Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Holy Paladin [neprijaty] I_vote_lcapHoly Paladin [neprijaty] I_voting_barHoly Paladin [neprijaty] I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Holy Paladin [neprijaty] I_vote_lcapHoly Paladin [neprijaty] I_voting_barHoly Paladin [neprijaty] I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Holy Paladin [neprijaty]

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
jamecz
Anonymný

Holy Paladin [neprijaty] Empty
OdoslaťPredmet: Holy Paladin [neprijaty]   Holy Paladin [neprijaty] I_icon_minitimePo marec 22, 2010 4:39 pm

Postava:

* Sicanda
* Holy Paladin, lvl 80
* Mining, Enchanting
* Link postavy na armory:

Alti

Sicka

Info o mě:

* Věk: 22let
* Zájmy: bruslení, potápění
* Wow hraju od 1.3.0 takže už hodně dlouho xD
* Jaký dny se vám hodí raidovat ? - teoreticky jakýkoliv den ale nejříve od 16:00
* Používáte Ventrilo 2.1.4 a mikrofon? - bez toho se dá hrát wow ? :-P

* Předchozí guildy (a důvody odchodu): Nyní jsem v To Be Continued a důvod odchodu bude když se mi povede dostat do Cosmetic Wipes Smile
* Znáte někoho od nás ? - Spíše ne
* Proč chcete jít právě do Cosmetic Wipes ? - hledám guildu, která neni plná dětí a je schopná složit každý týden raid na NAXX, později snad Ulduar
Návrat hore Goto down
jame

Poèet pøíspìvkù : 2

OdoslaťPredmet: Re: Holy Paladin [neprijaty]   Holy Paladin [neprijaty] I_icon_minitimePo marec 22, 2010 4:47 pm

http://profiles.wowarmory.sk/anthoria2/Sicanda;id=620315&page=char&s=18 - zde je ještě link na armory, v příspěvku mi ho to nezobrazuje Sad
Návrat hore Goto down
Shrunke
Class Leader of Druids
Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 143

OdoslaťPredmet: Re: Holy Paladin [neprijaty]   Holy Paladin [neprijaty] I_icon_minitimePo marec 22, 2010 6:38 pm

ja by som bol aj za ....
Návrat hore Goto down
ahamanik

ahamanik

Poèet pøíspìvkù : 75

OdoslaťPredmet: Re: Holy Paladin [neprijaty]   Holy Paladin [neprijaty] I_icon_minitimePo marec 22, 2010 6:53 pm

moc nelibi ten enchant na headce (37stam+20def) , na boty by se mozna naslo i neco lepsiho nez ten hit+crit , pak akorat vymenit druhy trinket a idol, jinak je ten EQ peknej , vypada to ze naxx si byl.
Pokud nepatris k hracum jako je torqee od vas z guildy (zaklada LFG voa este s nekolika hracema, pak si rozdeli loot, popripade pokickuje nakej classy a de si pro alta Very Happy) tak jsem PRO
Návrat hore Goto down
Sofodin

Sofodin

Poèet pøíspìvkù : 37

OdoslaťPredmet: Re: Holy Paladin [neprijaty]   Holy Paladin [neprijaty] I_icon_minitimePo marec 22, 2010 7:15 pm

Ten enchant v botach je jediny pouzitelny no ten v tej heade je nezmysel v talentoch si vymenil 3%healing done za 3%crit co je neporovnatelne... kazdopadne je to jedno pretoze mame 6 holy paladinov a prijimame uz len protect ... je mi to luto ale nemozem ta prijat.
Návrat hore Goto down
jame

Poèet pøíspìvkù : 2

OdoslaťPredmet: Re: Holy Paladin [neprijaty]   Holy Paladin [neprijaty] I_icon_minitimePo marec 22, 2010 7:47 pm

No eq mám dost slabej to netvrddim že ne. 80ku sem doexpil asi před týdnem a byl sem jen jeden naxx takže myslim, že mám hodně dobrý itemy na to ...

Enchant v headce hold ještě nemám kirin tor reputaci a lepší 37stamky než nic Smile

Ovšem 25kovej Naxx sem chodil každej tejden s druhou postavou, většinou jako Tank a sme schopný ho proběhnout za 2.5 hoďky takže zkušenosti s nim mám.

Máte-li už hodně holy paladinů no to se nedá nic dělat, ale neni pro mě problém nahodit Retri se 4mi tlačítky a jít jako DMG je to sice nuda, ale lepší než nic Razz
Návrat hore Goto down
Sofodin

Sofodin

Poèet pøíspìvkù : 37

OdoslaťPredmet: Re: Holy Paladin [neprijaty]   Holy Paladin [neprijaty] I_icon_minitimeSt marec 24, 2010 2:27 pm

Ako retri by som ta mohol zobrat kedze nasi retri paladinovia su v poslednej dobe bud v BG alebo arene alebo proste niesu online.... ale ked sa kukam na tvoj savage saronite set tak to nepojde pretoze my doberame ludi na druhu 25 ktora sa teraz koli poctu hracov nechodi a preto potrebujeme dobrat aktivnych ludi ktory maju eq a mohli by teoreticky hned po nabrati ist tu 25 ... takze nehnevaj sa namna ale nemozem ta prijat ... neprijaty
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Holy Paladin [neprijaty]   Holy Paladin [neprijaty] I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Holy Paladin [neprijaty]
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Felas, Holy Paladin NEPRIJATY
» Disaster Holy Paladin 80 lvl
» Sannirel Holy paladin
» Xhing - holy paladin 80 PRIJATY
» Nasferiti Holy Paladin PRIJATY

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: