| Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] | |
|
+2Iumpa Tu Odelschwanck Lifeless 6 posters |
Autor | Správa |
---|
Evangeli Anonymný
| Predmet: Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] Ut marec 30, 2010 6:01 pm | |
| Nick: Evangeline Main spec: Blood/Tank Off spec: Unholy/Dps Profesie: Jewelcrafting, Mining Zkusenosti s postavou: 3 roky na Anthorii Link postavy na armory: Alti: Katy 80lvl mage, Sarae 80lvl paladin Info o altoch: mag ma slusny pve equip, paladina som dal na 80lvl len pred nedavnom gear ma jedine tak na hc dungy
Info o mne Věk: 24 Kontakt: 416 994 644 Zaujmy: dobra kniha, futbal, posedenie z priatelmi v nasom oblubenom podniku Ake dni sa vam hodia na raidovanie?: od pondelka do nedele od 16:00 do 23:00 popripade aj dlhsie Používáte Ventrilo 2.1.4?: momentalne ale ak bude treba mozem ho nainstalovat
Predchadzajuce guildy a dovody odchodu: Ancient Warriors - uz to neni ta gilda ako predtym a ostaval som tam uz len kvoli par ludom, pve tam bolo na mrtvom bode co sa ukazalo aj v ulduare tak som sa rozhodol poobzerat po novych moznostiach Poznate niekoho od nas?: ak si dobre spominam tak nie Preco chcem ist do Cosmetic Wipes ?: chcem najst dobry kolektiv na pve a CW vypada ako gilda z dobrou buducnostou |
|
| |
Lifeless
Poèet pøíspìvkù : 21 Join date : 11.03.2010
| Predmet: Re: Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] Ut marec 30, 2010 6:11 pm | |
| ZA, za dk u nas tankuje sem tam miss, cim prichadzame o best dps ....myslim ze stabilny dk tank sa hodi | |
|
| |
Iumpa Tu Odelschwanck
Poèet pøíspìvkù : 34 Join date : 13.03.2010
| Predmet: Re: Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] Ut marec 30, 2010 6:34 pm | |
| ZA. tank se nam ted hodi kdyz alex smazal. | |
|
| |
Curson/Regicida
Poèet pøíspìvkù : 79 Join date : 11.03.2010 Age : 34 Location : Prague
| Predmet: Re: Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] Ut marec 30, 2010 7:58 pm | |
| | |
|
| |
Crustie Class Leader of Hunters
Poèet pøíspìvkù : 74 Join date : 10.03.2010
| Predmet: Re: Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] Ut marec 30, 2010 8:37 pm | |
| - VT je podmienkov na kazdy raid - tanka DK treba - blood bez abominations might treba ! - slusny gear - plus je zaujem o PVE - rozmyslam - ZA | |
|
| |
ahamanik
Poèet pøíspìvkù : 75 Join date : 10.03.2010 Age : 33 Location : AG city
| Predmet: Re: Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] St marec 31, 2010 1:39 am | |
| PRO Oba geary se mi libi, Dk mame malo , tak myslim ze misto a uplatneni jako tank/dmg by se naslo | |
|
| |
Missflower (goroseregon)
Poèet pøíspìvkù : 37 Join date : 10.03.2010 Age : 36 Location : Dresden
| Predmet: Re: Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] St marec 31, 2010 11:02 pm | |
| Blood Tank nevim jestli potrebujem , ale AOE tank se hodi , jestli umist dat DPS to uvidime. PRO Prijat ---------------------- ridit se DK pravidlama | |
|
| |
Crustie Class Leader of Hunters
Poèet pøíspìvkù : 74 Join date : 10.03.2010
| Predmet: Re: Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] St marec 31, 2010 11:06 pm | |
| napis mi o Ginvite welcome | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] | |
| |
|
| |
| Evangeline, DK-Blood/Tank, Unholy/Dps [prijaty] | |
|