Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Arcane mage [prijat] I_vote_lcapArcane mage [prijat] I_voting_barArcane mage [prijat] I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Arcane mage [prijat] I_vote_lcapArcane mage [prijat] I_voting_barArcane mage [prijat] I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Arcane mage [prijat]

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
chAos

Poèet pøíspìvkù : 1

Arcane mage [prijat] Empty
OdoslaťPredmet: Arcane mage [prijat]   Arcane mage [prijat] I_icon_minitimeŠt apríl 01, 2010 2:54 pm

Zdravím a idem na to:
nick v hre: Chaoslady (ale ináč chAos (Smile
pvp/pve arcane/fire mage
herbalism + alchemy
gear: all epic - pvp/pve - link: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=620501&page=char&s=18
Dps: 2400
Ulduar 10 len z LFG Sad / Nax 10 plague, arachnid / Nax 25 plague arachnid
všetko lfg žiaľ...

alt: Chaosinho - resto/ele shamik ale len lvl 40.

Čas na raid by som mal v sobotu/nedeľu, cez týždeň pracujem. Ako kedy, ale podarí sa, že mám čas aj cez týždeň, ale väčšinou len poobede cca od 16:00...
Ale ide leto, čo znamená posilka, ženy, víno, spev. Veď to poznáte.
Hlásim sa k Vám hlavne preto, že tá moja guilda spí a už ma to tam nebaví.
Ináč chodite ako guilda aj VOA?
+ guild banka ma ani tak netrápi, ale skôr ma zaujíma, že či ste sem tam aktívni v pvp. Čo sa týka FTH/daily bg/raid len tak na alikov alebo ste čisto pve guilda?
A máte vlastné ventrilo?

Som dospelý, ventrilo používam (verzia 2.1.4, ale aj novšie), skype nemám a ICQ 256584757.
Návrat hore Goto down
Yatem

Yatem

Poèet pøíspìvkù : 33

OdoslaťPredmet: Re: Arcane mage [prijat]   Arcane mage [prijat] I_icon_minitimeŠt apríl 01, 2010 3:05 pm

mno tak ten gear je PVP 2-3 veci mas PVE coz nieje nic moc.Vzhladom na to ze sme PVE guilda a nie PVP som PROTI , ale rad by som pocul nazor aj ostatnych.
Návrat hore Goto down
Sofodin

Sofodin

Poèet pøíspìvkù : 37

OdoslaťPredmet: Re: Arcane mage [prijat]   Arcane mage [prijat] I_icon_minitimeŠt apríl 01, 2010 4:06 pm

Tak co sa tyka equipu tak mi vadia tie pvp veci ale celkom to chapem pretoze si ich nemal ani kde nabrat ak ste ako gilda nechodili raidy a o lfg ani nejdem hovorit to je jeden velky bordel dementych ludi .
No a raidy skladame vacsinou medzi 16-19 hodinou takze to by vyhovovalo a kedze mame mozno 2aktivnych magov ta by som bol aj za na skusobnu dobu by som ta urcite zobral.A ano chodime aj VOA gildovne.

Naposledy upravil Sofodin dňa Pi apríl 02, 2010 12:44 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Shrunke
Class Leader of Druids
Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 143

OdoslaťPredmet: Re: Arcane mage [prijat]   Arcane mage [prijat] I_icon_minitimeŠt apríl 01, 2010 4:11 pm

Prehovoril som yatema ... chaos uz je v guilde ... vitaj Smile

ps: topic lock
Návrat hore Goto down
Crustie
Class Leader of Hunters
Crustie

Poèet pøíspìvkù : 74

OdoslaťPredmet: Re: Arcane mage [prijat]   Arcane mage [prijat] I_icon_minitimePi apríl 02, 2010 9:40 am

unlock na moj post Razz
takze : isty PVP skill u maga nam momentalne dost chyba,to jest kitovanie v PVE (Freya Hardmode) takze tam sa ukaze..
dalej : PVP moc neriesime....to si skor kazdy na vlastnu pest riesi,,,pve guilda znamena hlavne ze pomimo ostatnych veci (pvp) sa venujeme hlavne PVE,raidovanie ,atd v prvom rade vzdy...
takze ta vitam v guilde a hadam sa osvecis
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Arcane mage [prijat]   Arcane mage [prijat] I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

Arcane mage [prijat]
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Arcane Mage [prijaty]
» Mage 80 PVE Arcane/Fire [prijaty]
» Prihláška Eledan,Mage,Arcane NEPRIJATY
» Otto Mage pve-Fire / pvp-arcane [prijaty]
» I am a troll - StingoO_o

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: