Nick postavy: Kritik
Main spec + class, lvl: Resto Druid, 80lvl
Profese: Inscripcia + Herbalika
Skusenosti: Hral som na servery Mystiq - Dokoncena 70lvl Hunter, Dalej twinkovia, skusenosti s roznymi postavami na vyskusanie, Na ofi serveri som nehral nikdy, Momentalne hram rok za Druida. Skusenosti s Healovanim mam podla svojho uvazenia docela dobre. Itemy mam uz full Epic, na Resto ziadne modre jedine Trink 80lvl +73spirit. Feral 4-5 modrych veci. Balance len epic ale mam ich asi 8, Skusenosti s Naxx, Ud moc ne, jedine trash. HC vsetky
Wowarmory:
http://www.wowarmory.sk/player-status.fcgi?id=800&page=char&s=18Vek: 18
Kontakt: 492338322
Zaujmy: Motorka, Frajerka, s Pc hier uz len W3
WOW hram 2 roky, skusenosti a postavy som popisal vyssie
Raidy: hodi sa mi najviac sobota okolo 9-10 a nedela 17:00. cez tyzden podla casu
Ventrilo: Ano pouzivam 2.1.4, Headset
Guilda: Guild bolo vela, Posledna guilda: The Ilumination - Guilda neni zla ale nespory z hracmi, kazdy uprednostnuje seba nad inych, ak neni pritomny gm ostatny sa ani nepohnu. Aktivita hracov povetsine 20 ludi online ak sa daco pytam odpise maximalne 1, vetsinou nik, tvori sa len 1 raid grupa - a ta neni full + robi sa vtedy ako to vyhovuje GM ne ako hracom
Poznam: Z viacerych Hc uz som nejakych hracov spoznal. Moj skutocny kamarat z ulice je Shrunke
Prichod: Shrunke uz davnejsie mi vravel aby som ku Vam dosiel, ze mate skvelu guildu a nejste sobecky takze som sa rozhodol pre napisanie tejto prihlasky