| Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Arias sh Anonymný
| Predmet: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) Pi marec 12, 2010 8:50 pm | |
| Armory:
Je mi 17, wow hravam skoro kazdy den tak cca 2-12 hodin podle toho co se zrovna deje a kolik mam casu, ale jsem celkem zavyslak
Kdysi davno jsem byl v Hidden z kama jsem presel do Hekmy, protoze se tam proste nic nedelo, zadne dungy, hc, proste nic no. Ted uz je to tam asi trochu jine... V hekme jsem byl asi pul roku, jenze potom Gum smazal char a guildu. Pak se clenove snazili guildu opet poskladat jak byla predtim, ale uz se to proste nepodarilo a guilda se rozpada. Nyni nejsme uz ani schopni poskladat naxx 25, tak to uz vazne nema tady smysl a kvuli ulduaru bych chtel byt v nejake schopne guilde.
Pro vas jsem se rozhodl protoze tady poznam celkem dost lidi a mate velmi dobry ohlas
wowko hraji uz asi 4,5 roku tak s nim nejake ty zkusenosti mam
Mam full epic PvE Ele equip (az na wristy ktere ne a ne padnout tak jsem si koupil Hateful), + Resto, takze jsem i heal. Mam i enha, ale ten me moc nebavi. PvP chodivam za Ele a zacal jsem hravat tak asi pred 2 mesici. Nato, ze jsem vlastne zacatecnk se mi celkem dari. V Raidech byvam v dmg i healu vetsinou nejlepsi
mam skining 450 a lw, ktere teprv skilluji
VT a mikrofon mam a pouzivam |
|
| |
Missflower (goroseregon)
Poèet pøíspìvkù : 37 Join date : 10.03.2010 Age : 36 Location : Dresden
| Predmet: Re: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) Pi marec 12, 2010 8:59 pm | |
| moc peknej odkaz na tu armory to se pocita | |
|
| |
Crustie Class Leader of Hunters
Poèet pøíspìvkù : 74 Join date : 10.03.2010
| Predmet: Re: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) Pi marec 12, 2010 9:01 pm | |
| Ele shamika by som bral....mmm.....btw s tym ze byvas najlepsi v dps a heal sa rovno rozluc )) som ZA | |
|
| |
Arnak Class Leader of Shamans
Poèet pøíspìvkù : 26 Join date : 11.03.2010
| Predmet: Re: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) Pi marec 12, 2010 9:25 pm | |
| Crustie, pozri si kolko mame shamanov, a kolko z toho je Ele (16dokopy/14 Ele shamikov)...prepac, nevezmem ta, je enormne mnozstvo ElE shamanov ktorych musim preriesit z Cholerusom, podla toho sa ti InGame ozvem...takze zatial nie.
P.S.: Poriesim to tak ze velmi neaktivny pojdu do prec ci sa to paci niekomu alebo nie, premna zamna mi vezmite aj rank, ale poriadok tam chcem mat. Takze podla toho ti poviem ci sa uvolnil slot, pripadne, bol by si ochotny main specovat resto alebo enha? | |
|
| |
Arias
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 12.03.2010
| Predmet: Klidne Pi marec 12, 2010 10:30 pm | |
| bol by si ochotny main specovat resto alebo enha?[/quote]
Klidne, nerikam ze jsem cisto Ele, Naxxy chodivam i obcas jako heal. A enha equip mam nejaky i v bance (no neni to zadny zazrak) ale nevim proc, ale zda se mi ze Enha shaman ma nejaky low dmg.. jsem nebyl schopny vytahnout dps na 2000 s enha, tak jsem se na nej vykaslal a jedu Ele/Resto | |
|
| |
Arias
Poèet pøíspìvkù : 2 Join date : 12.03.2010
| Predmet: Re: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) Pi marec 12, 2010 10:33 pm | |
| - Missflower (goroseregon) napísal:
- moc peknej odkaz na tu armory to se pocita
Nevim proc se to neukazalo, pri tvoreni prihlasky jsem ho tam psal , no dam ti ho sem znovu http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=585116&page=char&s=18momentalne mam na sobe nejake veci pvp (neni jich sice moc) ale zbytek pve equipu najdete u me v batohu nebo bance | |
|
| |
| Predmet: Re: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) So marec 13, 2010 12:07 am | |
| - Arias napísal:
- bol by si ochotny main specovat resto alebo enha?
Klidne, nerikam ze jsem cisto Ele, Naxxy chodivam i obcas jako heal. A enha equip mam nejaky i v bance (no neni to zadny zazrak) ale nevim proc, ale zda se mi ze Enha shaman ma nejaky low dmg.. jsem nebyl schopny vytahnout dps na 2000 s enha, tak jsem se na nej vykaslal a jedu Ele/Resto[/quote] vytiahnut 3k+ nie je problem ta naucit ide o to ci by si bol ochotny mat iny Main ako Ele, pretoze tych je obrovske mnozstvo, + este musim urobit tu cistku, len dnes uz urcite nie pretoze vstavam na rannu, takze zajtra poriesim | |
|
| |
Curson/Regicida
Poèet pøíspìvkù : 79 Join date : 11.03.2010 Age : 34 Location : Prague
| Predmet: Re: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) So marec 13, 2010 12:43 am | |
| osobne si myslim ze ele se hodi, protoze arnaku, tech shama je sice pytel ale aktivnich tak 6 x)...... jsem PRO ale vychladni kdyby si byl s dmgem v prvni petce na 25 tak bych docela cucel | |
|
| |
| Predmet: Re: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) So marec 13, 2010 1:31 am | |
| Hubajs ti to predvedie a preto hovorim ze najprv z Cholerakom poriesim neaktivnych a potom mu budem moct odpovedat, hawg! | |
|
| |
Crustie Class Leader of Hunters
Poèet pøíspìvkù : 74 Join date : 10.03.2010
| Predmet: Re: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) So marec 13, 2010 7:12 am | |
| arnak presne ako vravi curson....mame ich plnu rit ale kto secko je aktivny...posledny raid sme nemali ani BLko :D:D ... Enha nekceme btw daj ho ked tak na heal | |
|
| |
| Predmet: Re: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) So marec 13, 2010 8:49 pm | |
| z Rukhana bude resto, a od 3.3.x ma vraj byt UNleashed rage STACKOVATELNA Aura z MM, takze Enha chceme...teda ja, v raide da urco vacsie dps ako Ele | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) | |
| |
|
| |
| Arias - Ele/resto shaman (Prijatý ako Resto) | |
|