Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
přihláška Aconra I_vote_lcappřihláška Aconra I_voting_barpřihláška Aconra I_vote_rcap 
Shrunke (143)
přihláška Aconra I_vote_lcappřihláška Aconra I_voting_barpřihláška Aconra I_vote_rcap 
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

přihláška Aconra

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
aconra
Anonymný

přihláška Aconra Empty
OdoslaťPredmet: přihláška Aconra   přihláška Aconra I_icon_minitimeŠt august 19, 2010 3:30 pm

Hlavní postava : Aconra 80lvl , enha shaman
profese :Herb. (450) a alch. (450)
Za Shamana hraju na Anthorii rok a půl. Kromě Defenderu jsem na jinem serveru nehrál.
Armory mi nefungují , ale na můj gear se můžete podivat ve hře, equip mám z naxxu25.
Taktiky znám 10/25 naxx , 10/25 ulduar 4 bosse..

Alt. Eldiablowow 79 , shadow priest

Věk : 38
e-mail : simonsam@seznam.cz , icq nemám
zájmy : jízda na kole, posilování , wow
Wow hraju asi rok a půl hraju shamana na Anthorii a občas hraju za mého twinga 79 priesta
Jelikož dělám na 3 směny , tak by se mi hodili raidy o víkendech.
Ventrilo 2.1.4 neni problém , mikrofon mám.

Předchozí guilda The Bellum , důvod odchodu : odchod hráčů na jiný server a poté rozpad.
Do CW bych chtěl kvuli lidem , kteří se mnou byli v The Bellum (lagiax,torenar,mauzee, sheala,..) a dobré preferenci guildy .. Smile

..mám i dobrý equip a zkušenosti s resto shamanem (PVE)..
Návrat hore Goto down
Ixfy

Ixfy

Poèet pøíspìvkù : 160

přihláška Aconra Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška Aconra   přihláška Aconra I_icon_minitimeŠt august 19, 2010 3:43 pm

podla mna 1 enha shaman v raide staci resto a ele mame dost PROTI
Návrat hore Goto down
Curson/Regicida

Curson/Regicida

Poèet pøíspìvkù : 79

přihláška Aconra Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška Aconra   přihláška Aconra I_icon_minitimePi august 20, 2010 12:26 am

proti shamanu je co vim dost.......a predpokladam ze se zas nekdo pujde posrat z toho veku a bude tu tvrdit ze to zarucuje brain Very Happy
Návrat hore Goto down
ahamanik

ahamanik

Poèet pøíspìvkù : 75

přihláška Aconra Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška Aconra   přihláška Aconra I_icon_minitimePi august 20, 2010 12:46 am

low gear,shamanu je dost ... neprijat
Návrat hore Goto down
Sponsored content

přihláška Aconra Empty
OdoslaťPredmet: Re: přihláška Aconra   přihláška Aconra I_icon_minitime

Návrat hore Goto down

přihláška Aconra
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Ix Prihlaska
» Přihláška
» Prihlaska - Ige
» Prihlaska
» Prihlaska[Neprijat]

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: