo vela ludi na anthorke vás ako guildu velmi chválilo... a chcem sa hlavne zapajat do guild akciii a raidovat... behat naxxy , HC dungy , atd... co sa v byvalej guilde kvoli nedostatku hrácov nedalo...

Tak to bolo dačo o mne... ak sa chcete somnou spojit som neustale online na ICQ a skoro stale v hre... zatial sa majte... verim ze ak ma prijmete rychlo zapadnem do kolektivu... Bye Wink
Návrat hore Goto down
Shrunke
Class Leader of Druids
Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 143

Dorw 80 Feral Druid [ neprijat ] Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dorw 80 Feral Druid [ neprijat ]   Dorw 80 Feral Druid [ neprijat ] I_icon_minitimeSt marec 10, 2010 7:51 pm

Neprijat
Prepac ale aktualne mame druidov dost a vezmem len niekoho kto ma fakt nadchne, v tvojom pripade ma gear absolutne nenadchol, mas tam jediny grim toll inak je to bieda, ani talenty ma nenadchli, skus zlepsit gear a potom sa ozvat aktualne tu pre teba bohuzial nemam miesto takze GL and HF inde, drzim palce
Návrat hore Goto down

Dorw 80 Feral Druid [ neprijat ]
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Nez, feral druid , 80 lvl
» Sorson - Feral druid NEPRIJATY
» Druid DMG Balance PVP/E Feral Bear Form PVP Tank PRIJATY
» Lukasio [neprijat]
» Prihlaska[Neprijat]

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: