Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_vote_lcapNaija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_voting_barNaija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_vote_lcapNaija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_voting_barNaija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie]

Goto down 
+2
Koalista
Naija
6 posters
AutorSpráva
Naija

Naija

Poèet pøíspìvkù : 7

Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] Empty
OdoslaťPredmet: Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie]   Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_icon_minitimeŠt marec 11, 2010 5:35 pm

Nick postavy: Naija

Main spec + class, lvl: Marksmanship/Beastmastery hunter 80

Profese: Engineering , Mining

Zkušenosti s postavou - Pokud jste hráli na official realmech - napište kde, kdy, guild + progress. Progress: všechny wotlk HC, Naxxramas 10/25. Znám kompletní taktiky.

Link postavy na armory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=710587&page=char&s=18

Alti: Hníízdo 29 Shadow priest (pvp)

Info o altech: Na priestovi mám nějake heirloomy ale momentálně ho moc neexpím, není čas kvůli raidovani s mainem.

Info o mě:

Věk:17

Kontakt - E-mail / ICQ : Naija@centrum.cz / 243-697-587

Zájmy (nejen wow:)): sport, ženy víno zpěv

Jak dlouho hrajete WoW, jaké postavy a kde.:
Wow jsem začal hrát na serveru Mystiq.org(2.4.3) asi před dvěma lety. Vyexpil jsem warlocka a nasbíral pvp equip (s1). Na serveru Anthoria jsem se zaměřil především na pve s Rogue. Poté co byl na Anthoriu zaveden WOTLK jsem si udělal huntera. Nyní už mám itemy většinou z Naxxramasu 10 man (včetně 2x t7), několik z 25 a něco za repku - full epic.

Jaký dny se vám hodí raidovat ? :kterýkoliv den

Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? ano

Předchozí guildy (a důvody odchodu): guildy: Jesus had a Soulstone, Hekma Ghar, Servants of Death. Nechopnost guild chodit pravidelné 25 Naxxramasy.

Znáte někoho od nás ? : zatím ne

Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? : Slyšel jsem že CW má pravidelné full clean 25 raidy. Myslím že CW patří k nejlepším guildám u hordy, a bude progressovat ulduar.

Talenty samozřejmě podle bosů měním , marksmanship hraji také , nebránim se je mít jako primární.

Naposledy upravil Naija dňa Št marec 11, 2010 5:59 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Koalista

Koalista

Poèet pøíspìvkù : 18

OdoslaťPredmet: Re: Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie]   Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_icon_minitimeŠt marec 11, 2010 5:53 pm

já bych byl pro, gear dobrý ale BM talenty do naxxu se mi nezdají....ale hlavní slovo má Crusite GL
Návrat hore Goto down
Miikoo
Class Leader of Warlocks
Miikoo

Poèet pøíspìvkù : 76

OdoslaťPredmet: Re: Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie]   Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_icon_minitimeŠt marec 11, 2010 6:12 pm

boli sme snim aj s nerghalom na training dummy, vyzera byt v pohode chalan + vravel nieco o dobrom dmg s BM , aj ked nema uber gear, na skusku na par tyzdnov by som bol ZA ,ale hlavne slovo ma krustijé , gl tak ci onak:D
Návrat hore Goto down
https://cosmetic-wipes.forumczech.com
Curson/Regicida

Curson/Regicida

Poèet pøíspìvkù : 79

OdoslaťPredmet: Re: Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie]   Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_icon_minitimeŠt marec 11, 2010 7:12 pm

hh, BM ma po 1. v pici peta (dava tak 50% dmg nez by mel) 2. v raidu pet hned lehne............ ale necham se rad presvedcit ze tomu tak neni Wink na zkousku pro

edit: vim ze sem se na starym forku vyjadril proti, ale vidim ze na tom BM nebazirujes, takze why not? cheers
Návrat hore Goto down
Yatem

Yatem

Poèet pøíspìvkù : 33

OdoslaťPredmet: Re: Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie]   Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_icon_minitimeŠt marec 11, 2010 8:21 pm

zom tiez za Very Happy
Návrat hore Goto down
Crustie
Class Leader of Hunters
Crustie

Poèet pøíspìvkù : 74

OdoslaťPredmet: Re: Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie]   Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_icon_minitimeŠt marec 11, 2010 11:34 pm

takze....talenty na MM vypadaju celkom slusne aj ked by som daco malo pomenil....BM je stale nehratelne.Gear je poslabsi ale mali sme tu aj horsie.
Main spec myslim nebudes moct mat u nas BM,a myslim ze na skusku ta zobrat mozem s tym ze budes chodit raidy v SOBOTU...dalej sa mi celkom nevidia tie slabucke gemy....pories si to co najrychleisie na normalne gemy a napis si o ginvite... welcome
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie]   Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie] I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Naija hunter [prijaty na skusobnu dobu by crstie]
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Sobiesky MM Hunter PRIJATY
» Kiiv 80 MM hunter PRIJATY
» Ergo - Hunter
» Kidomaru, MM hunter, 80 lvl
» Bulletstorm - MM Hunter

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: