Cosmetic Wipes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cosmetic Wipes

Anthoria PVE guild

DomovLatest imagesRegistráciaPrihlásenie
Top posters
Ixfy (160)
Kritik prijaty I_vote_lcapKritik prijaty I_voting_barKritik prijaty I_vote_rcap 
Shrunke (143)
Curson/Regicida (79)
Miikoo (76)
ahamanik (75)
Crustie (74)
Silversis (57)
Necro (55)
Teex (49)
phea (40)

Kritik prijaty

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Kritik

Poèet pøíspìvkù : 1

Kritik prijaty Empty
OdoslaťPredmet: Kritik prijaty   Kritik prijaty I_icon_minitimePo jún 28, 2010 7:49 pm

Nick postavy: Kritik
Main spec + class, lvl: Resto Druid, 80lvl
Profese: Inscripcia + Herbalika
Skusenosti: Hral som na servery Mystiq - Dokoncena 70lvl Hunter, Dalej twinkovia, skusenosti s roznymi postavami na vyskusanie, Na ofi serveri som nehral nikdy, Momentalne hram rok za Druida. Skusenosti s Healovanim mam podla svojho uvazenia docela dobre. Itemy mam uz full Epic, na Resto ziadne modre jedine Trink 80lvl +73spirit. Feral 4-5 modrych veci. Balance len epic ale mam ich asi 8, Skusenosti s Naxx, Ud moc ne, jedine trash. HC vsetky
Wowarmory: http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=800&page=char&s=18

Vek: 18
Kontakt: 492338322
Zaujmy: Motorka, Frajerka, s Pc hier uz len W3
WOW hram 2 roky, skusenosti a postavy som popisal vyssie
Raidy: hodi sa mi najviac sobota okolo 9-10 a nedela 17:00. cez tyzden podla casu
Ventrilo: Ano pouzivam 2.1.4, Headset

Guilda: Guild bolo vela, Posledna guilda: The Ilumination - Guilda neni zla ale nespory z hracmi, kazdy uprednostnuje seba nad inych, ak neni pritomny gm ostatny sa ani nepohnu. Aktivita hracov povetsine 20 ludi online ak sa daco pytam odpise maximalne 1, vetsinou nik, tvori sa len 1 raid grupa - a ta neni full + robi sa vtedy ako to vyhovuje GM ne ako hracom
Poznam: Z viacerych Hc uz som nejakych hracov spoznal. Moj skutocny kamarat z ulice je Shrunke
Prichod: Shrunke uz davnejsie mi vravel aby som ku Vam dosiel, ze mate skvelu guildu a nejste sobecky takze som sa rozhodol pre napisanie tejto prihlasky

Návrat hore Goto down
Shrunke
Class Leader of Druids
Shrunke

Poèet pøíspìvkù : 143

Kritik prijaty Empty
OdoslaťPredmet: Re: Kritik prijaty   Kritik prijaty I_icon_minitimePo jún 28, 2010 7:53 pm

znamy ... tzn protekcia ... tzn Prijaty ... gear na heal sa ako tak da healit UD 10 moze .... dobrat neco z naxxu ... healu mame menej takze tak ...
doladit gemy a bude fajn .... Items : niake naxx 10 niake 25 niake UD thrash .... UD10 uheali ... je to druid Very Happy
Lock
Návrat hore Goto down

Kritik prijaty
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Richioo-80holy pala (female) PRIJATY
» Bullys PRIJATY
» Warlock80lvl [prijaty]
» Spiritmonger PRIJATY
» prihláška [prijaty]

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Cosmetic Wipes :: Prihlášky-
Prejdi na: